SEVGİLİMİN BABASI BENİ İSTEMİYOR :((

polyannaci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
43
4
1
Merhabalar, 5 yıldır süren bir ilişkim var. Üstelik komşuyuz da . Her şey çok iyi gidiyordu. Benim ailem onları onlar da beni de biliyor.Ama bugün başımıza bir şey geldi. Sevgilimle arabada tartışıyorduk evin yukarısında sonra ben çıktım arabadan eve doğru koşmaya başladım sevgilim de arabayla peşimden geliyordu. Bunu gören birileri polise ihbar etmiş kız kaçırıyorlar diye. Bunu öğrendiğimizde çarşıdaydık üstelik, barışmıştık yani. Polisler eve kadar gelmş onun babası aradı. Bizim olduğumuz yere geldi polisler biz de yanlış anlaşılma olmuş tartışıyorduk sadece dedik haliyle bişey yapmadılar. Biz de güldük geçtik ama sonra sevgilimin babası beni aradı bir daha oğlumun yanında seni görmiycem senleyken burnu boktan kurtulmuyo dedi. ... Şoka uğradım tabi . Sizce ne yapmalıyım???

Adam haklı.
Benim de kapıma çocuğumun sevgilisi yüzünden polis gelse, aynı tepkiyi veririm.
Çift olarak kendinizi affettirin bir şekilde.
Özür mü dilersiniz, aileleri mi araya koyarsınız bilemeyeceğim...
Pardon ama bizim ne suçumuz var ? Adam anlaman dinlemeden bana damgayı yapıştırdı ya. Aileler zaten tanışıyor komşuyuz dedim ya. Ama benim annem ile babam ayrı annemle birlikte yaşıyorum. Onun babası yok deyip sahip çıkacağı yerde tek kalemde beni silip atıyor. Beni tanımasa hak vereceğim ama her gün yüzyüzeyiz yani. Ve 5 yıllık bir ilişkiden bahsediyorum...

sevgilimin babası beni aradı bir daha oğlumun yanında seni görmiycem senleyken burnu boktan kurtulmuyo dedi. ... Şoka uğradım tabi . Sizce ne yapmalıyım???

:KK70: Konu sahibi kusura bakmayın lütfen ama babasının tepkisi güldürdü beni :D

Siz de sıkmayın canınızı. Şokun etkisiyle öyle bir tepki vermiştir. Kolay değil tabii, kapıya polis dayanmış.

:KK70: Konu sahibi kusura bakmayın lütfen ama babasının tepkisi güldürdü beni :KK70:

Siz de sıkmayın canınızı. Şokun etkisiyle öyle bir tepki vermiştir. Kolay değil tabii, kapıya polis dayanmış.
Haliyle sıkılıyor ama. Üstelik bunla kalsa iyi sevgilim eve gittiğinde beni korumuş babasıyla kavga ettiler ve sanırım babası dövdü de sesler geldi çünkü.

Ben sevilmeye çok önem veren birisiyim. Ve seviliyordum da 4 yılın sonunda olsa bile... annesi, annanesi, babannesi herkes seviyordu beni ama şimdi babası istemiyor beni. Ben napıcam? Sevilmediğimi, istenmediğimi bildiğim halde sevgilimin yanında mı durmalıyım?

Pardon ama bizim ne suçumuz var ? Adam anlaman dinlemeden bana damgayı yapıştırdı ya. Aileler zaten tanışıyor komşuyuz dedim ya. Ama benim annem ile babam ayrı annemle birlikte yaşıyorum. Onun babası yok deyip sahip çıkacağı yerde tek kalemde beni silip atıyor. Beni tanımasa hak vereceğim ama her gün yüzyüzeyiz yani. Ve 5 yıllık bir ilişkiden bahsediyorum...
Aileler araya girse daha kötü olur. Çünkü benim annem çok sinirlendi bu olaya. Sen sahipsiz değilsin seni istemeyeni ben hiç istemem dedi

Haliyle sıkılıyor ama. Üstelik bunla kalsa iyi sevgilim eve gittiğinde beni korumuş babasıyla kavga ettiler ve sanırım babası dövdü de sesler geldi çünkü.

İllaki üzülmüşsünüzdür tabii.
Ama sizi tanıyorlarsa ve ilişkinize onay veriyorlarsa sırf bu mesele yüzünden aranızı bozmaya çalışmazlar, sanmıyorum.
Şu an olayın gerginliği ile size tepkililerdir, zamanla sakinleşirler.

herkez kendi cocugunu korumak ister dogal olarak o yüzden belki sinirli anina deng geldi bekle ve görün birde disarda tartisma cok itici ....bunu unutmayin her neolursa olsun elalem sizi degil kendi cocugunu tutar korumak ister hernekadar sizide sevseler saysalar önce can sonra canan unutmayin bunu ...olay size patlamis olayin üstüne gitmeyin bekleyin ...

Para teklif edip peşini bırak deseydi düşünün teklifi derdim de :KK53:
Çok komik geldi babasının tepkisi ya

Canim komsu da olsaniz pek onaylamiyormus bence zaten bu olay da olunca artik soyleme geregi duymus .peki senin annen sana kizmadi mi bu olay uzerine ?sucunuz yok tabi olayda da polis molis gelince yine de hoslanmamislardir benim annem de o yaslarda oyle birsey yasansa kizardi yani hareketlerine dikkat et falan diye.

Kusura bakmayın ama adamın tepkisi harbi komik. :deli:
Ah şu ebeveynler ya. :KK53: Kız olsun erkek olsun, çocuğumun peşini bırak diyerek kurtulabileceklerini sanmaları yok mu? :D
Aksine kendi evlatlarını kötü bir konuma sokuyorlar. O yapamaz, onun yerine ben kovuyorum seni der gibi. :olamaz:
Bence bırakın oğlu çözsün meseleyi, siz yüz göz olmayın artık. :KK14:

Back
X