- 16 Nisan 2017
- 13
- 4
- 34
-
- Konu Sahibi taladrodelisii
Aynı şeyi sen yapsan ayrılır senden bir sürü laf söyler bence çok saçma eski sevgili neymiş ya takip etmek falan gayet tavirli ol ağızda herkes sever böyle yaparak şimdi sevdi mı oldu seniArkadaşlar sevgilimle tam 6 aydır çıkıyoruz Ve eski sevgişlisini unutamadığını düşünüyorum Dün onu takip ttiğini gördüm sosyal medyaya bu ne diyince ay bilmiyorum valla ben yapmadım tarzı şeylr dedi bende yemedim tabi ve sürekli wp durumuna bakıyor bana karşı sevgisi çok yani oldupunu söylüyor gayet aramız iyi ama şunu yaptı ve kafamı karıştırdı Ne Yapmalıyım ??
Haklısın ama bende çok seviyorum gerçekler galiba hep gözümün önünde zaten sürekli kız kankaları var ama ben görmek stemediğimden gerçekleri hep itekliyorumAynı şeyi sen yapsan ayrılır senden bir sürü laf söyler bence çok saçma eski sevgili neymiş ya takip etmek falan gayet tavirli ol ağızda herkes sever böyle yaparak şimdi sevdi mı oldu seni
Bebem zaten ayril falan demem ama yaptığı çok yanlış sen merak ediyor musun bakıyor musun yooo oda bkamayacsk bence konuş yapma de hatta takipte ise silsin ben yapsam hoş olur mu de canisiHaklısın ama bende çok seviyorum gerçekler galiba hep gözümün önünde zaten sürekli kız kankaları var ama ben görmek stemediğimden gerçekleri hep itekliyorum
Erkek arkadaşın zaten bu şekilde cevap verdiyse,unut gitsin o adamı.ay bilmiyorum valla ben yapmadım tarzı şeylr dedi
Hahahah aynısını ben yazacaktım şimdiErkek arkadaşın zaten bu şekilde cevap verdiyse,unut gitsin o adamı.
Bende tam bunu yazacaktimErkek arkadaşın zaten bu şekilde cevap verdiyse,unut gitsin o adamı.
Sana karsi sevgisi cok olsa eskiyi takip etmezdi. İçine kurt düşmüş iste neyi bekliyorsunArkadaşlar sevgilimle tam 6 aydır çıkıyoruz Ve eski sevgişlisini unutamadığını düşünüyorum Dün onu takip ttiğini gördüm sosyal medyaya bu ne diyince ay bilmiyorum valla ben yapmadım tarzı şeylr dedi bende yemedim tabi ve sürekli wp durumuna bakıyor bana karşı sevgisi çok yani oldupunu söylüyor gayet aramız iyi ama şunu yaptı ve kafamı karıştırdı Ne Yapmalıyım ??
Arkadaşlar sevgilimle tam 6 aydır çıkıyoruz Ve eski sevgişlisini unutamadığını düşünüyorum Dün onu takip ttiğini gördüm sosyal medyaya bu ne diyince ay bilmiyorum valla ben yapmadım tarzı şeylr dedi bende yemedim tabi ve sürekli wp durumuna bakıyor bana karşı sevgisi çok yani oldupunu söylüyor gayet aramız iyi ama şunu yaptı ve kafamı karıştırdı Ne Yapmalıyım ??
Ayy herkes ayrıl bitir maşallah sanki kendileri yapabiliyor ..
Buraya gelip ayrıl demek kolay millet neleri yutuyor susuyor ya yapmayın şimdi ..
Sana gelince konu sahibi benim böyle bir ilişkim oldu ..eski sevgilisini unutamadığını hissediyordum Zaman Zaman hissettiriyordu zorda olsa ayrıldım ben gittim hayatından ..sonra barıştılar hatta evlendiler ..açıkcası şimdi umrumda değil ikiside ..benim anlamadığın koca koca insanların bu kararsızlığı ..bitini seviyorsan başkasıyla işin ne yani ..
3 ay falan sürmüş ama ilki sevgilimin o kızbenimde böyle bir şüphem olmuştu bizimde şuan 7 ay bitti ama senin erkek arkadaşınla eski sevgilisinin ilişkisi ne kadar sürmüş ? whatsapp durumuna falan bakmıyor ama ve açıkça onu istemediğini ve hayatında benim oldugunu kız onu istediği halde söylemişti. düşün bide bunların ilişkisi 8 sene sürmüş
3 ay falan sürmüş ama ilki sevgilimin o kız
Ayy herkes ayrıl bitir maşallah sanki kendileri yapabiliyor ..
Buraya gelip ayrıl demek kolay millet neleri yutuyor susuyor ya yapmayın şimdi ..
Sana gelince konu sahibi benim böyle bir ilişkim oldu ..eski sevgilisini unutamadığını hissediyordum Zaman Zaman hissettiriyordu zorda olsa ayrıldım ben gittim hayatından ..sonra barıştılar hatta evlendiler ..açıkcası şimdi umrumda değil ikiside ..benim anlamadığın koca koca insanların bu kararsızlığı ..bitini seviyorsan başkasıyla işin ne yani ..