sevgilimin garip ego su ayrılcam sanırım??

sevgilim kurnazdır egoludur. işte her kız bunu beğeniyo buna çok yazan var filan. abartır. sonra en ilginci diyelim bir hediye aldı mutlaka parasnı söyler. laf arası şu kadar para verdim der ve abartarak.

geçen gömlek almıştı. 160 tl verdim dedi bende aa çok vermişsin filan dedim. sonra gömleği değişmeye gittiğimde fatura da 130 tl ydi. ne gerek var böyle yapmasına çok komik değil mi. güvenim sarslyo.

insan aldğı hediyenin parasını söyler mi.

diğer konumu da bilenler bilir henüz açklığa kavuşmadı umarım ksa zamanda kavuşur.

sizce ne yapmalıyım normal değil dimi?
Görgüsüz veya sonradan görme biri için normal davranışlar bunlar. Lakin böylesiyle bir ilişki nasıl sürer, orasını bilemeyeceğim.

sevgilim kurnazdır egoludur. işte her kız bunu beğeniyo buna çok yazan var filan. abartır. sonra en ilginci diyelim bir hediye aldı mutlaka parasnı söyler. laf arası şu kadar para verdim der ve abartarak.

geçen gömlek almıştı. 160 tl verdim dedi bende aa çok vermişsin filan dedim. sonra gömleği değişmeye gittiğimde fatura da 130 tl ydi. ne gerek var böyle yapmasına çok komik değil mi. güvenim sarslyo.

insan aldğı hediyenin parasını söyler mi.

diğer konumu da bilenler bilir henüz açklığa kavuşmadı umarım ksa zamanda kavuşur.

sizce ne yapmalıyım normal değil dimi?

en sevmediğim insan tipi benim de böyle biri vardı yıllar evvel adam sırf ego.. bişey alıyor bak nike tshırt lacoste ya foto çekinip atıyor ama lacste yazısını gsteriyr adam halada aynı :) böylesi çok var benim tarzım değil soğuma sebbeimdir

Onların ıltıfatları bile yalan canm
Eminim sen şikayet ediyorsundur onun ertesi gününe kadar falan iltifat ediyordur sonra yine birakiyordur
Bunlar duzelmiyo:KK66:
En yakışıklı onlar ..
Hatta insanlara öyle bi bakarlar ki kendilerinden emin havalı ve çapkın.
Bir de bi yürüyüşleri vardır. . Kendini onun yanında ezik hissedersin o derece..

Yok sikayet ettigim iicn yapmiyo. Bunlar bi tarafa ayri romantik bi yanida var. Degisik surprizleri filan olur. Deger verdigini sevdigini hissettirir

O kadar ileri boyut degil bununki. Ama o huylarida duzelmez biliyorum

bence bitir bu ilişkiyi gomlek fiyatı bi nebze tartısılır belki ama, para olayı biraz enteresan bi konu. o aldıysa da almadıysa sen bu hisleri yasıyorsan hayır gelmez. mesela benim 3 gün oncre ayrıldığım okuz. bi param kaybolsa onun almadığına kesin ve net emin olabilirim. sen potansiyel goruyorsan bırak gitsin

Bence 130 liralık gömlekle kendisine mutluluklar dileyip uzaklaşmalısın :)

gömleği de değiştim dedim. sen bana 160 demiştin 130 muş dedim. aa öyle mi dedim ben sana ayakkabıları demiştim. onlar 160 t dedi. dedim olur mu hatta indirimemi girdi diye sordum dedim.yok ayakkabıyı demiştim diyor.

eminim ballandra ballandra 160 lira dedi. hatta 150 tl üstü alışveriş yaptığnız için ayakkabılarda indirimiz oluyo dediler demişti. şuna bakın kızlar ya. üstelesem de bana yalancı mı demek istiyosun diycek :/

bence bitir bu ilişkiyi gomlek fiyatı bi nebze tartısılır belki ama, para olayı biraz enteresan bi konu. o aldıysa da almadıysa sen bu hisleri yasıyorsan hayır gelmez. mesela benim 3 gün oncre ayrıldığım okuz. bi param kaybolsa onun almadığına kesin ve net emin olabilirim. sen potansiyel goruyorsan bırak gitsin

çok kötü bir his gerçekten. Allah kimseye yaşatmasn.

Büyük konuşmayım ama ben olsam soğurdum, canım şimdiden böyleyse ileride evlenmeye kalktığınızda yağtığınız alışverişler sorun olabilir, katlandığınıza göre seviyorsunuz şimdilik susun ses çıkartmayın gözlemleyin belli bir süre sonra bu tavırları hala devam ediyorsa oturup ilişkinizin durumunu ciddi bir düşünün derim :)

en cofcoflu erkek bile evlenince idare eder oluyor...kalmış ki şimdiden böyleyse evlenince ne olur...boşver sen bunu..:KK59:

X