Çiğ ve bayaği bir iliski.kızlar buraya bakın biii sevgilimle bugün ayrıldık kendisi istedi bunu tabi sonra bir an sinirle öyle söyledim dedi. Neyse işte sonra telefonda konuşurken dedi ki üçlü yapalım mı tabi ben şoka girdim ama şey diyor dalga geçtim ckdlckld bende dalgaya vurdum baya güldük falan sizce nasıl bir ilişkimiz var??
kızlar buraya bakın biii sevgilimle bugün ayrıldık kendisi istedi bunu tabi sonra bir an sinirle öyle söyledim dedi. Neyse işte sonra telefonda konuşurken dedi ki üçlü yapalım mı tabi ben şoka girdim ama şey diyor dalga geçtim ckdlckld bende dalgaya vurdum baya güldük falan sizce nasıl bir ilişkimiz var??
Litfin Koreli bebeklerimi bu işlere garıştırmayın
"Ckckckckc" böyle.kızlar buraya bakın biii sevgilimle bugün ayrıldık kendisi istedi bunu tabi sonra bir an sinirle öyle söyledim dedi. Neyse işte sonra telefonda konuşurken dedi ki üçlü yapalım mı tabi ben şoka girdim ama şey diyor dalga geçtim ckdlckld bende dalgaya vurdum baya güldük falan sizce nasıl bir ilişkimiz var??
Boktan bir durum
İlişki değil bu arada o!
Video ile usteki uyenin demek istedigini demek istedimLitfin Koreli bebeklerimi bu işlere garıştırmayın
Bok gibi yazsam ban yer miyim diye deli düşünceler var kafamdasizce nasıl bir ilişkimiz var??
Mükemmel ve örnek alınacak bir ilişkiniz var.kızlar buraya bakın biii sevgilimle bugün ayrıldık kendisi istedi bunu tabi sonra bir an sinirle öyle söyledim dedi. Neyse işte sonra telefonda konuşurken dedi ki üçlü yapalım mı tabi ben şoka girdim ama şey diyor dalga geçtim ckdlckld bende dalgaya vurdum baya güldük falan sizce nasıl bir ilişkimiz var??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?