Sevgilimin Aklı Eski Sevgilisin de Mii ??

taladrodelisii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
13
4
34
Arkadaşlar sevgilimle tam 6 aydır çıkıyoruz Ve eski sevgişlisini unutamadığını düşünüyorum Dün onu takip ttiğini gördüm sosyal medyaya bu ne diyince ay bilmiyorum valla ben yapmadım tarzı şeylr dedi bende yemedim tabi ve sürekli wp durumuna bakıyor bana karşı sevgisi çok yani oldupunu söylüyor gayet aramız iyi ama şunu yaptı ve kafamı karıştırdı Ne Yapmalıyım ??

Aynı şeyi sen yapsan ayrılır senden bir sürü laf söyler bence çok saçma eski sevgili neymiş ya takip etmek falan gayet tavirli ol ağızda herkes sever böyle yaparak şimdi sevdi mı oldu seni

Aynı şeyi sen yapsan ayrılır senden bir sürü laf söyler bence çok saçma eski sevgili neymiş ya takip etmek falan gayet tavirli ol ağızda herkes sever böyle yaparak şimdi sevdi mı oldu seni
Haklısın ama bende çok seviyorum gerçekler galiba hep gözümün önünde zaten sürekli kız kankaları var ama ben görmek stemediğimden gerçekleri hep itekliyorum

Haklısın ama bende çok seviyorum gerçekler galiba hep gözümün önünde zaten sürekli kız kankaları var ama ben görmek stemediğimden gerçekleri hep itekliyorum
Bebem zaten ayril falan demem ama yaptığı çok yanlış sen merak ediyor musun bakıyor musun yooo oda bkamayacsk bence konuş yapma de hatta takipte ise silsin ben yapsam hoş olur mu de canisi

Bence yapman gerekeni sende biliyosun. Bi kadının içine boşa şüphe düşmez düştüyse haksız olduğu çok nadirdir kısacası tek yol ayrılık gibi görünüyor

Sana karsi sevgisi cok olsa eskiyi takip etmezdi. İçine kurt düşmüş iste neyi bekliyorsun

Ayy herkes ayrıl bitir maşallah sanki kendileri yapabiliyor ..
Buraya gelip ayrıl demek kolay millet neleri yutuyor susuyor ya yapmayın şimdi ..
Sana gelince konu sahibi benim böyle bir ilişkim oldu ..eski sevgilisini unutamadığını hissediyordum Zaman Zaman hissettiriyordu zorda olsa ayrıldım ben gittim hayatından ..sonra barıştılar hatta evlendiler ..açıkcası şimdi umrumda değil ikiside ..benim anlamadığın koca koca insanların bu kararsızlığı ..bitini seviyorsan başkasıyla işin ne yani ..

Unutamamaktan ya da hala sevmekten değil de Bensiz Sürünüyor mu *****diye merak eden olmadı mı hiç

benimde böyle bir şüphem olmuştu bizimde şuan 7 ay bitti ama senin erkek arkadaşınla eski sevgilisinin ilişkisi ne kadar sürmüş ? whatsapp durumuna falan bakmıyor ama ve açıkça onu istemediğini ve hayatında benim oldugunu kız onu istediği halde söylemişti. düşün bide bunların ilişkisi 8 sene sürmüş

aynen sanki birden bire terketmek ayrılmak bu kadar kolaymı , empati sıfır .
siz güçlü durmuşsunuz ve şüphenizde haklı çıkmışsınız her zaman bu durum söz konusu olmayabiliyor.
yani umarım olmaz :)

Ayrıl kardeş, unutamamış. 6 aydır berabermişsiniz zaten 1 yılı doldurmadan kendi ayrılır bu gidişle, ona izin vermeden sen ayrıl bari. Millet de evli çocukluymuşsun gibi tepki vermiş, daha birbirinizi yeni tanıyorsunuzdur. Boşver, sana daha fazla değer veren birini bulursun.

3 ay falan sürmüş ama ilki sevgilimin o kız

Merak ettim Ne kadar ayri kalmislardi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…