Ben seviyorsam saygı duyacaklar diyor ama aklını karıştırmalarindan korkuyorum çok babaci birisi babasının karşısında hiç bişi yapamıyor
Aynen söylemeyi unuttum ben aleviyim onlar Sünni, annesi başka bir kız bulmuş kendilerinden onla evlendirmek istiyor sevgilim istemiyor tabi babası da oğlumun yanına yakışacak biri diye tutturmus durumda ki sevgilim çok yakışıklı biri değil neden böyle yapıyorlar anlamış değilim saygida hiç kusur etmedim
Haklısınız, zamanla beni kabullenme gibi bir şey olmaz dimi sevgilimi çok sevmesem durmam 1 dakika bile
ama bu lafları sana taşımış
sonuçta genel geçer
iyi dediler
zaman geçsin daha da tanırız dediler vs deyip ortalığı bulandırmamak yerine hemen taşımış lafları
tek söyleyeceğim dikkate et
Haklısınız, zamanla beni kabullenme gibi bir şey olmaz dimi sevgilimi çok sevmesem durmam 1 dakika bile
Merhaba arkadaşlar 3 yıllık bir ilişkim var ben psikoloji öğrencisiyim sevgilim hemşir ailesi benle tanışmak istedi daha doğrusu sadece babası ama boyum kısa diye yani 150 sevgilim 175 yakıştirmadilar annesi olmaz dedi çirkin bir kız da değilim napmaliyim sizce
Aynen söylemeyi unuttum ben aleviyim onlar Sünni, annesi başka bir kız bulmuş kendilerinden onla evlendirmek istiyor sevgilim istemiyor tabi babası da oğlumun yanına yakışacak biri diye tutturmus durumda ki sevgilim çok yakışıklı biri değil neden böyle yapıyorlar anlamış değilim saygida hiç kusur etmedim
Yok artık. Bu bahanesi olmuş bence kadının. Bunu kadın direk sana mı söyledi sevgilin mi anlattı?
Eğer bunu sevgilin anlattıysa o adamdan hayır gelmez demek ki ailesine karşı denge kuramıyor.
Benim çook tanıdığım var kız kısacık oğlan upuzun, gayet mutlular, herşey boy pos değil huy güzelliği olsun yeter ki.
Böyle şeyleri sorun edenler daha neleri sorun eder hayal bile edemedim.
Unutma biriyle evlenirken ailesiyle de evleniyorsun, istisnalar hariç ama durum böyle.
Yeni gördüm şimdi,mezhebi sıkıntı etmişler bari insan gibi söyleselerdi şimdi bu söyledikleri boy saçmalığı yüzünden özgüveniniz kırılabilir. Ne gereksiz insanlar yahu. Sevgiliniz bu durumda ailesine laf edemiyorsa koşa koşa uzaklaşın oradan arkanıza bakmadan.
Ailesine laf geçiremeyen, yani gerekli tepkiyi veremeyen biriyle çok zor.Kesinlikle katılıyorum size ben bazen boyumu sorun ederdim sevgilim destek olurdu hiç takmaz boyumu ben seni böyle seviyorum der ama ailesine karşı bişi diyemiyor
Ailesine laf geçiremeyen, yani gerekli tepkiyi veremeyen biriyle çok zor.
Böyle birşeyi sana yansıtıp huzurunu bozması bile düşüncesizlik.
Anne baba ben bu kızın boyunu posunu kalbini seviyorum, vazgeçmicem diyemiyorsa ne anlamı var birlikteliğin?
Sevgilin ailesinin tavrını biliyormuş keşke hiç girmeseydi tanışma işine en azından şu an için kendi seni sevdiğine ve vezgeçmeyeceğine ikna edip karşılarına çıkarsa daha iyiydi
Bu sadece senin sorunun değil sevgilinin sorunu o şu durumda ne diyor bundan sonrası önemli
Özgüvenim kırıldı gerçekten sorun etmiyordum boyumu o kadar ama özellikle ailesinin o bakışları
Ay dönsün de kendilerine baksın onlar. İnsanın içi güzel olsun sakın kendinizi üzmeyin. Böyle armudun sapı üzümün çöpü diye herkese bir kulp bulurlar,oğlan da zaten aileci. Al sana evde kaldı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?