Aman canim arama kesinlikle, ben bu arama yuzunden ne cekiyorum... Artik canima yetti. Sevgilin degil onu soyleyen annesi. Buyuk ihtimal dert yaniyodur aramiyo sormuyo beni diye o da sana nazlaniyodur arasana bi diye. Bosverrrrr arama sakin sonra daha cok bekliyolar benden soylemesi 😞
LG G2 D802
Bende aramayı düsünmüyorum ,cok sesimi duymak isterse arasın kendisi haklısın
Merhabalar,
Bence ortasını bulmak lazım.
Öte yandan sevgilinizin sürekli ara demesi bana da tanıdık gelmişti. Benzer bi durum yaşamıştım.
Altında şöyle bişey yatıyor olabilir zannımca..
Siz orda yokken annesi ve kardeşleri sizin arkanızdan konuşuyorsa veya sizi pek sevmediklerini filan anlatıp dedikodunuzu yapıyolarsa, erkek arkadaşınız da iki tarafa da çaktırmadan bi çöpçatanlık yapmaya çalışıyo olabilir. Sizi annesinin gözüne sokmak için sürekli aratıyo olabilir. Yani size yalakalık yaptırıp siz kendliğinizden aramış gibi göstertip onların gözüne girmenize çabalıyo olabilir gibi geldi bana. Dedim ya tanıdık.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eger oyleyse bravo yani yuzume gelince canim cicim arkamdanda oyle birseyler ceviriyorlarsa yazik ,karaktersizlik bu cunku ve sevgilimde boyle birsey varda bana soylemiyorsa onuda silerim cunku ben yeterince uzulmesin diye hassa davraniyorum,o ailesinin iki yuzlulugunu gorupte bana yansiltmiyorsa o da bitmistir ,bitiririm
Şuan bu ısrarla "ara" demesi ileride "evlenince aynı evde oturalım"a kadar gider.
o biraz sikar
Bende 8 senelik ilişkim boyunca erkek arkadaşım böyle bir ısrarını görmedim. Yani yanında olduğunu anlasa ne olacakmış erkek arkadaşına sordun mu? Şimdiden bu kadar ilgiye alıştırmak ileri de daha fazlasını beklemelerine zemin hazırlar bence.
Asıl sorun orada zaten ara beraber oldugumuzu anlasın sozu ,evet sordum yalniz oldugunu anlamasin diyo,,ayrica aramadan tahmin etmesi lazim yanimda olmasini suanki durumumda zaten beni yalniz birakamaz :)
Daha evlenmeden erkek arkadasin ailesiyle cok sIkI fiki olunmasini dogru bulmuyorum ben.
Hic bir mecburiyetin olmamasina ragmen aramak zorunda kalman gercekten gicik bir durum.
Erkek arkasasinin ailesine ne kadar mesafeli olursan o kadar iyi olur senin icin.
Ayrica onlar aramamasina ragmen senin sanki cok merakliymis gibi devamli aramanda dogru degil.
sanki ben ucubeyimde kandimi kabullendirmeye calisir gibi,ya onlarin benim hakkimda ne dusundukleri pekte umrumda degil cunku samimi olmak aklimdan gecmiyor,ama badem ara diyo bana arada birde annesi arasinki aramaya hevesim olsun ,aramadigi icin uzulmuyorum benim ailem bana yeter ama ben kendimde aramak istemiyorum ,dun hicbirsey soylemedi eger birdaha teklif ederse tatli sert degik iyi bir sert cikisirim o da ona yeter sanirim -:)
Sevgilisiniz, annesinin ailesinin surekli seni aramamasi cok normal. Ama sevgilinin baskilari cidden garip. Su donemde anneler gunudur, dogum gunudur, allah korusun cenaze falan varsa aranir yani. Biz oyle yapıyoruz hal hatir sormak icin arama donemleri degil henuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende ozel gunlerde aramay tercih ederim ,zatende oyle olacak ,baskisinin sebeblerini merak ediyordum sadece:)
Ben yaklasik 7 aydir evliyim. 2,5 senelik sevgililik hayatimiz icerisinde 5 ay nisanli kaldik esimle. Esim gercekten iyi bir insan. Yalniz o da birkac kere, nisanlilik donemimizde sizin sevgilinizin yaptigi hataya dustu annesinin doldurmalariyla. Bana birkac kere annemi arasana dedi guzel guzel. Ki ben arada sirada, bir yere gittiklerinde filan veya ozel gunlerde ariyordum. Ama o beni hic aramiyordu. Sonra ben bu isin ustune gittim. Sen annemi ara demezdim, ne oldu da simdi diyorsun diye? Ustelik ben aranmiyorum. Sen neden annene soylemiyorsun sen ara diye? Dedim. O da bana hak verdi. Ama annesinin israr ettigini, daha dogrusu beni ona sikayet ettigini soyledi. Hatta hic unutmam kpssye hazirlanmak icin arkadaslarla kampa girmistik. Onu neden aramamisim diye bana trip atmisti kadin. Ben de ben ders calisiyorum sen arayip sorabilirdin demistim. Sonra yine bir gun is basvuru yapmistim. Ve cok ihtiyacim vardi bu ise. 1 hafta kadar cevap gelmesini bekledim. Esimin ailesinin de haberi var bu sikintili surecimden. Neyse benim isim olmadi. Esim de annesine soylemis. Annesi ne dese begenirsiniz, heh iyi maden bekledigi bir sey kalmadi beni arasin. Dusunun yani. Sonra bu olaylar esim ve ben tarafindan benim annemin kulagina tasindi. Annemi esim cok sever ve aklina guvenir. Arada kaldigi icin esim, nasil davranalim diye anneme soyleyelim dedik. Annemin dedigi: oglum annenin daha gelini bile olmamis bir kiz icin devamli sana sikayette bulunmasi hic dogru bir sey degil. Bu sikayetlerden dolayi bile nisan bozulur. Buyukler kucukleri arayip onlara aramayi sormayi ogretecekler. Boyle bir beklentiye girmesin. Sonra evlendik simdi gorusmuyorum cok baska bir sebepten. Iftira diyeyim. Neyse benim de icimi dokesim varmis. Diyecegim su ki, bu talep sevgilinizden degil inanin ki annesinden geliyordur. Sevgiliniz de arada kaliyordur. Ama dik durup anne sen ara demesi gerekir. Gerci benim esim anne sen ara deyince aldigi cevap ben niye arayacagim o gelin o arasin oluyordu. Ama belki sizin mustakbel kayinvalideniz anlayisli bir kadindir. Ihtimal veremem buna da gerci cunku anlayisli bir insan olsa sevgilinizi doldurmaz devamli. Sevgilinizle cok duzgun cumlelerle konusun. Bu senin istegin mi yoksa annenin istegi mi? Deyin. Yoksa sevgiliniz dik durmazsa annesinin karsisinda annesi her seyinize sevgilinizi araya sokup karisabilme yuzu bulcaktir, benden soylemesi.
Canim sende zor gunler ,sıkıcı gunler atlatmıssın sanırım gecmis olsun:)
Erkek arkadasim cok iyi kalpli ,temiz yurekli ben illaki ogrenirim onfan eger dedigin gibi birsey varsada yilanin basini kucukken ezmek gerek bana baska care birakmiyorlar :)