- 19 Ocak 2024
- 65
- 17
- 24
- Konu Sahibi blueberry5
Merhaba, sevgilim coook geniş arkadaş çevresi var. Ben hayatına girdikten sonra sadece erkek arkadaş grubuyla ve akrabalriyla görüşüyor çok sosyal biri. Ben de çok sosyal sayılmayan 2 tane dostu olan onlarla da çok sık görüşmeyen evde de mutlu olan bir kızım. Erkek arkadaşım dışarda olmayı çok sever evde pek vakit geçirmez. Evlensigimizde de zaten sen beni evden kovarsin arkadaşların gekecek diye diyor. Ama ben çok arkadasj olan ve sık görüşe biri dehilim o da bunu biliyor. Bana bir iki tane sağlam kız arkadaş edin diyor ben de isterim olmasını ama olmayınca da olmuyor. Böyle bı durumda kendimi kötü hissediyorum eksik gibiyim. Ben mi büyütüyorum kızlar doğru olan ne değerlendirir misiniz? Evlensigimizde beni eksik görmesinden korkuorum, kafamda mi kuruyorum
Ekleme: sevgilim evlensigimizde benim de çalışmam gerektiğini söylüyor tabi ki bu şartlarda tek kişi evi gecindiremez ben de çalışmak istiyorum ama bu süreçte işsizim. Ben calismazsam kira taksitler geçinemryiz. Yeni evli çiftlerde bu durum normal mi?
Ekleme: sevgilim evlensigimizde benim de çalışmam gerektiğini söylüyor tabi ki bu şartlarda tek kişi evi gecindiremez ben de çalışmak istiyorum ama bu süreçte işsizim. Ben calismazsam kira taksitler geçinemryiz. Yeni evli çiftlerde bu durum normal mi?
Son düzenleme: