- 24 Nisan 2020
- 241
- 24
- 48
- Konu Sahibi Bulutlarinsesi
-
Yerinin ne önemi var önemli olan fikir alışverişi deil miYanlış yere konu açmışsınız
Konuyu cinsellik bölümüne açınca önemli oluyo biraz da komikYerinin ne önemi var önemli olan fikir alışverişi deil mi
Bende dedim heralde istemiyorlar deyip arkasından birlikte olduk falan ne diyecek dige bekledimReis konunun cinsellik ile bağlantısı ne?
Bende o heyecanla okudum ama nafileBende dedim heralde istemiyorlar deyip arkasından birlikte olduk falan ne diyecek dige bekledim
Bende dedim heralde istemiyorlar deyip arkasından birlikte olduk falan ne diyecek dige bekledim
Valla neler geldi aklımıza neler
Ben olsam ayrilmisken, bir daha geri donmezdim,önce istemiyorum hakaret!! sonra fikir değiştirmişler ,hiç normal olduklarını sanmıyorum...
Daha sevgiliyken bunlari yapan kaynana evlenince burada 10 sezonluk konu açtırır. Deli misin istemezse istemesin. Beni istemeyeni ben hiç istemem deyip restini çek
Sevgiline test çekip onu sağlama al öyleyse. Ben seni çok seviyorum ama geleceğimiz için endişeliyim istemediğim bir ailede yapamam falan de. Vereceği tepkiden gelecek düşünüp düşünmediği de anlaşılırAma sevgilimi seviyorum nasil kopacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?