Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgililer gününü kutlamadik yemeğe çıkacaktık gitmedim iptal ettimKonu ne?
Sevgililer gününü kutlamadik yemeğe çıkacaktık gitmedim iptal ettim
Fabrika ayarlarina geri dönünSevgilim bir konu üzerine tartıştık ve soğuk yapıyor. Bunu nasıl eski haline cevirebilirim kızlar taktik verir misiniz ?
Yani genelde bir şeyler çözümlenmesi için bir şeyler yapılması gerekli ya haniFabrika ayarlarina geri dönün
Robot mu nasıl eski haline çevireceksiniz ?
Kendisine göre bunun geçici olduğunu geri düzeleceğini söylüyor fakat ne zaman duzelecegini bilmiyorÖzel birsey yapmaniza gerek yok. Seviyorsa Affeder . Sevmiyorsa Bunu Bahane Eder
Seviyorum ama ya uğraşmak istiyorumÖnceki konuda adam plan yapmamıştı diye hatırlıyorum, cimriliğinen hediye de almamıştı. Böyle biriyle neden hala birliktesin? Neyi düzeltmeyi umuyorsun??
Sevgilimle 13 Şubat'ta yemeğe çıkma kararı aldık. Yani 14 Şubat değil 13 Şubat'ta sevgililer gününü kutlayacaktık fakat o hediye alma zahmetine girmemiş alıp almadığını sorduğumda ise "ne hediyesi " diye bir tepki aldım. Çok sinirlendim ve yemeği iptal edip hediyesini almadım. Sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım?
Ben uzatmak istemiyorumSoğuk yapan sizdiniz hani ? Cimri adama
Cimriliğinden plan yapmayan, hediye almayan biri için uğraşmak istiyorsanız siz bi yemek ayarlayın, bi hediye alın, gerekirse de yalvarın "bana hediye almadığın için yine de ben özür diliyorum, beni affet" diye..Seviyorum ama ya uğraşmak istiyorum
Düzelecek ablasıCimriliğinden plan yapmayan, hediye almayan biri için uğraşmak istiyorsanız siz bi yemek ayarlayın, bi hediye alın, gerekirse de yalvarın "bana hediye almadığın için yine de ben özür diliyorum, beni affet" diye..
boyle boyle triplerle adami kendinizee soguttuysaniz hakli.Sevgililer gününü kutlamadik yemeğe çıkacaktık gitmedim iptal ettim
Hak ettiği bir trip fakat 2025 erkekleri işte ne diyebilirim ki prenses olmak istiyorlarboyle boyle triplerle adami kendinizee soguttuysaniz hakli.
nasil isinir bilmem
yoo prenses erkegi bulan sensin valla. ben de 2025te iliski yaşıyorum ama prensesle degil gercek bir erkekle.Hak ettiği bir trip fakat 2025 erkekleri işte ne diyebilirim ki prenses olmak istiyorlar
Seviyorum ama ya uğraşmak istiyorum