- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
- 88
What? Hanımefendi okuma yazma biliyor musunuz acaba?bebeğim benm yorumuma yazan sensin bunları. ben anti düşüncedeyım zaten. opuyorum seni. yanlıs yere yazmıssn.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
What? Hanımefendi okuma yazma biliyor musunuz acaba?bebeğim benm yorumuma yazan sensin bunları. ben anti düşüncedeyım zaten. opuyorum seni. yanlıs yere yazmıssn.
ahlak nedir peki tanimlar misiniz?evrimin başı derken? tuttuğunu götüren ve kimin kimle çiftlestiğinin belli olmadığı ve hayvanlar gibi üremelerin olduğu bir dönemden bahsediyorsanız eger, anlattığınıza göre siz orada kalmıssınız. sizin adınıza uzulerek soyluyorum ki edep, ahlak, ar gibi kavramların cesaret ile bir ilişkisi yok. ben cesaretliyim okudum çalısıyorum ve bu evrende birseyler üretiyorum. herhangi bir hayvandan farklı olarak tek bir kişi ile çiflesiyorum. lutfen kavramları karıstırmayın. insanlığı hafife almayın, biraz önce bahsettiğim ahlaki kavramları hafife almayın. sizlerinde cocugu olacak ya da varlar. ve sizin yetistirdiğiniz nesil döndürcek bu çarkı. kotu ornek olmayın. cesaretinizi ozguveninizi ve kişiliginizi daha ahlaklı sekillerde kullanın. iyi günler cesaretli hanım.
Tmmbebeğim benm yorumuma yazan sensin bunları. ben anti düşüncedeyım zaten. opuyorum seni. yanlıs yere yazmıssn.
Böyle bir fantezim yok sizin var ise deneyebilirsiniz tabi.Ne diye köle olmuşum keyif alıyorum yaşamadığınız bir şey hakkında bilgi sahibi değilseniz fikirleriniz yüzeyde kalır.Peki siz de kocanızın karşısında başka bir erkekle seviştiniz mi? Cevabınız hayırsa kocanızın boynuzlu kölesi olmuşsunuz, mazoşistsiniz demektir.
Tek taraflı olması pek sağlıklı ve adil gelmiyor bana.Böyle bir fantezim yok sizin var ise deneyebilirsiniz tabi.Ne diye köle olmuşum keyif alıyorum yaşamadığınız bir şey hakkında bilgi sahibi değilseniz fikirleriniz yüzeyde kalır.
ahlak nedir peki tanimlar misiniz?
bilmem bence sorun yok.Tek taraflı olması pek sağlıklı ve adil gelmiyor bana.
Tartışılabilir elbette konu derinTek taraflı olması pek sağlıklı ve adil gelmiyor bana.
Diyelim böyle bir fanteziniz var, eşiniz ne düşünür?Böyle bir fantezim yok sizin var ise deneyebilirsiniz tabi.Ne diye köle olmuşum keyif alıyorum yaşamadığınız bir şey hakkında bilgi sahibi değilseniz fikirleriniz yüzeyde kalır.
Aynen zaten kullanıcı ceza almış aynı gün üye olmuş atılmış çok saçma bir düşüncesi varmis3 yıl önceki konu hortlamış.
Senin gibi olan biri yok. Sapik değiliz biz.Erkek arkadaşımın başka kadınlarla sevişmesini düşünmek bana cok büyük zevk veriyor, veya benim haberim olmadan beni boynuzlaması düşüncesi beni delirtiyor gözümün önünde başkasıyla yapmasını izlemek istiyorum benim gibi olan başka kizlar da?
Sızıntı muhtemelenAynen zaten kullanıcı ceza almış aynı gün üye olmuş atılmış çok saçma bir düşüncesi varmis
Yuh artık mk ya ne bu genişlik. Erkeğin gavat versiyonu. Tövbe tövbe ağzımı bozduruyorlar yaErkek arkadaşımın başka kadınlarla sevişmesini düşünmek bana cok büyük zevk veriyor, veya benim haberim olmadan beni boynuzlaması düşüncesi beni delirtiyor gözümün önünde başkasıyla yapmasını izlemek istiyorum benim gibi olan başka kizlar da?
Grup seks de yaparsın sen şimdi,kocanı başka kadınlarla s.k.sirken izleErkek arkadaşımın başka kadınlarla sevişmesini düşünmek bana cok büyük zevk veriyor, veya benim haberim olmadan beni boynuzlaması düşüncesi beni delirtiyor gözümün önünde başkasıyla yapmasını izlemek istiyorum benim gibi olan başka kizlar da?