- 8 Temmuz 2020
- 219
- 44
- 18
- 26
- Konu Sahibi herseydonuyor
Ya üzgün diye alttan almaya calıstım yani ben de anlamadım su an ne yapmaya calıstıgını aslındaNe demek sinirini çıkartsa iyi. Ne münasebet ya, siz stres topu musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya üzgün diye alttan almaya calıstım yani ben de anlamadım su an ne yapmaya calıstıgını aslındaNe demek sinirini çıkartsa iyi. Ne münasebet ya, siz stres topu musunuz?
Hakikatten neden ayrılmıyorsun ?Hayır mesela ders calısamadıgı günde beni suclar bana cok zaman ayırdıysa falan
kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus
Sinirini cikarmak istiyorsa gıtsın duvara kafa atsınAynen öyle sinirini cıkarsa yine iyi gercekten öyle düşünüyor olabilir
Hayır ders calısıyor zaten aralardada genelde beni arar ama her zaman degil tabiki söyledim uzatma dediKonuşmadınız mı peki bunu? Suçu size atmak yerine zamanını doğru yönetmesi gerektiğini. Eğer gün içinde sürekli iletişimde olalım diye sıkboğaz etmiyorsanız, anlayışsız davranmıyorsanız haksız olan karşı taraf bence.
Siz üzgün olduğunuzda aynı olgunluğu size gösterecek mi?Ya üzgün diye alttan almaya calıstım yani ben de anlamadım su an ne yapmaya calıstıgını aslında
onun da suclusu ben olurum ya djdjSinirini cikarmak istiyorsa gıtsın duvara kafa atsın
Cocukta suc yok ki, su muameleyi kendine reva goren ısrarla kız arkadası olan sensin.onun da suclusu ben olurum ya djdj
Uzun süreli bir ilişki mi? Yani önceden çok iyiydi, saygılıydı da şu aralar çok kötü bir dönem geçirdiği için mi bu şekilde? Yoksa hep mi böyle saygısız?Hayır ders calısıyor zaten aralardada genelde beni arar ama her zaman degil tabiki söyledim uzatma dedi
Valla kusura bakma bu muameleyi bile bile sana yapılmasını müsaade eden sensin. 1 olur (ha o da olmaz ama neyse) 2 olur 3.de kavga çıkarırdım ben. Sen susmuşsun, adam hayatındaki her olumsuz olay yüzünden seni suçlar olmuş. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Başka çaresi yok.Hayır mesela ders calısamadıgı günde beni suclar bana cok zaman ayırdıysa falan
Saygılı normalde aslında bugün annesini ögrendiginden beri degisikUzun süreli bir ilişki mi? Yani önceden çok iyiydi, saygılıydı da şu aralar çok kötü bir dönem geçirdiği için mi bu şekilde? Yoksa hep mi böyle saygısız?
Bilmiyorum umursamadım cogu seyi böyle oldu sonunda herhalde bana sürekli uzatma asabım bozuk diyorValla kusura bakma bu muameleyi bile bile sana yapılmasını müsaade eden sensin. 1 olur (ha o da olmaz ama neyse) 2 olur 3.de kavga çıkarırdım ben. Sen susmuşsun, adam hayatındaki her olumsuz olay yüzünden seni suçlar olmuş. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Başka çaresi yok.
Şimdi aradı ben sana demek istemedim diyorböyle size suç bulunca gözünüzde değeri mi artıyor anlamadım. size suç bulma hakkını nereden alıyor ? siz nasıl bu kişiyle evlilik yolundasınız yarın öbürgün evlenince aynı evde yaşarken ne yapacaksınız. siz böyle kabul ettikçe o da kendini haklı görür.
Ama ders konusunda da size suç buluyormuş, uzatma diyormuş. Gerçekten normalde size karşı saygılı ama sadece bugünlük müydü bu suçlayıcı haksız tavrı?Saygılı normalde aslında bugün annesini ögrendiginden beri degisik
Oldu ben senin stres topun, kum torbanın deseydin. Adam sana bu muameleyi yapıyor, postalamanın zamanı gelmişte geçiyor bile.Bilmiyorum umursamadım cogu seyi böyle oldu sonunda herhalde bana sürekli uzatma asabım bozuk diyor
Sanki bi onun annesi corona yok cok sinirliyim delirtme falan diyorOldu ben senin stres topun, kum torbanın deseydin. Adam sana bu muameleyi yapıyor, postalamanın zamanı gelmişte geçiyor bile.