sevgilimin geçmişi

kendi hemcinslerimizi biz bu kadar alçaltıyoruz nerden biliyorsunuz kızla sizden önce sadece telefonda görüştüğünü bir kadın bu kadar sinir olmuşsa size erkek arkadaşınızdan büyük bir darbe yemiştir...Soyuncak erkek arkadaşınızın karşısında oda hayır diyecek çocuklara anlatsan inanmazlar saf olmayın bu kadar ...Ve ne olursa olsun benim hemcinsim ne hata yaparsa yapsın benim erkek arkadaşım onu aşşağılasa ondan kaçarak uzaklaşırım başka biriyle ilişkisi olsa sizide o kişiye kötüleyecek bundan emin olun...Bırakın gitsin...

şu an kendimden iğrendim..kıza bakire değil diye yakıştırmalar falan..ben de ilk nişanlımla yaşadım adam şerefsizlikte kıdem atlayarak bırakıp gitti.aileme bile açıklayamadım..derslerime ve işime konsantre olamıyorum..çalıştığım yerden kendimi atmak istiyorum..çok kötü oldum..

Emin misin sevgilinin giydirip eve yolladığına hiç inanasim gelmiyo neden se ?

Birlikte olmuslardir bence suç sevgilin de eve cagirmalar filab

Valla ben kızı evden yollamış ve hiç dokunmamış olduğuna eminde olsam biz ayrılır ayrılmaz başımıza bela olan o kızı eve çağırması benim için ayrılmanın en gerekli sebplerinden biri.Duyduğum zaman ooo sen her ayrılıkta peşinde dolaşanı çağır eve be gülüm ben daha aklı başşında adam isterim der bidahada görüşmezdim.o yüzden senin yerinde olamicağımdan,ne yapman gerektiğinide bilemiyorum.Sadece kız 2yıldır başkasıyla birlikte zatn arayıp sormuyo sizde barışalı 2 yıl olmuş artık ayrılmicaksan uzatmanın mantığı nedir.Çocuk senden bıkıp kndisi soğuyup uzaklaşsın istiyosan o başka.Gereksiz sulardasın şuan kısacası.Alakasızlıklar diz boyu.

Çocuk zaten o amaçla cagirmis tir konu sahibini yemis

neden kötü oluyorsunuz ki bence sizi böyle yarı yolda bırakan şahıs kötü olsun ömür boyu vicdanı rahat etmeden yaşasın hem Rabbimin affetmeyeceği tek günah şirktir yeter ki tövbe etmesini bilelim kalpten lütfen sizde geçmişe değil geleceğe bakın üzmeyin kendinzi bolca dua edin.

İşte canım böyle bir olguyu erkek kısmına anlatamazsın diye düşünüyorum..bi kişiyle yapan kimbilir kimlerle yapmıştır.birini sevcem belki çooooooook uzun süre sonra belki benden faydalanmak isteyecek yada evlendikten sonra da yapar diyecekler ya da bu nasıl çocuklarımın annesi olacak diyecekler..diyecekler de diyecekler..ailemin yüzüne bakamam zaten en büyük vicdan azabı..bazen nasıl kalkıcam bunca yükün altından diyorum..bana büyük İMTİHAN bu diyorum..İNAN ÇOK DUA EDİYORUM..

çok doğru katılıyorum

sabırlı ol canım bi hikaye anlatmak istiyorum nihat hatipoğlu anlatmıştı bi kaç yıl oldu peygamber efendimiz zamınındaydı sanırım yanlış anlatmak istemem o zamanlar birinin kızı zina etmiş ve istemeye gelmişler babasıda öğrenmiş diyememiş istemeye gelenlere bi peygamberdi yanlış hatırlamıyorsam o babaya demiş ki sakın kızını kötüleme namusunu konuşma ve hayırlı bir şekilde ver demiş ben çok etkilenmiştim tabi ki nihat hatipoğlu daha ayrıntılı anlatınca unuttum sonra da insanları yargılamayın çünkü kimse bilemez belki Rabbim affetti müslümanlığı yerine getiremiyoruz layığıyla hemn insanları yargılayıp hükmü veriyoruz oysa Allah affettiyse..

