- 4 Mayıs 2015
- 286
- 64
- 38
-
- Konu Sahibi lovelystudent
Birde baba parasıyla mı hava atıyor?
Buna gülerim işte
Sevgilinin yaptığı çok ayıp insan hediyenin fiyatını söyler mi üstüne bir de onu abartarak söylemesi de cabasi. Diğer özellikleri nasıl bunları görmezden gelmeni sağlayacak şahane yönleri var mi bilmiyorum ama bence ilişkinizi gözden geçir. Her konuda böyle abartmayi seviyorsa egoistte işin zor arkadaşım. Bu arada lütfen konulara bilen bilir yazmaktan vazgeçin artık en azından kısa özet geçin ya da başlığı söyleyin hatırlayalım
Erkek arkadaşınız, aşağılık kompleksli ya da sonradan görme olabilir mi?evet baba parasıyla hava atyor. yok babam bana ev yapt abimin herşeyini aldı benimkini de alcakk. yok annemin şöyle miras var. çok komik yahu cidden :/
Erkek arkadaşınız, aşağılık kompleksli ya da sonradan görme olabilir mi?
Tüm mesajları okumadım.. Eğer daha önce dile getirmediyseniz bu durumdan rahatsız olduğunuzu uygun bir dille anlatın.
ben gercekten bu adamin burcunu merak ettim?
nedir burcu ozel olmazsa paylasabilir misin?
yengeç burcu
Allah Allah..yengecler naif olur aslinda.
ben oyle gosteris yapan yengec pek gormedim de..
Şimdi hatırladım seni.. Onun yanında paran kaybolmuştu değil mi? O meseleyi en kısa zamanda çözüme kavuştur ve ona göre yoluna devam et. Şayet öyle çirkin bir alışkanlığı varsa diline de para mevzu bu kadar vurmuşsa devam etme bu adamla. Kızları mevzu etmesi de hoş değil, hem itici hem hemi yok yaaa bildiğin itici bir durum bu. Hakkında hayırlısı olsun.kızlar bana baktı etti muhabbetinden rahatsızlğımı dile getirdim fazla yapmyor. bu para konusundakini dile getirmedim. bakalım bi şekilde söylerim
Cok itici.
Diger simdilik aciga kavusmadi dediginiz konu neydi?
Şimdi hatırladım seni.. Onun yanında paran kaybolmuştu değil mi? O meseleyi en kısa zamanda çözüme kavuştur ve ona göre yoluna devam et. Şayet öyle çirkin bir alışkanlığı varsa diline de para mevzu bu kadar vurmuşsa devam etme bu adamla. Kızları mevzu etmesi de hoş değil, hem itici hem hemi yok yaaa bildiğin itici bir durum bu. Hakkında hayırlısı olsun.
o konu daha itici. yanında iki kez param kayboldu onun almış olabileceğinden şüphelendim
bence bu kişiyle devam etmemelisiniz.. bu insanla geleceğinizi düşününce bile rahatsız oluyor insan.. ilerde ailenize karşı da mahcup edebilir sizi, arkadaş ortamına vs onunla katılmak istemeyeblirsiniz.. İnsanlar ona sinir olup sizin huzurunuzu kaçırabilirler.. hiç gerek yok bence
Hicc çekilmez
Yaşadım biliyorum
Her kızın istese koşa koşa kendisine gelcegini sanır
Kendisini o kadar çok beğenir ki her gördüğü aynada bakar
Saçının düzgün olduğuna dair yemin ettirir
Ve karşısındaki insana onun da güzel olduğunu hissettirmez
Sadece kendisi vardır o hayatta.
Onların ıltıfatları bile yalan canmaynenn aynennnnnn... sevdiğini hissettriiyo arada iltifat eder bunlar var yine neyseki. ama kendini beenmişliği bu boyuttaaa