- 15 Nisan 2017
- 215
- 377
- 33
- 29
- Konu Sahibi Neurosurgeon
-
Erkek olan kedi eve koku bırakıyor diyeymiş ve maddi durumları iyi olmasına rağmen kediyi kısırlaştırmadılar. Kedinin bir suçu yok ki.Sokağa atmalarının sebebi ne ??
bu ayazda hemde vicdansızlar !!!
Hem hayvana kısırlaştırmayarak eziyet etmişler hem bu soğukta sokağa atmışlar.Erkek olan kedi eve koku bırakıyor diyeymiş ve maddi durumları iyi olmasına rağmen kediyi kısırlaştırmadılar. Kedinin bir suçu yok ki.
Evet hayvan zaten çiftleşemediği için agresifti. Bir keresinde annesinin elini tırmaladı diye kadın eline sopa alıp kediye vurmaya kalkmış erkek arkadaşım elinden almış sopayı. O kadar üzgünüm ki Allah ıslah etsin diyebiliyorum sadece.Hem hayvana kısırlaştırmayarak eziyet etmişler hem bu soğukta sokağa atmışlar.
İnşallah o günahsızların günahı peşlerini bırakmaz!!!
Çok sinirlendim
Keşke erkek arkadaşınız önceden önlem alıp barınağa bıraksaydı :/Evet hayvan zaten çiftleşemediği için agresifti. Bir keresinde annesinin elini tırmaladı diye kadın eline sopa alıp kediye vurmaya kalkmış erkek arkadaşım elinden almış sopayı. O kadar üzgünüm ki Allah ıslah etsin diyebiliyorum sadece.
Aslında annesi böyle bir kadın değildi yavruyken biberonla besledi kediyi o büyüttü kedi onu çok seviyordu. Ama haklısınız erkek arkadaşım kendini çok suçluyor keşke baştan sokağa alıştırsaydım ya da sahiplendirseydim diye.Keşke erkek arkadaşınız önceden önlem alıp barınağa bıraksaydı :/
Ablası veterinerden gün alacağım diyormuş sonra bir anda attılar.Erkek arkadaşınız neden kediyi kısırlaştırmadı?
Biliyor musunuz şuan resmen hissettiklerimi yazdınız. Kedim olsaydı patisine zarar gelse içim giderdi biz onları evladımız olarak görüyoruz evlattan bir farkı yok onlar ise sadece hayvan olarak görüyorlar. Ve evet ailesinden çok soğudum.Benim de bir evladım var.
Gözümden bile sakınıyorum. Sanki resmen doğurmuşum gibi.
Değil kapı önüne atmayı, odamın kapısını kapayıp onu dışarıda bırakmaya bile kıyamam ben.
O yüzden sizin bu konunuza cevap olarak ancak küfrederim ! Ama küfredersem de banlanırım.
Ama kesin kulaklarını çınlatmışımdır o insanların.
Allah cezalarını versin. O kedilerin yaşadıklarını yaşasınlar tek tek.
Sizin yerinizde olsam direk soğurdum sanırım.
Asla sevemezdim :/
Ben de böyle olmasını diliyorum. Bir de abisi annesine üzülme sen günah işlemedin diyormuş ne desem bilemedim.O hayvanlarin ahi oyle bir cikar ki o aileden kendileride sasar. Bizzat sahidim o hayvanlara o eziyeti edenlerin sonraki surunmelerine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?