sevgilimin garip ego su ayrılcam sanırım??

aynen gideceğimi söylemedim. çok ilginç ya bana aldğı herşeyi eminim abartarak söylemiştir. hiç bi dediğine inanmam artk
inanma..çünkü böylelerine resmen yalancı derler..
şunu yap..söyle kendine gömleği değiştirmek için götürdüm senin dediğin fiyat değil 130 dediler de ..
bakalım ne yalan söyleyecek bu kez..hem bozulur bir dahada söylemez..

inanma..çünkü böylelerine resmen yalancı derler..
şunu yap..söyle kendine gömleği değiştirmek için götürdüm senin dediğin fiyat değil 130 dediler de ..
bakalım ne yalan söyleyecek bu kez..hem bozulur bir dahada söylemez..

aynen canım bende öyle demeyi düşünüyorum bakalım ne diycek

30 lira yüksek söyledi de eline ne geçti hava mı atmış oldu

yalan söyleyerek kendisini küçük düşürmüş.

Senden yürüttükleriyle sana hediye mi alıo nedir töbe töbee bu adamın durumu değişik paraya takıntılı mı desem ne desem bilemedim. Ailesinin durumu nasıl

Cnm bu adama dikkat et her iki durumu da iyice araştırmaya çalış mağazaya yine git aynı gömleğin fiyatını sor bakalım bi. 130 derlerse aa geçen 160 değilmiydi indirime mi girdi falan de gerçeği öğrenmeye çalış bu adam üçkağıtçı mı değil mi böyle böyle öğrenebilirsin. Diğer konuyu ise mutlaka açıklığa kavuşturman gerek. Bunlar çok önemli şeyler. Şüphelerin doğru çıkarsa bu ilişki devam etmemeli iyiliğin için

sevgilim kurnazdır egoludur. işte her kız bunu beğeniyo buna çok yazan var filan. abartır. sonra en ilginci diyelim bir hediye aldı mutlaka parasnı söyler. laf arası şu kadar para verdim der ve abartarak.

geçen gömlek almıştı. 160 tl verdim dedi bende aa çok vermişsin filan dedim. sonra gömleği değişmeye gittiğimde fatura da 130 tl ydi. ne gerek var böyle yapmasına çok komik değil mi. güvenim sarslyo.

insan aldğı hediyenin parasını söyler mi.

diğer konumu da bilenler bilir henüz açklığa kavuşmadı umarım ksa zamanda kavuşur.

sizce ne yapmalıyım normal değil dimi?
tek kusuru bunlar olsun:p belki de size kendini beğendirmeye çalışıyor kendince sadece:)

ayrılma bence sakın bundan dolayı yahu o_O
erkekler biraz çocuk ruhludur çok var bu tarz şeylerle kendini kızlara beğendirmeye çalışan ya da işte sevdiğine (sizdeki gibi)
bence o herkese aynı anlamına gelmez
bundan ayrılınır mı ya:stop:

Cnm bu adama dikkat et her iki durumu da iyice araştırmaya çalış mağazaya yine git aynı gömleğin fiyatını sor bakalım bi. 130 derlerse aa geçen 160 değilmiydi indirime mi girdi falan de gerçeği öğrenmeye çalış bu adam üçkağıtçı mı değil mi böyle böyle öğrenebilirsin. Diğer konuyu ise mutlaka açıklığa kavuşturman gerek. Bunlar çok önemli şeyler. Şüphelerin doğru çıkarsa bu ilişki devam etmemeli iyiliğin için

haklsın canım gömleği tekrar sorcam iyice. diğer konu da umarım yarn açığa kavuşur. şüpheyle yşamak zor. doğruysa ilişki devam edemez güvenemem zaten birdaha

ayrılma bence sakın bundan dolayı yahu o_O
erkekler biraz çocuk ruhludur çok var bu tarz şeylerle kendini kızlara beğendirmeye çalışan ya da işte sevdiğine (sizdeki gibi)
bence o herkese aynı anlamına gelmez
bundan ayrılınır mı ya:stop:

sadece bu değil canım bi konu daha var para kaybettim iki sefer ve onun almış olabilceğinden şüpheleniyorum :KK43:

Sevgiliniz kaç yasında bilmiyorum, belki arada bahsettiniz okumadım. Benim üniversitede okurken basıma boyle birşey gelmişti. Bu sekilde olan kişiler biliyorum manasında söylüyorum. Ha derseniz ki normal mı? Benim icin normal değil hatta genele bakınca da normal değil. Sonuçta mağazadan hediye olarak aldığımız şeyin bile etiketi kesilip pakete konuyor. Ama genele yönelik insan yargılamak sevginize haksızlık etmiş gibi duracağını düşündüğümden sadece kendisine "bu sekilde davranmanın nedeni ne?" Diye sormanızı tavsiye ederim. Sonuçta konuşarak anlaşıyorsunuz ki sevgilisiniz.

sevgilim kurnazdır egoludur. işte her kız bunu beğeniyo buna çok yazan var filan. abartır. sonra en ilginci diyelim bir hediye aldı mutlaka parasnı söyler. laf arası şu kadar para verdim der ve abartarak.

geçen gömlek almıştı. 160 tl verdim dedi bende aa çok vermişsin filan dedim. sonra gömleği değişmeye gittiğimde fatura da 130 tl ydi. ne gerek var böyle yapmasına çok komik değil mi. güvenim sarslyo.

insan aldğı hediyenin parasını söyler mi.

diğer konumu da bilenler bilir henüz açklığa kavuşmadı umarım ksa zamanda kavuşur.

sizce ne yapmalıyım normal değil dimi?

Sevgilinin yaptığı çok ayıp insan hediyenin fiyatını söyler mi üstüne bir de onu abartarak söylemesi de cabasi. Diğer özellikleri nasıl bunları görmezden gelmeni sağlayacak şahane yönleri var mi bilmiyorum ama bence ilişkinizi gözden geçir. Her konuda böyle abartmayi seviyorsa egoistte işin zor arkadaşım. Bu arada lütfen konulara bilen bilir yazmaktan vazgeçin artık en azından kısa özet geçin ya da başlığı söyleyin hatırlayalımHoppa

X