sevgilimin geçmişi

Baliklama atlamis derken? Sevgilin abaza gibi eve cagirirken bir sey yok kiz eve gelince mi zoruna gitti?

Ayrica eve cagirma sebebi de o kizi bir guzel soymak. Nabicakti evde? Seni sevmiyorum uufff git piss kaka mi diyecekti?

Sevgilin sana bunlari anlatmissa da baskasindan duydugunda tepki verme diye, veya kiz birseyler yasadik dediginde carpitma imkani olsun diye anlatmis belliki.

Mm bizim kaderimiz bayaa benziyomuş genel hikaye olarak ama tabi tam değil..kardeşim kız bakire değil diyosun havalı diyosun sevgilisi var diyosun o tarz kızlar adı duyulmuş kızlardır genelde (kaba olarak söylemek istemedim sizler anlarsınız) ben bilerekten o tarz kızlar onu istemeyen kişilerin peşinde koşmaz çünkü hep bir b planları insan vardır onlarda iki ihtimal var ya sevgilin yüz veriyo yada zamanında çok sevmişler birbirlerini sevgilin ya da kız ilişkiyi bitirecek hata yapmış kız sonrasında böyle olmuş her türlü ayrıl yoluna temiz devam et derim

Öyle havalı kız sevgilinin evinde Çırılçıplak soyunacak bir de bakire değil yüzde doksan eve çağıran erkek atlar canimm

Senle ayriyken onu eve davet etmesi senle yasayamadigini onla yasamak icin olabilir

Herhangi bir erkeğin kızı giydirip evden kovacağına inanmıyorum açıkçası bunu sevgilinizde duymuşsanız gözünüzü boyamaya bak senin için neler yaptım demeye getirmiş olabilir.

Sana kizi evden yolladigini erkek arkadasin mi sordu? Bence bi sekildr kizdan dinlemeye çalış

Sevgilinizde çevresine kötü geldi bana bir kızın özeli hakkında birbirleriyle konuşup o bakire bu değil muhabbeti yapıyorlar demek ki. Aynı sohbet sizin üzerinizden de dönüyordur. Açıkçası bu hikaye şöyle olsa daha makul ' kız hakkında dedikodu yapılmış belkide gösterişli havalı bir kız olduğundan bakire değil o diye yaftalanmış, erkek arkadaşınızda ayrıyken ona takık olduğundan kızı kullanmak amacıyla eve çağırmış ..kızın gelipte soyunduğu olayı komple yalan, erkek arkadaşın yakınlaşmak istemiş kız bakire olduğunu söylemiş, sonra da sadece telefonda konuşup bir kez buluştuğu halde bu kadar takan bir kızla birlikte olmasının sonuçlarının ne olacağını kestirememiş ve bu kızdan bana fayda yok diyerek kızdan kurtulmuş.'

içine şüphe girmiş artık o ilişkiden hayır gelmez bir söz var şüpheye düşeceğine ateşe düş daha iyi diye şüphe yer bitirir insanı

Bi erkegin yaninda (ustelikte sevgilisinden ayrilmis) soyunan bi kiz ve ustunu giy diyen bir erkek. Ben inanmakta gucluk cekiyorum. Eskiden sevgilisi tarafindan aldatilmis olan birisi olarak sana diyorum ki bu erkekler hep kizlari suclar. O niye eve cagirmis? Sapik mi bu kiz evine baliklama dalsin?

Kız bakire değil falan ne çirkin seyy ya sonuçta kız çocuğu çok rahatsız oldm ha sevgilinizin de giydirip gönderdiğinde inanmadim ben. O zaman neden çağırmış saçmalik hem siz neden dert ettiniz ki ayriymissiniz arti onu sevseydi onla sevgili olurdu. Bence hiç dusunjeyin sıkmayin canınızı

şu yazdıklarınızı tekrar okuyun, biz sonra olaya müdahil olalım bence
sevgiliniz kızın bakire olmadığını biliyor eve çağırıyor ama kovuyor
üslübunuza hayran kaldım umarım fakesiniz ya da çocuksunuz
aklı başında bir yetişkinin cümleleri olmamalı bunlar.
ileride bir adamı bir başkasıyla kıyaslanmamak adına ve zaten muhafazakar sayılabilecek bir aileye dahil olduğum için bekaret bence de önemli
yalnız namus biz de kadın da olmaz, kadında da erkekte de olur
bakir(!) miymiş sevdiceğiniz bakire arama telaşına düşmüş ya da sırf zarınız var diye sizi alacak bu beyefendi farkında mısınız?
zar diktirme ameliyatlarını sonuna kadar destekliyorum diye böğürmek istedim bak şimdi

bu yoruma harfi harfine katiliyorum yazmaya bile gerek yok

aynen bu yorum da cok iyi madem kovacak neden kizi eve cagiriyor madem adam gibi konusma istegi var neden disarida ayak ustu konusmuyor

kiz olayi buradan tutunca daha fena elde kaliyor o zaman adam.bozmaya calisti bozuk olunca geri gonderdi tovbe tovbe bu hikayeyi nereden tutarsan tut elde kaliyor

böyle yaparak kendi ilişkine zarar vermekten başka bir şey yapmazsın sevgilin noyu değiştirsin bi tek sana versin aklını başına al seven zor bulunur bu devirde sonra pişman olursunda iş işten geçer geri getiremezsin böyle düşünmeyi bırak sevgiline bahsedip durma piskoloğa git anlat başka kişilere anlat ama sevgiline anlatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…