• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi korona oldu suc bana kaldı

kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus
images (35).jpeg

Konuşmadınız mı peki bunu? Suçu size atmak yerine zamanını doğru yönetmesi gerektiğini. Eğer gün içinde sürekli iletişimde olalım diye sıkboğaz etmiyorsanız, anlayışsız davranmıyorsanız haksız olan karşı taraf bence.
Hayır ders calısıyor zaten aralardada genelde beni arar ama her zaman degil tabiki söyledim uzatma dedi

Hayır mesela ders calısamadıgı günde beni suclar bana cok zaman ayırdıysa falan
Valla kusura bakma bu muameleyi bile bile sana yapılmasını müsaade eden sensin. 1 olur (ha o da olmaz ama neyse) 2 olur 3.de kavga çıkarırdım ben. Sen susmuşsun, adam hayatındaki her olumsuz olay yüzünden seni suçlar olmuş. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Başka çaresi yok.

Valla kusura bakma bu muameleyi bile bile sana yapılmasını müsaade eden sensin. 1 olur (ha o da olmaz ama neyse) 2 olur 3.de kavga çıkarırdım ben. Sen susmuşsun, adam hayatındaki her olumsuz olay yüzünden seni suçlar olmuş. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Başka çaresi yok.
Bilmiyorum umursamadım cogu seyi böyle oldu sonunda herhalde bana sürekli uzatma asabım bozuk diyor

böyle size suç bulunca gözünüzde değeri mi artıyor anlamadım. size suç bulma hakkını nereden alıyor ? siz nasıl bu kişiyle evlilik yolundasınız yarın öbürgün evlenince aynı evde yaşarken ne yapacaksınız. siz böyle kabul ettikçe o da kendini haklı görür.
Şimdi aradı ben sana demek istemedim diyor

Bilmiyorum umursamadım cogu seyi böyle oldu sonunda herhalde bana sürekli uzatma asabım bozuk diyor
Oldu ben senin stres topun, kum torbanın deseydin. Adam sana bu muameleyi yapıyor, postalamanın zamanı gelmişte geçiyor bile.

bakın erkekleri bu hale getiren senin gibiler. bu gibi saygısız erkeklere tekmeyi vuracan gitsin sen vuracan başkası vuracak bu erkekte beyin varsa kendini geliştirir ve değişir kibar olur karşısındaki kadınında bir karakteri olduğunu duyguları olduğunu saygı sevgi görmesi gerektiğini öğrenir öğrenmezse de bekar kalır. haberlerde görüyorum çıldırıyorum erkek kaç kere dövmüş kadın geri kocam diyor affediyor kezzap döküyor adam kadın affediyor ya bu nasıl iş yapmayın böyle

Back