sevgilimin garip ego su ayrılcam sanırım??

şahane yönleri var mı var. ama kabul edilemiycek seyleri de var. bi tane konum var zaten param kayboldu iki sefer onun alabileceğinden şüphelendim maalesef

evet baba parasıyla hava atyor. yok babam bana ev yapt abimin herşeyini aldı benimkini de alcakk. yok annemin şöyle miras var. çok komik yahu cidden :/
Erkek arkadaşınız, aşağılık kompleksli ya da sonradan görme olabilir mi?
Tüm mesajları okumadım.. Eğer daha önce dile getirmediyseniz bu durumdan rahatsız olduğunuzu uygun bir dille anlatın.

Erkek arkadaşınız, aşağılık kompleksli ya da sonradan görme olabilir mi?
Tüm mesajları okumadım.. Eğer daha önce dile getirmediyseniz bu durumdan rahatsız olduğunuzu uygun bir dille anlatın.

kızlar bana baktı etti muhabbetinden rahatsızlğımı dile getirdim fazla yapmyor. bu para konusundakini dile getirmedim. bakalım bi şekilde söylerim

ben gercekten bu adamin burcunu merak ettim?
nedir burcu ozel olmazsa paylasabilir misin?

kızlar bana baktı etti muhabbetinden rahatsızlğımı dile getirdim fazla yapmyor. bu para konusundakini dile getirmedim. bakalım bi şekilde söylerim
Şimdi hatırladım seni.. Onun yanında paran kaybolmuştu değil mi? O meseleyi en kısa zamanda çözüme kavuştur ve ona göre yoluna devam et. Şayet öyle çirkin bir alışkanlığı varsa diline de para mevzu bu kadar vurmuşsa devam etme bu adamla. Kızları mevzu etmesi de hoş değil, hem itici hem hemi yok yaaa bildiğin itici bir durum bu. Hakkında hayırlısı olsun.

sağol canm benim. umarım yarın açığa kavuşur o konu umarmmmm :/

bence bu kişiyle devam etmemelisiniz.. bu insanla geleceğinizi düşününce bile rahatsız oluyor insan.. ilerde ailenize karşı da mahcup edebilir sizi, arkadaş ortamına vs onunla katılmak istemeyeblirsiniz.. İnsanlar ona sinir olup sizin huzurunuzu kaçırabilirler.. hiç gerek yok bence

Bu adamla niye hala birliktesin ki ayrıl hem güvensiz hem itici kombo yapmış görgüsüz

öyle mahcup etme durumu yok ne yaparsa bana yapıyo. bende şüpheliyim zaten bu kişiden başlarda emindim ama son davranışları ne biliyim hayırlsı

Hicc çekilmez
Yaşadım biliyorum
Her kızın istese koşa koşa kendisine gelcegini sanır
Kendisini o kadar çok beğenir ki her gördüğü aynada bakar
Saçının düzgün olduğuna dair yemin ettirir
Ve karşısındaki insana onun da güzel olduğunu hissettirmez
Sadece kendisi vardır o hayatta.

aynenn aynennnnnn... sevdiğini hissettriiyo arada iltifat eder bunlar var yine neyseki. ama kendini beenmişliği bu boyuttaaa

aynenn aynennnnnn... sevdiğini hissettriiyo arada iltifat eder bunlar var yine neyseki. ama kendini beenmişliği bu boyuttaaa
Onların ıltıfatları bile yalan canm
Eminim sen şikayet ediyorsundur onun ertesi gününe kadar falan iltifat ediyordur sonra yine birakiyordur
Bunlar duzelmiyo
En yakışıklı onlar ..
Hatta insanlara öyle bi bakarlar ki kendilerinden emin havalı ve çapkın.
Bir de bi yürüyüşleri vardır. . Kendini onun yanında ezik hissedersin o derece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…