- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Çok güzel yazmışsın tam içimden geçenler ama diyemiyorum desem çok kötü sadece kendini düşünen aslında. Hiç onu sevmeyen bi kız gibi görür beniValla cicim restini çekicen.
"Kızlar çocukluğundan itibaren evliliklerini, düğünlerini, evlerini hayal eden yaratıklardır, ben beşyaşımdan beri evimdeki buzdolabının şeklini hayal ediyorum, sen bunu nasıl anlayabilirsin? Bunlar benim x yıllık hayallerim, kız kafası işte, üzgünüm. Kimse kimse için hayallerinden vazgeçmek zorunda değil, eğer senin de hayallerine uymayan birşeyler varsa, sen de benden vazgeçebilirsin. Bu işler böyledir, aşk, sevgi güzel şeyler ama yıllarımı da senin uğruna hayalimi gerçekleştirmeden geçirdiğimi düşünürsem senden soğuyabilirim. Ya işler benim gönlümü hoş edecek şekilde olur, ya da herkes kendi hayaline doğru ayrı bi yol çizer. Ayrıca bana bi daha paragöz dersen, sana ayrı bi yolu elimle çizer, burnunu da o yolda dümdüz ederim. Bilgin olsun. İşine gelirse."
İstediğin gibi olmayacaksa sttiret zaten, adam sana saygı duymuyor, üstüne bi de seni suçluyor.
Ama bu kez de beni suçlayacakişime geliyor de kabul et bi yerden sonra kredi de çekemeyecek mecbur beklemyi kabul edecek başka çaresi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?