- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
arkadaşlar merhabalar herkese öncelikle ben bu formu uzun zamandan beri takip eden biriyim kimilerinizin dertlerinden ders alıp kimilerinizin dertlerini okuyup üzülmüşümdür sanırım benimde sizlerden akıl alma zamanım geldi sizlerin fikirlerine dışardan bakış açılarına çok ihtiyacım var ben 23 yaşındayım üniversiteyi yeni bitirdim 3 yıldır bir ayrıl bir barış sallantılı bi ilişkim var burda 3 yıl boyunca neler yaşadığımı anlatırsam sanırım romann olup piyasaya sürerim :) o kadar yani şimdi erkek arkadaşım 25 yaşında biz üniversitede tanıştık başlarda ne o beni sevmişti nede ben zamanla birbirimize aşırı bağlandık ve ne sorun yaşarsak yaşayalım hiç bir ayrılık sebep ayrılmamıza kopmamıza neden olmadı asıl konuma geçmek istiyorum sizleri sıkmamak adına şimdi bundan 5 yıl once erkek arkadaşım üniversiteyi kazanmadan önce bir kızla sevgili oldu ve hai ergen aşkları denir ya aynen o şekil 6 ay bir konuşmaları olmuş sadece 1 kere cafede arkadaşları ile birlikte kısa bir oturmaları olmuş muhabbetleri telefonda devam etmiş ama telefon dediğimde çok sık telefonlaşıyolarmış şimdi sevgilim üniversiteyi kazanmış ardından bir sene sonra kız da kazandı ve bende kazandım tabi kızla aynı sene yerleştik bölüme kız sevgilimm bi üst sınıftaydı biz sevgilimle ikinci senenin sonunda tanıştık tabi neyse kız sürekli sevgilim arayıp taciz etmeye başladı telefonla okulda yanımızdan geçerken pis pis bskmalar ayağını yere vurmalar pek havalı bi tip zaten neyse sevgilimde tabi aradığını terslediğini soyluyodu hatta o kadar rahatsız ettiki ben sevgilimn adına mesaj attıp rahatsız etmemesini söyledim kızında hayatında biri var olmasına rağmen kızsevgilimi ipşkin pişkin arkadşalarınasoruyormuş felhasıl tam bir başbelası sevgilimi arayıp sen onu sevmyorsun beni seviyorsun demeler epey bi başımızağırdı kızdan ötürü biz bundan 2 yıl önce sevgilimle bir ayrılık dönemi geçirdik 3 hafta ayrı kaldık sevgilim bu kıza ulaşmış ve eve çağırmış tabi kızda balıklama atlıyo çağırdığı yere geliyor evegelir gelmez direk soyunuyo erkek ardaşıma senin olmak istiyorumö falan diyo sevgilimde kufur edip giyin falan diyo kızda ağlıyo falan kız bakire değilmiş erkek arkadaşım bunu biliyo işte sen bakire değilsin falan diyo kız başta nkarediyo sonraa anlatıyo herşeyi sevgilime sen beni bıraktın diyo gittin falan tek başıma bıraktın duygu sömürüsü yapıyoberaber yeniden hayat kuralım diyo sevgilimzorla giydirip yolluyo sanazevki vermycm diyerek kızda ağlayarak evden çıkıyo ayakkabısını daa suratına çarpıyo ben bunu barıştıktan 2 yıl sonra duydum ve kıyamet koptu şimdi o kızı ve bu yaşananları takıntı ypsmış durumdayım kafayı yemek üzereyim ayrıldığınız donem oldu boşver diyip