sevgilimin ailesi

Gerçekten can sıkıcı bir durum... Sevgilim bana özel günlerde söylediğinde bile daralıyorum ben :) O da ben stres yaptığımdan son dakikaya kadar kendimi hazır hissedemediğimden "aşkım arasana", "bi arasaydın", "aricak mısın :)" gibi şeyler söyler. Gün içinde iki kez söyledi mi ben 2 kat geriliyorum, ona da kızıyorum.

Hak verdim sana yanii...

Bir de şuan ki durumumda beni aramaları gerekiyor demişsin bir kaç kez. Onu merak ettim açıkçası. Hayır ben de pek aranmam da. Ne gibi bir durumda beni aramaları gerekir diye düşündüm bulamadım :)

Gerçekten can sıkıcı bir durum... Sevgilim bana özel günlerde söylediğinde bile daralıyorum ben :) O da ben stres yaptığımdan son dakikaya kadar kendimi hazır hissedemediğimden "aşkım arasana", "bi arasaydın", "aricak mısın :)" gibi şeyler söyler. Gün içinde iki kez söyledi mi ben 2 kat geriliyorum, ona da kızıyorum.

Hak verdim sana yanii...

Bir de şuan ki durumumda beni aramaları gerekiyor demişsin bir kaç kez. Onu merak ettim açıkçası. Hayır ben de pek aranmam da. Ne gibi bir durumda beni aramaları gerekir diye düşündüm bulamadım :)

Beb her durumda hakli oluyorum bu durumda aslinda erkek arkadasimda hak verir gibi hani aramadigim zaman kusup,surat asmiyor ,ama diline yapisti sanki devamli ayni teklif belkide arkadaslarin dedigi gibi annesi beynini yikamaya calisiyor,egerki oyleyse cikara kokusu ;);)

Tatlim rahatsizligim cok ozel bir durum ama kesinlikle aramasi laxim hatta buraya yazsam konuyu herkes benimle ayni seyi dusunur ;)

Bence hiç sevgilinin gönlünü etmeye çalışma.. isterseniz 20 yıllık sevgililik hayatınız olsun sonuçta henüz bir aile değilsiniz ve hayat bu ne olacağı hiç belli olmaz.. ne bileyim' yenge, yenge' muhabbetleri bile bence yanlış anlama lütfen ama saçma bir muhabbet..
Erkek arkadaşına açıkça, şu anda sürekli ailesini aramanı gerektirecek bir sebep olmadığını, sonuçta sadece sevgili olduğunuzu ve şu durumda bu kadar samimiyetin gereksiz olduğunu söyleyin derim.. tabii ki sizin hayatınız benim ki sadece bir tavsiye..

Bence hiç sevgilinin gönlünü etmeye çalışma.. isterseniz 20 yıllık sevgililik hayatınız olsun sonuçta henüz bir aile değilsiniz ve hayat bu ne olacağı hiç belli olmaz.. ne bileyim' yenge, yenge' muhabbetleri bile bence yanlış anlama lütfen ama saçma bir muhabbet..
Erkek arkadaşına açıkça, şu anda sürekli ailesini aramanı gerektirecek bir sebep olmadığını, sonuçta sadece sevgili olduğunuzu ve şu durumda bu kadar samimiyetin gereksiz olduğunu söyleyin derim.. tabii ki sizin hayatınız benim ki sadece bir tavsiye..

Malesef bu yenge kelimesine annemde cok kiziyor,bir keresinde duydu kizim yenge demeyin o sizin ablaniz abla diye hitab edin dedi ,onlarda abim bize oyle soyledi agzimiz oyle alisti diyor yani benimde hosuma gitmiyo abla demelerini soyledim :)

Son düzenleme:
Beb her durumda hakli oluyorum bu durumda aslinda erkek arkadasimda hak verir gibi hani aramadigim zaman kusup,surat asmiyor ,ama diline yapisti sanki devamli ayni teklif belkide arkadaslarin dedigi gibi annesi beynini yikamaya calisiyor,egerki oyleyse cikara kokusu ;);)

Tatlim rahatsizligim cok ozel bir durum ama kesinlikle aramasi laxim hatta buraya yazsam konuyu herkes benimle ayni seyi dusunur ;)

O konuyu bilmediğimiz halde haklısın diyoruz yani neredeyse hepimiz :) Demek ki haklısın, NET! :)

su sıralar gercektende bunalımdayım
okula 1haftadır gidemiyorum rahatsızlıgımdan dolayı,evde calısmak zorunda kalıyorum ya herneyse
erkek arkadasım ailesine her evlat gibi düskün yalnız bendende aynı duskunlugu bekliyor.
beraber aksamları oturdugumuzda annemi arasan yanımda oldugunu anlasın,annemi arasana bi hal hatır sor arasana arasana
bende herdefasınsa ben icimden geldigi zaman ararım sen beni zorlama boyle yaptikca hic rayasimda konusasimda gelmiyor diyorum
aslinda duskunlugunun yani siradasozunu cok geciren birisi aile icerisinde",yani anne kuzusu degil ama devamli aramami soyluyor
artikdayanamdim bende bir kerede onlar beni arasin dedim ikiz kiz kardesleri var birgunden birgune beni aradaiklarini bilmem
yanyana geldigimizdede oy yengem birtanem demeye basliyorlar,anneside ayni sekilde tlfnda olsun yuz yuze olsun hep iyi hep iyi baskin bir karakter degil ama bu arama konularina gelince cildiriyorum,ya cok seven insan bir kerede olsun olsun merak edip aramazmi
heleki ben suan cok zor durumdayim annem aydindan yanima geldi bana bakmak icin,dun tlfonum caldi annesi ariyordu oda yanimda actim tlfnu kiz kardesiydi hattaki cok hizli konusma tarziyla nasilsin yenge iyimisin ,ben daha iyim dememe kalmadan abim yanindami tlfnu kapali bir acacakmis tlfnun dedi tabi bende hic tepki vermeden abisine uzattim tlfnu valla zaten sasirmistim aramalarina sasirmaktata hakliymisim benim sesimi duymak icin aramamislar !

Birazdan gelir ve yine

aramami soyleyecek ya ben ne kadar aramak istemesemde devamli bu kelimeyi soyluyor onu uzmekte istemiyorum,
boyle giderse onlara sanki yalakalik yapiyormusum gibi bir iz birakacagim
:51::50::50:

baskasının fiziğiyle kendince dalga geçeceğine, kendi sorunlarınla ilgilensen daha iyi olurmuş...
Neyse ki birini üzmek isteyen kişi baska bir taraftan üzülüyor, ilahi adalet...
Tosun dedin kadının mutluluğu ortada :52::52:

Back
X