• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Gaddar Ailesi

Biliyor musunuz şuan resmen hissettiklerimi yazdınız. Kedim olsaydı patisine zarar gelse içim giderdi biz onları evladımız olarak görüyoruz evlattan bir farkı yok onlar ise sadece hayvan olarak görüyorlar. Ve evet ailesinden çok soğudum.

Eğer sevgilinizle evlenirseniz sırf onlara inat eve kedi alın bence :)

Benim de bir evladım var.
Gözümden bile sakınıyorum. Sanki resmen doğurmuşum gibi.
Değil kapı önüne atmayı, odamın kapısını kapayıp onu dışarıda bırakmaya bile kıyamam ben.

O yüzden sizin bu konunuza cevap olarak ancak küfrederim ! Ama küfredersem de banlanırım.
Ama kesin kulaklarını çınlatmışımdır o insanların.

Allah cezalarını versin. O kedilerin yaşadıklarını yaşasınlar tek tek.
Sizin yerinizde olsam direk soğurdum sanırım.

Asla sevemezdim :/

Aynen öyle..
Mamasını yemedi bugün, iştahsız. Eşimle bir ağlamadığımız kaldı.

Aynen öyle..
Mamasını yemedi bugün, iştahsız. Eşimle bir ağlamadığımız kaldı.

Benim kız da kızana girdiğinde bebek gibi mızmızlanıyor. İçim acıyor. Acaba karnı mı ağrıyor ? Acaba acı mı çekiyor ?
Geçen tek gözünü kapalı tuttu birkaç saniye. Hemen ay ay nolduuuu diye yerimden fırladım meğerse öylesine yapmış.
Bebekken ayağını dolaba sıkıştırmıştı da topallamıştı, kedisi olan bir arkadaşıma sordum, veterinerimizi aradım. 2-3 gün bekleyin burkmuştur belki. 2-3 günü geçerse topallaması o zaman getirirsiniz demişlerdi.
Ama ben o geceyi ağlayarak geçirdim. Ki ona sarılmış, gözlerim kan çanağı fotoğrafım bile var. Sabah kalkar kalkmaz ilk işim veterinere götürmek oldu. Geceyi sabah zor ettim. Röntgen çekildi.
100 lira sıkışmış meğerse sadece :D çünkü çok şükür hiçbir şeyi yoktu.
Burkmuş dolaba sıkıştırmış safım.

Aman sağlıklı olsun da ben boş yere 100 tl veririm :D

Benim kız da kızana girdiğinde bebek gibi mızmızlanıyor. İçim acıyor. Acaba karnı mı ağrıyor ? Acaba acı mı çekiyor ?
Geçen tek gözünü kapalı tuttu birkaç saniye. Hemen ay ay nolduuuu diye yerimden fırladım meğerse öylesine yapmış.
Bebekken ayağını dolaba sıkıştırmıştı da topallamıştı, kedisi olan bir arkadaşıma sordum, veterinerimizi aradım. 2-3 gün bekleyin burkmuştur belki. 2-3 günü geçerse topallaması o zaman getirirsiniz demişlerdi.
Ama ben o geceyi ağlayarak geçirdim. Ki ona sarılmış, gözlerim kan çanağı fotoğrafım bile var. Sabah kalkar kalkmaz ilk işim veterinere götürmek oldu. Geceyi sabah zor ettim. Röntgen çekildi.
100 lira sıkışmış meğerse sadece :KK70: çünkü çok şükür hiçbir şeyi yoktu.
Burkmuş dolaba sıkıştırmış safım.

Aman sağlıklı olsun da ben boş yere 100 tl veririm :KK70:

:D
Çok iyiydi bu. :D

İnsanda merhamet olacak. :68: :68:

En kötüsü de güvende olup olmadığını bilememek. Erkek arkadaşım kediyi bulduğu gibi evin önüne getirmiş kartondan yuva var ama kedi bıraktığı an arabanın altına kaçıyormuş. Sonra yine koşmuş gitmiş. Allahım sen koru. Ailesine resmen yalvardı ama işe yaramadı. Sizce ölmeden sokağa uyum sağlama ihtimali var mı?

