Sevgilimin Aklı Eski Sevgilisin de Mii ??

Arkadaşlar sevgilimle tam 6 aydır çıkıyoruz Ve eski sevgişlisini unutamadığını düşünüyorum Dün onu takip ttiğini gördüm sosyal medyaya bu ne diyince ay bilmiyorum valla ben yapmadım tarzı şeylr dedi bende yemedim tabi ve sürekli wp durumuna bakıyor bana karşı sevgisi çok yani oldupunu söylüyor gayet aramız iyi ama şunu yaptı ve kafamı karıştırdı Ne Yapmalıyım ??

Benimde eski iliskimde böyle düsüncelerim vardi. Hep inkar ederdi. Sonra ayrildik cocuk yine onun pesinde oldugunu ögrendim

Merak ettim Ne kadar ayri kalmislardi?
Tam bilmiyorum .3-4 ay falan heralde ..beni onla aldatmış ..bizim ilişkimiz gel gitli bir sene sürdü ama beni hep aradı 2 sene ..bu arada onlaydı ..yani kaypak bir tipti ..ben görüşmeyi konuşmayı kestim kesmesem ikimizide idare edecekti ..
Bugün evlendi eminim hala aldatıyordur onu .,kadında bunu biliyor susuyor işte ona müstehaktır ..

Arkadaşlar sevgilimle tam 6 aydır çıkıyoruz Ve eski sevgişlisini unutamadığını düşünüyorum Dün onu takip ttiğini gördüm sosyal medyaya bu ne diyince ay bilmiyorum valla ben yapmadım tarzı şeylr dedi bende yemedim tabi ve sürekli wp durumuna bakıyor bana karşı sevgisi çok yani oldupunu söylüyor gayet aramız iyi ama şunu yaptı ve kafamı karıştırdı Ne Yapmalıyım ??
şimdi illa herkes arada bir bile olsa bi eski sevgilisine bakar ama hergün hergünse sıkıntı var. bir de siz çıkmadan ne zaman ayrılmışlar, 2-3 hafta önceyse evet unutamamış olabilir. ama yıl olmuşsa bence boş yere kuruntu yapıyorsun.
bir de bence hiç çocuga eski sevgilisini açma. adını bile geçirmek çocugun kafasına sokmaktır

Valla şöyle söyleyeyim. Suan biriyle görüşüyorum ama daha cok yeni. 1 hafta felandir ki ortada tam bi iliski yok. Hala eski sevgilime arada bir bakiyorum. Hem merak ediyorum hem de aklimdan tam anlamiyla silemedim. Arasinda ki bağlantıyı kur.

X