Merhaba, her kızın olduğu gibi benim de bu konuda sıkıntılarım var ilişkimizin 2-3. Aylarında sevgilimin telefonunda eski sevgilisinin fotoğrafını gördüm. Eski sevgilisiyle ilişkisi bittikten 3 ay sonra sevgili olduk ve eski ilişkisi 9 ay kadar sürmüş. İlk gördüğümde gözümden kaçmış dedi o an sildik. Daha sonra şeytan dürttü yine baktım ve yine farklı fotoğraflar gördüm. Unutmuşum silmeyi dedi yine o an sildik. Şimdi 7 aylık ilişkimiz var ve 2 hafta önce bilgisayarını ödünç almıştım. Kontrol ederken eski sevgilisine dair bi klasör buldum. Görmedim haberim yok dedi ama klasör bildiğiniz gözümün önündeydi bulmak için çabalamadım bile. Belgelere girmem yeterli oldu.. doğal olarak içimde ki kuşku arttı. Takıntılı gibi sürekli kızın profilini kontrol ediyorum, arkadaşken doğum günümde bana eski sevgilisine aldığı ayının aynısını almıştı. Ben de arkadaşız diye bi şey dememiştim. Şimdi buna da üzüldüğümü görünce yenisini aldı. Çok sevdiğini o kızı önemsemediğini hatta sevmediğini bile söylüyor ama nedense inanmıyorum bu söylediklerine.. sizce ne yapmalıyım, erkek arkadaşım bana yalan söylüyor olabilir mi