ben de dinledim onu hz.ömerin kızıydı yanlış hatırlamıyorsam..bakir bir kızın düğünü gibi düğününü yap.demişti de..Allah affeder de hangi baba affeder hangi eş kabul eder..daha ben bile kabul edemezken..bir ömür boyu yalnız kalmayı diledim biliyormusun Allahtan ve karıyerimde ilerleyip hiç evlenmeyip evlatlık almayı düşünüyorum şu an..ve gayette ciddiyim..evlilik hayalleri kurup evlenmek mutlu olmak benim harcım değilmiş..

ama çok yanlış düşünüyorsunuz eziyet ediyorsunuz kendinize kul hata yapar şirk olmadığı sürece ve tekrarlanmadığı sürece tövbeyi isteyerek kalpten yaparsak Rabbim inşallah affeder yapmayın böyle lütfen.

Bravo, katılıyorum.

Sevgilin kıza sen bakire değilsin diyor kız da hemen evet diyor kabul ediyor...Ben kızın yerinde olsam okulda adımı çıkartır diye bakire olmasam da söylemem..Bu işin altında bir iş var..Bence birlikte olmuşlar ve sevgilin o zaman kızın bakire olmadığını anlamış ama ikisi de birbirinin büyük sırrını biliyor öylece kapatmışlar.Hadi birlikte olmamışlar ve anlattığınız gibi kız kendi söyledi..Hiç kimse durduk yere sevgilisini ilk buluşma da eve davet etmez..

Hep zaten tek taraflı dinlenir. Bide kızı dinle bi insanın namusuyla ilgili bu kadar rahat konuşmak hiç hoş değil gordunmu sen yanlarindamiydin? Ayrıca geçmiş adı üstüne geçip gitmiş bunu takma sen bukadar çirkin ayrıntıları anlatmasini tak. Rabbim hayırlısıni nasip etsin herkese...

Şimdiii sevgilin o kızı niye eve çağırmış? Sevgilin salakmı yoksa çokmu cimfikirli? Sevgilin senden bunu niye saklamış?

canım benim sen bırak o kıza da sevgiline bak..
sevgilin olacak denyo, o kızı eve çağırmış ( demekki numarası var ve görüşüyorlardı arada) kız da hiç yüz bulamadığı (!) bu adamın karşısında soyunmuş, ve adam da zorla gydirip(!) eve yollamış öyle mi?
yapma yahu..
cidden saf mısın bu kadar sen?
hangi kadın en ufacık yüz bulamadığı istenmediği bir adama bu derece yapışır?
hani bu hiçbir şekilde kıza yüz vermiyosa telefonunu nerden buldu??
UZMANLIK SORUSU:Eve neden çağırdı???
Kız da hiç yüz bulamadığı,sevgilisiyle gördüğü bir adamın evine pat diye hiç sorgulamadan gidecek, bir de orada durduk yere hop diye soyunacak efendim zorla giydirilip yollanacak?
sevgilin seni "salak" yerine koyuyor..
şu yazdıklarını bir daha oku...
adam resmen ona ufak da olsa bir şans hep vermiş bir açık kapı bırakmış demekki.o kız bunun tersi olsa sizi görünce niye tribe girsinki?
seninki var ya anasının gözü bir oğlan ben burdan aldım pisliğin kokusunu..
cidden yazdıklarını bir daha oku.sen içgüdüsel olarak bir terslikler hissediyorsun o yüzden bu adama inanmıyorsun.bence sana %100 yalan söylüyor o kızla bir haltlar karıştırdı.
Kadınlar hisseder. O kızın fazla bir suçu yok bütün olay senin denyoda. Dikkat et bu tek olmayabilir.
Aldatılmışsın her şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…