- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- 448
- Konu Sahibi Neurosurgeon
-
Biliyor musunuz şuan resmen hissettiklerimi yazdınız. Kedim olsaydı patisine zarar gelse içim giderdi biz onları evladımız olarak görüyoruz evlattan bir farkı yok onlar ise sadece hayvan olarak görüyorlar. Ve evet ailesinden çok soğudum.
Benim de bir evladım var.
Gözümden bile sakınıyorum. Sanki resmen doğurmuşum gibi.
Değil kapı önüne atmayı, odamın kapısını kapayıp onu dışarıda bırakmaya bile kıyamam ben.
O yüzden sizin bu konunuza cevap olarak ancak küfrederim ! Ama küfredersem de banlanırım.
Ama kesin kulaklarını çınlatmışımdır o insanların.
Allah cezalarını versin. O kedilerin yaşadıklarını yaşasınlar tek tek.
Sizin yerinizde olsam direk soğurdum sanırım.
Asla sevemezdim :/
Kendime ait evim olduğunda ilk işim kedi sahiplenmek olur zaten. Bayılıyorum onlara <3Eğer sevgilinizle evlenirseniz sırf onlara inat eve kedi alın bence :)
Aynen öyle..
Mamasını yemedi bugün, iştahsız. Eşimle bir ağlamadığımız kaldı.
Benim kız da kızana girdiğinde bebek gibi mızmızlanıyor. İçim acıyor. Acaba karnı mı ağrıyor ? Acaba acı mı çekiyor ?
Geçen tek gözünü kapalı tuttu birkaç saniye. Hemen ay ay nolduuuu diye yerimden fırladım meğerse öylesine yapmış.
Bebekken ayağını dolaba sıkıştırmıştı da topallamıştı, kedisi olan bir arkadaşıma sordum, veterinerimizi aradım. 2-3 gün bekleyin burkmuştur belki. 2-3 günü geçerse topallaması o zaman getirirsiniz demişlerdi.
Ama ben o geceyi ağlayarak geçirdim. Ki ona sarılmış, gözlerim kan çanağı fotoğrafım bile var. Sabah kalkar kalkmaz ilk işim veterinere götürmek oldu. Geceyi sabah zor ettim. Röntgen çekildi.
100 lira sıkışmış meğerse sadeceçünkü çok şükür hiçbir şeyi yoktu.
Burkmuş dolaba sıkıştırmış safım.
Aman sağlıklı olsun da ben boş yere 100 tl veririm
Hastaneye yatirsalar duzelir mi kiYaşattıklarını yaşamalarını diliyorum fiv olmuş kedim 7 gündür gözüme uyku girmiyor onu şiringa ile besliyorum her gün saatlerce yol yapıp veterinere götürüyorum ölecegini bile bile bir umut belki iyi olur diye
Hergün götürüyorum orda yalnız kafeste daha çok strese girerHastaneye yatirsalar duzelir mi ki
Dogru haklisiniz . Gecmis olsun.Hergün götürüyorum orda yalnız kafeste daha çok strese girer
İnşallah geçecek ufak bir umut ama olsunDogru haklisiniz . Gecmis olsun.
Ya arkadaşlar evinizde hayvan beslemeyi mümkünse bırakın onlar kendi ortamlarını öğrensinler en azından bir anda sokağa atılınca sudan çıkmış balığa donmezler !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?