teselli ediyorum kendimi sonra ya kıza dokunmuşsa ya hala seviyosa gerçekten abartmıyorum sevglim çok ilgili benimle hani çok seviyo aşık biliyorum ama neden bu düşünceleri atamıyorum beynimden bugün ilk defa kızın facesine bakmadım çünkü ısıtıp ısıtıp sevgilimin onune getiriyorum ve huzurumz kaçıyo resmen şizofreyine bağladım sevgilim evlenmek istiyor benimle hayalleri hepvar kızında 2 yıldır bi çıktığı var seviyormuş oyle duydum zaten sesi çıkmıyor rahatsız etmiyo artık ama ben hatırladıkça deli oluyorum yardım edin lütfen
Çocuk zaten o amaçla cagirmis tir konu sahibini yemisbana da pek inandırıcı gelmedi eve neden çağırdı madem geri yollayacak dışarıya çağırsaymış ayrıca çağırma amacı ne bide tuhafıma giden kız deli mi ya soyunmuş bir anda ilk kez duyuyorum tuhaf ve karışıkkkk
valla doğru dedinÇocuk zaten o amaçla cagirmis tir konu sahibini yemis
neden kötü oluyorsunuz ki bence sizi böyle yarı yolda bırakan şahıs kötü olsun ömür boyu vicdanı rahat etmeden yaşasın hem Rabbimin affetmeyeceği tek günah şirktir yeter ki tövbe etmesini bilelim kalpten lütfen sizde geçmişe değil geleceğe bakın üzmeyin kendinzi bolca dua edin.şu an kendimden iğrendim..kıza bakire değil diye yakıştırmalar falan..ben de ilk nişanlımla yaşadım adam şerefsizlikte kıdem atlayarak bırakıp gitti.aileme bile açıklayamadım..derslerime ve işime konsantre olamıyorum..çalıştığım yerden kendimi atmak istiyorum..çok kötü oldum..
İşte canım böyle bir olguyu erkek kısmına anlatamazsın diye düşünüyorum..bi kişiyle yapan kimbilir kimlerle yapmıştır.birini sevcem belki çooooooook uzun süre sonra belki benden faydalanmak isteyecek yada evlendikten sonra da yapar diyecekler ya da bu nasıl çocuklarımın annesi olacak diyecekler..diyecekler de diyecekler..ailemin yüzüne bakamam zaten en büyük vicdan azabı..bazen nasıl kalkıcam bunca yükün altından diyorum..bana büyük İMTİHAN bu diyorum..İNAN ÇOK DUA EDİYORUM..neden kötü oluyorsunuz ki bence sizi böyle yarı yolda bırakan şahıs kötü olsun ömür boyu vicdanı rahat etmeden yaşasın hem Rabbimin affetmeyeceği tek günah şirktir yeter ki tövbe etmesini bilelim kalpten lütfen sizde geçmişe değil geleceğe bakın üzmeyin kendinzi bolca dua edin.
çok doğru katılıyorumkendi hemcinslerimizi biz bu kadar alçaltıyoruz nerden biliyorsunuz kızla sizden önce sadece telefonda görüştüğünü bir kadın bu kadar sinir olmuşsa size erkek arkadaşınızdan büyük bir darbe yemiştir...Soyuncak erkek arkadaşınızın karşısında oda hayır diyecek çocuklara anlatsan inanmazlar saf olmayın bu kadar ...Ve ne olursa olsun benim hemcinsim ne hata yaparsa yapsın benim erkek arkadaşım onu aşşağılasa ondan kaçarak uzaklaşırım başka biriyle ilişkisi olsa sizide o kişiye kötüleyecek bundan emin olun...Bırakın gitsin...
