Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ciddi bi soru sordumAynen muhittin abi aynen. Genelde de cinsellik bölümünde trollemeye çalışıyonuz hee. Aklınız başka şeye çalışmıyor.
Paylaşmayı seven insanları severimErkek arkadaşımın başka kadınlarla sevişmesini düşünmek bana cok büyük zevk veriyor, veya benim haberim olmadan beni boynuzlaması düşüncesi beni delirtiyor gözümün önünde başkasıyla yapmasını izlemek istiyorum benim gibi olan başka kizlar da?
Gerzekmisin acaba? Ağa bizimle eğleniyErkek arkadaşımın başka kadınlarla sevişmesini düşünmek bana cok büyük zevk veriyor, veya benim haberim olmadan beni boynuzlaması düşüncesi beni delirtiyor gözümün önünde başkasıyla yapmasını izlemek istiyorum benim gibi olan başka kizlar da?
Erkeksin değil mi ?! değilsen de kötü ay bilemedim ne diyim!!...Erkek arkadaşımın başka kadınlarla sevişmesini düşünmek bana cok büyük zevk veriyor, veya benim haberim olmadan beni boynuzlaması düşüncesi beni delirtiyor gözümün önünde başkasıyla yapmasını izlemek istiyorum benim gibi olan başka kizlar da?
Biz gav.t değiliz senin gibi.Erkek arkadaşımın başka kadınlarla sevişmesini düşünmek bana cok büyük zevk veriyor, veya benim haberim olmadan beni boynuzlaması düşüncesi beni delirtiyor gözümün önünde başkasıyla yapmasını izlemek istiyorum benim gibi olan başka kizlar da?
Boyle fantezileri olan insanlar kendilerini aşağılar nitelikte konuşmazlar, boynuzlanmak istiyorum gibi. Yani konu fake geldi bana.Erkek arkadaşımın başka kadınlarla sevişmesini düşünmek bana cok büyük zevk veriyor, veya benim haberim olmadan beni boynuzlaması düşüncesi beni delirtiyor gözümün önünde başkasıyla yapmasını izlemek istiyorum benim gibi olan başka kizlar da?
Erkek arkadaşımın başka kadınlarla sevişmesini düşünmek bana cok büyük zevk veriyor, veya benim haberim olmadan beni boynuzlaması düşüncesi beni delirtiyor gözümün önünde başkasıyla yapmasını izlemek istiyorum benim gibi olan başka kizlar da?