Sevgilimin ailesiyle tanışma

Luteb1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
129
133
31
Merhabalar
Hafta sonu erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmak için evlerine yemeğe gidicem. Sevgilimin annesine ne ölçüde yardım etmeliyim? Evde genç kadın yok, annesi 60’lı yaşlarda. Evli bir ablası var ama gelir mi bilmiyorum gelirse hiçbir şeye elimi sürmeyim diye düşündüm gelmezse sofra kurulurken toplanırken tabakları taşırım ama öyle makineye falan koymam diye düşündüm, nasıl sizce? Bir de muhtemelen çay ikram edilecek, ben mi ikram ediyim yoksa yerimde mi oturayım, çayım biterse kendim mi alayım?

Bunlara eklemek istedikleriniz varsa önerilere de açığım :) biliyorum küçük detaylar ama ilk intiba önemli sonuçta:) usul edep bilmeyen bir kız gibi görünmek istemiyorum ama ilerde evlilik söz konusu olursa eşimin ailesinden değer görmek istiyorum hizmetçi gibi görünmek istemiyorum, orta yolu bulmam lazım

Gidince duruma bak.. eğer sıcak davranır yardım isterse yaparsın.. baktın işine karışılmasını istemiyor dediğin ölçüde yardım edersin

Bence çay ikramına karışmayın, çayınızı için ki o arada sohbetler ediliyor olmuş olacak ki çay faslı biterken yeltenebilirsiniz, evet ilk intiba önemli ama yapacağınız yardım sizi hizmetçi gibi göstermeyecektir.. çok kasmaya gerek yok bence akışına bırakın kendinizi şartlamayın

Kız ne alaka çayı sen doldurucan ikram edicen? Git otur sor bir yardıma ihtiyacınız var mı diye yok derse de kalkma boşver. Çok düşünüyosun. İnsanın içinde samimiyet yoksa sen ağzınla kuş tutsan da yaranamazsın zaten. Zamanla zamanla.

Teşekkür ederim

Teşekkürler haklısınız ama hani diyorlarya nasıl başlarsa öyle gidiyor diye elimi verip kolumu kaptırmak da istemiyorum:)

Önce ikramı bekleyin nabiz yoklayın sohbet esnasında anlarsınız zaten baktınız hersey yolunda kaldırılırken yardım edersiniz .

He baktınız negatif elektirik var kaldırırken yardım etmemi ister misiniz diye sorun sizden çıkmış olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…