sabırlı ol canım bi hikaye anlatmak istiyorum nihat hatipoğlu anlatmıştı bi kaç yıl oldu peygamber efendimiz zamınındaydı sanırım yanlış anlatmak istemem o zamanlar birinin kızı zina etmiş ve istemeye gelmişler babasıda öğrenmiş diyememiş istemeye gelenlere bi peygamberdi yanlış hatırlamıyorsam o babaya demiş ki sakın kızını kötüleme namusunu konuşma ve hayırlı bir şekilde ver demiş ben çok etkilenmiştim tabi ki nihat hatipoğlu daha ayrıntılı anlatınca unuttum sonra da insanları yargılamayın çünkü kimse bilemez belki Rabbim affetti müslümanlığı yerine getiremiyoruz layığıyla hemn insanları yargılayıp hükmü veriyoruz oysa Allah affettiyse..İşte canım böyle bir olguyu erkek kısmına anlatamazsın diye düşünüyorum..bi kişiyle yapan kimbilir kimlerle yapmıştır.birini sevcem belki çooooooook uzun süre sonra belki benden faydalanmak isteyecek yada evlendikten sonra da yapar diyecekler ya da bu nasıl çocuklarımın annesi olacak diyecekler..diyecekler de diyecekler..ailemin yüzüne bakamam zaten en büyük vicdan azabı..bazen nasıl kalkıcam bunca yükün altından diyorum..bana büyük İMTİHAN bu diyorum..İNAN ÇOK DUA EDİYORUM..
hahah ay çok şekersiniz yaaaSevgilinile o kız tavşanlar gibi sevişti bence
ben de dinledim onu hz.ömerin kızıydı yanlış hatırlamıyorsam..bakir bir kızın düğünü gibi düğününü yap.demişti de..Allah affeder de hangi baba affeder hangi eş kabul eder..daha ben bile kabul edemezken..bir ömür boyu yalnız kalmayı diledim biliyormusun Allahtan ve karıyerimde ilerleyip hiç evlenmeyip evlatlık almayı düşünüyorum şu an..ve gayette ciddiyim..evlilik hayalleri kurup evlenmek mutlu olmak benim harcım değilmiş..sabırlı ol canım bi hikaye anlatmak istiyorum nihat hatipoğlu anlatmıştı bi kaç yıl oldu peygamber efendimiz zamınındaydı sanırım yanlış anlatmak istemem o zamanlar birinin kızı zina etmiş ve istemeye gelmişler babasıda öğrenmiş diyememiş istemeye gelenlere bi peygamberdi yanlış hatırlamıyorsam o babaya demiş ki sakın kızını kötüleme namusunu konuşma ve hayırlı bir şekilde ver demiş ben çok etkilenmiştim tabi ki nihat hatipoğlu daha ayrıntılı anlatınca unuttum sonra da insanları yargılamayın çünkü kimse bilemez belki Rabbim affetti müslümanlığı yerine getiremiyoruz layığıyla hemn insanları yargılayıp hükmü veriyoruz oysa Allah affettiyse..
ama çok yanlış düşünüyorsunuz eziyet ediyorsunuz kendinize kul hata yapar şirk olmadığı sürece ve tekrarlanmadığı sürece tövbeyi isteyerek kalpten yaparsak Rabbim inşallah affeder yapmayın böyle lütfen.ben de dinledim onu hz.ömerin kızıydı yanlış hatırlamıyorsam..bakir bir kızın düğünü gibi düğününü yap.demişti de..Allah affeder de hangi baba affeder hangi eş kabul eder..daha ben bile kabul edemezken..bir ömür boyu yalnız kalmayı diledim biliyormusun Allahtan ve karıyerimde ilerleyip hiç evlenmeyip evlatlık almayı düşünüyorum şu an..ve gayette ciddiyim..evlilik hayalleri kurup evlenmek mutlu olmak benim harcım değilmiş..
kendi hemcinslerimizi biz bu kadar alçaltıyoruz nerden biliyorsunuz kızla sizden önce sadece telefonda görüştüğünü bir kadın bu kadar sinir olmuşsa size erkek arkadaşınızdan büyük bir darbe yemiştir...Soyuncak erkek arkadaşınızın karşısında oda hayır diyecek çocuklara anlatsan inanmazlar saf olmayın bu kadar ...Ve ne olursa olsun benim hemcinsim ne hata yaparsa yapsın benim erkek arkadaşım onu aşşağılasa ondan kaçarak uzaklaşırım başka biriyle ilişkisi olsa sizide o kişiye kötüleyecek bundan emin olun...Bırakın gitsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?