Sabah yuva bulmak için araştırıcaz umarım buluruz. Biri için çok geç ama diğeri yaşayabilir. Nereye yazmalıyız hayvan sahiplendirme için özel siteler var mı?

Ne desem olmaz şimdi bu insanlara.Çocuklara ve hayvanlara yapılan acımasızlık beni ben olmaktan çıkarıp deli bir insana dönüştürüyor.Çıkar o hayvanların acısı onlardan.Hava buz gibi , ne yer hayvancıklar.

Yaşattıklarını yaşamalarını diliyorum fiv olmuş kedim 7 gündür gözüme uyku girmiyor onu şiringa ile besliyorum her gün saatlerce yol yapıp veterinere götürüyorum ölecegini bile bile bir umut belki iyi olur diye

Ya arkadaşlar evinizde hayvan beslemeyi mümkünse bırakın onlar kendi ortamlarını öğrensinler en azından bir anda sokağa atılınca sudan çıkmış balığa donmezler !

Bi kedi vardi mahallemjzde.. eve balkondan girip cikmaya basladi biz yiyecek verince bos odamiz vardi balkonlu,onu ayarladik pencereden girip cikiyordu cani istedi mi... yavruladi sonra.. 4yavru basimiza kaldi,hadi 2sini verdik kedisever bir komsuya,1ini de 2yil sonra yavrulaynca kedi bakan baska birilerine biraktik.. kaldj 1erkek kedi basimizaaa :) ..kedi bakmayi sevmeyen babam hergun onunla ilgileniyor. Cam balkon var simdi bizim orda kumu yeri var,cam balkonun oldugu oda da onun,kedili oda diyoruz.. gunde 3kere falan babam ilgileniyo kediyle. Bazen vicdan yapiyoruz cikip disarda oynayamiyo gezemyo yoksa kotuluk mu ediyoruz diye ama,disari ne zaman braksak dayak yiyip tek gozu kapali saci basi daginik sekilde geldi. Disi kedi oyle degildi sonradan verdgimiz dovusken savasci bi kediydi ama bu hic bisey bilmiyor. Birakmaya atmaya kiyamayiz..
Gecen yil hastalandi acilen veterinere yetistirdi babam.. aglayarak gittj ziyaret etti onu veterinerde .. 1ay kadar yogunbakimda kaldi. Masallah simdi bizimle yine.
Babama sorsaniz kedi bakar misin dye bakmam derdi ama.. insan olunca vicdana sahip olunca basa gelen cekiliyor..
Digerleri hayvana oyleyse insana karsi daha kalpsizdirler emin olun..

Yaşattıklarını yaşamalarını diliyorum fiv olmuş kedim 7 gündür gözüme uyku girmiyor onu şiringa ile besliyorum her gün saatlerce yol yapıp veterinere götürüyorum ölecegini bile bile bir umut belki iyi olur diye
Hastaneye yatirsalar duzelir mi ki :(

Ya arkadaşlar evinizde hayvan beslemeyi mümkünse bırakın onlar kendi ortamlarını öğrensinler en azından bir anda sokağa atılınca sudan çıkmış balığa donmezler !

ben buna katılıyorum
eve hiç almasan onlar zaten ortama uyum sağlamayı öğrenecek doğanın döngüsü bu
sokakta o kadar çok hayvan var ki
ben sürekli yemeyen yemekleri bir plastik kapta çöpün yanına bırakırım gelip yesinler diye
ama onları önce eve alıp sıcak ortama alıştırıp yemegini önüne koyup sonra atmak çok yanlış
o zaten sokaga alışsa yiyeceğini bulmayında öğrenir en azından doğası gereği başının çaresine bakmayı öğrenir
al eve tatmin et kendini sonra sıkıldım at
olmaz öyle

Eğer her yere beton sokaklar yapıp binalar dikmeseydik, orman,yeşil alan, doğal ortam bıraksaydık savınızı haklı bulabilirdim. Bu hayvanların doğal ortamı çöpten beslenmek mi acaba? Lütfen bir düşünün, bundan 50 yıl önce kediler köpekler doğal ortamlarında nasıl yaşıyorlardı ve şu anda o ortam var mı?

Back