• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Gaddar Ailesi

Eğer her yere beton sokaklar yapıp binalar dikmeseydik, orman,yeşil alan, doğal ortam bıraksaydık savınızı haklı bulabilirdim. Bu hayvanların doğal ortamı çöpten beslenmek mi acaba? Lütfen bir düşünün, bundan 50 yıl önce kediler köpekler doğal ortamlarında nasıl yaşıyorlardı ve şu anda o ortam var mı?

o zaman napıcaz? tüm hayvanları kısırlaştırmalımıyız üremesinler aç kalmasınlar diye
elimizden geldiğince ortalığa yemek bırakıcaz su koyucaz faydalansınlar diye
çöpün yanına koymamın nedeni hayvan aç ve otomatik olarak çöpe gidiyor

o zaman napıcaz? tüm hayvanları kısırlaştırmalımıyız üremesinler aç kalmasınlar diye
elimizden geldiğince ortalığa yemek bırakıcaz su koyucaz faydalansınlar diye
çöpün yanına koymamın nedeni hayvan aç ve otomatik olarak çöpe gidiyor

Yo, ben eve alıştırmayın, doğal ortamlarında bırakın savından bahsediyorum. Çünkü doğal ortam yok. Bu sokaklar onların doğal ortamı değil.

Ne yapacağız, yemeğini suyunu bırakacağız, kısırlaştıracağız evet, ama mümkün olduğunca o hayvanları yuvalandırmamız gerekiyor. Sokakta hiç can kalmayana kadar. Bu nasıl yapılır, yapılır mı, yapılan yer var mı bunlar büyük tartışmalar, ama kedi köpek evde beslenmez, "doğal ortamlarında bırakın" savının kimseye faydası yok.

Yo, ben eve alıştırmayın, doğal ortamlarında bırakın savından bahsediyorum. Çünkü doğal ortam yok. Bu sokaklar onların doğal ortamı değil.

Ne yapacağız, yemeğini suyunu bırakacağız, kısırlaştıracağız evet, ama mümkün olduğunca o hayvanları yuvalandırmamız gerekiyor. Sokakta hiç can kalmayana kadar. Bu nasıl yapılır, yapılır mı, yapılan yer var mı bunlar büyük tartışmalar, ama kedi köpek evde beslenmez, "doğal ortamlarında bırakın" savının kimseye faydası yok.

ama şöyle düşünün sokaklarda binlerce kedi köpek var
barınaklara verilir barınak sayıları çogaltılır mantıklı
ama evimize alarak kötülük ediyoruz çünkü alanların büyük çogunlugu geri bırakıyor

Lütfen siz sahip çıkın yavrulara kış günü sokakta ölürler, facete bi sürü sayfa var aynı gün sahiplenirler. Biran önce sahiplendirin. İnşallah erkek kedi de bulunur.
Allahım ne vicdansız insanlar var.

İnşallah onlarıda sokağa atarlar yaşlanınca !
MAdem bırakıcaktınız o yavruları eve alıştırmayacaktınız!!

ama şöyle düşünün sokaklarda binlerce kedi köpek var
barınaklara verilir barınak sayıları çogaltılır mantıklı
ama evimize alarak kötülük ediyoruz çünkü alanların büyük çogunlugu geri bırakıyor
Doğru değil, inşallah onları da evlatları böyle sokağa bırakır. Onlara ek, Çoğu insan da sizin gibi düşünüp hiç eve almıyor. Yeri var, durumu var,istese yapabilir. Ama neymiş, sokak onun doğal ortamıymış. Bizim gibiler de onların açığını kapatmak için kendimizi parçalıyoruz. Sokakta kalmasın diye alıyoruz, yeni yuva bulana kadar, bulduğu yuvayı takip edene kadar kırk takla atıyoruz. Bütün hayvanlar sıcak bir yuvayı hak eder. Sokaklar onların evi değil artık.

Back