sevgilimin garip ego su ayrılcam sanırım??

lovelystudent

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
286
64
38
sevgilim kurnazdır egoludur. işte her kız bunu beğeniyo buna çok yazan var filan. abartır. sonra en ilginci diyelim bir hediye aldı mutlaka parasnı söyler. laf arası şu kadar para verdim der ve abartarak.

geçen gömlek almıştı. 160 tl verdim dedi bende aa çok vermişsin filan dedim. sonra gömleği değişmeye gittiğimde fatura da 130 tl ydi. ne gerek var böyle yapmasına çok komik değil mi. güvenim sarslyo.

insan aldğı hediyenin parasını söyler mi.

diğer konumu da bilenler bilir henüz açklığa kavuşmadı umarım ksa zamanda kavuşur.

sizce ne yapmalıyım normal değil dimi?

yani ndn parasını soyluyokı komık.kac yasında sevgılın olgunlasmamıs galıba.parasını kendımı kazanıyor

hiçççççç sevmediğim insan tipiiii.Hayattan soğutur insanı ben bi dakika bile durmazdım yanında

e hadi aldığının fiyatını söylüyor görmemiş görgüsüz sevgilin..130 olanı neden 160 tl yapıyor?

e hadi aldığının fiyatını söylüyor görmemiş görgüsüz sevgilin..130 olanı neden 160 tl yapıyor?

işte 160 tan 130 a inmiş. yani 130 vermişki bana verdikleir faturada 130 tl diyor. bi de diyo ki 150 tl üzeri alışveriş yapana işte ayakablar 20 tl ymiş. alır mısınız demişler istemem demiş. baya bi yalan söylemiş mi oluyor anlamadım ki.

o aldığında 160 iki gün sonra 130 olmaz heralde faturayı da 130 diye verdiler.

Gormemisten ziyade eziklik var galiba şöyle böyle diyip farkli gostermek gibi hani su son model telefon kullanip cebinde bes kurusu olmayanlar gibi arkana bakmadan kac yarin birgün basinada kakar.

Madem sevgiliniz ayrılıp kurtulun.
Bu adam evlenince hiç çekilmez.
Eve ekmek alsa lafını yapacak heralde?

yok yok mağazanın değil sevgilinin cinliği..sana hava atıyor..sanırım huyu böyle..nasılsa mağazaya gitmez diye düşündü gömleği değiştireceğini aklına getirmedi herhalde..

yok yok mağazanın değil sevgilinin cinliği..sana hava atıyor..sanırım huyu böyle..nasılsa mağazaya gitmez diye düşündü gömleği değiştireceğini aklına getirmedi herhalde..

aynen gideceğimi söylemedim. çok ilginç ya bana aldğı herşeyi eminim abartarak söylemiştir. hiç bi dediğine inanmam artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…