Sevgilimin annesi korona oldu suc bana kaldı

.Affetmelik olay degil ben sadece empati yapmaya çalışıyorum yeni ögrenmis annesinin koronasını acaba sinirine mi vereyim diye

Haklısın aslında bilmiyorum kafam karıstı

bence vicdanını sizin üzerinizden rahatlatıp,suçluluk duygusunu sizi suçlayarak bastırmaya çalışıyor. annesini arayıp sormadığı için vicdan yapmış,böyle çocukça ve saçma bir tepki vermiş.
ben olsam ilişkimi gözden geçirirdim, toy karakterli erkeklerden hiç hoşlanmıyorum. tabi önemli olan sizin duygu ve düşünceleriniz

.Affetmelik olay degil ben sadece empati yapmaya çalışıyorum yeni ögrenmis annesinin koronasını acaba sinirine mi vereyim diye
tamam sinirli olabilir insanlık hali üzülmüş olabilir insanlık hali ama ne demesi lazım üzgünüm özür dilerim annemin haline çok üzüldüm demesi lazım uzatma kes sesini dememesi lazım. ama tabi bazı kızlar böyle erkeklerden hoşlanıyor belki sizi kaybetmemek için kendisinin geliştridiği taktiktir

Aynen öyle aradım üzgün olmaktan cok sitemli sinirliydi.ara verelim dedim yol senin yürü yazdı

1.5 sene oldu ya bitirmeden halletmek istiyorum
Size bitirin ya da bitirmeyin diyemem ama şuanki aklımla diyebilirim ki ben olsam çekmezdim. Bu sinir, saygısızlık sadece bugüne has bir şey değil. Annesi hasta olan üzülmek yerine, sevdiği insanla üzüntüsünü paylaşmak yerine sinirini öfkesini kusuyorsa bir duraksarım. Bu insanın huyu bu mu yoksa ne yapacağını mı şaşırdı derim. Hatta size ilk yorumumda bundan dolayı sormuştum, ilk kez mi böyle davrandı diye. Ama tahmin ettiğim gibi ilk kez değil. Kişilerin ilişki anlayışı farklıdır ama benim için üslup önemlidir. Ağzını açtığında uzatma diyor. Muhtemelen sen beni sinirlendiriyorsun, sinirlendirmesen böyle olmayacak, sana sus dediğimde sus diyen bir tip. Yanılıyor muyum? Şöyle düşünün onun yerine siz saygısızca davransaydınız o bu kadar alttan alacak mıydı? Değmez ya. Karşınızdaki üslup nedir bilmeyen biri ise sinir anında ağzından çıkanı kulağı duymayan biri ise değmez. He sizde böyle biriyseniz bir şey diyemem. Ama ilişkide en az sevgi kadar saygı da önemlidir.

Evet biraz çocuksu biri karakteri tam oturmamıs sanırım

Valla helal olsun iyi analiz.tam olarak böyle genelde agresif biti degil ama kavgalarda tarzı böyle

Kuzum ayril engelle istesede arayamaz rahat rahat arar annesini bi halt olmaz bu adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…