Sorma 1.75 sanırsın kavaksevgilin de servi imiş sanki
bana bahane bulmuşlar gibi geldi
beğenmemek için başka bir gerekçeleri var mı
aile yapısı, mezhep, şehir vs vs
+1Olay sevgilinde biter. Anasına babasına ben bu kızı istiyorum karışmayın diyecek cesareti varsa sorun yok. Ama sevgilinizde işte annem babamdır yok üzemem onları yok onları çiğneyemem diyip kem küm yaparsa yapıcak birşey yok.
Hele anacı babacı biriyse evlensen de ömrünü ziyan ederler. Öylese sal gitsin. Sadece Aşkla olmuyor bu işler.
İşte. Mezhepe kesin takmışlardır. O zaman çok zor. Yıkamazsın tabuları. Sevgilin ne diyor?Aynen söylemeyi unuttum ben aleviyim onlar Sünni, annesi başka bir kız bulmuş kendilerinden onla evlendirmek istiyor sevgilim istemiyor tabi babası da oğlumun yanına yakışacak biri diye tutturmus durumda ki sevgilim çok yakışıklı biri değil neden böyle yapıyorlar anlamış değilim saygida hiç kusur etmedim
Aynen söylemeyi unuttum ben aleviyim onlar Sünni, annesi başka bir kız bulmuş kendilerinden onla evlendirmek istiyor sevgilim istemiyor tabi babası da oğlumun yanına yakışacak biri diye tutturmus durumda ki sevgilim çok yakışıklı biri değil neden böyle yapıyorlar anlamış değilim saygida hiç kusur etmedim
Ben ne dersem o olur bırak konuşsunlar falan dedi ama babasının önünde süt dokmus kedi gibi oluyorİşte. Mezhepe kesin takmışlardır. O zaman çok zor. Yıkamazsın tabuları. Sevgilin ne diyor?
nedenini sen yazmışsın işte
sevgilin anasının babasının lafını da sana taşıdığına göre arkanda duramayacak
yine de insanlar basit bahane ileri sürmüşler işte
yavaşça uzaklaş oralardan üzerler seni
bak sen yazmadan da asıl sebebi tahmin edebiliyoruz zira hayat tecrübeler ile öğreniliyor senin bu tecrüben acı olacak gibi
İşte... kendin dedin. Senin yanında kaplan babasının yanında kedi. Onunla ilerini göremiyorum maalesef.Ben ne dersem o olur bırak konuşsunlar falan dedi ama babasının önünde süt dokmus kedi gibi oluyor
İşte... kendin dedin. Senin yanında kaplan babasının yanında kedi. Onunla ilerini göremiyorum maalesef.
Terbiyesiz bir aile belli ki.
Aşkı sevgiyi geç bir ömür bu insanlarla mı yüz yüze bakacaksın?
Kaç kurtul.
Geri zekalılar.
boy bahane, mezhep şahane.Aynen söylemeyi unuttum ben aleviyim onlar Sünni, annesi başka bir kız bulmuş kendilerinden onla evlendirmek istiyor sevgilim istemiyor tabi babası da oğlumun yanına yakışacak biri diye tutturmus durumda ki sevgilim çok yakışıklı biri değil neden böyle yapıyorlar anlamış değilim saygida hiç kusur etmedim
Oyy ne kadar uzunmuş oğluşları.
Boy işin bahanesi olmuş problem mezhebin.
Koşarak uzaklaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?