- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.650
- 198
- Konu Sahibi killerbeauty
-
Hiç bir erkek yada kadın için sinirlenmem. Kız dengesizse o erkek kardeşinin problemiÖzgüven eksikliği ile ne alakası var?Aynı durumda sen olsan anormal gelmez miydi konuştuğun çocuğun abisinin sevgilisinin yırtınıp durması arkadan boş yapmaa :))
Aynen anlattığım gibi ciddiyim kız durduk yere o şekilde bağırdıKusura bakmayın şu kısma gülmekten konunun kalan kısmına adapte olamadım.
Yani bu saçma istekte bulunduğunuzu yazmasaydınız kısmen hak verebilirdim belki size ama kıskançlık tavan belli ki sizde. Kızın davranışlarını abartmış olma ihtimaliniz var
Klavyem bile yok ki. Telefonun klavyesi sayılıyor mu?Belli ya klavye ablası :)
Ayak feşimisti yazması gerekirdi işde. Ayak feminizti diye bir şey yok Doğru :)
Peki diyelim ki o kızla yüzyüze gelmen gerekecek, o zaman napardın?Hiç bir erkek yada kadın için sinirlenmem. Kız dengesizse o erkek kardeşinin problemi
Çifter çifter saymış aslında 1326 olsa duramazdı. Yanlış saymıştır.
Sayılıyorr ehehehehKlavyem bile yok ki. Telefonun klavyesi sayılıyor mu?
ayak feministi hahahahahah :)):):): sen devam bu kafa ileÇifter çifter saymış aslında 13
"O kızla yüz yüze gelmem gerekmezdi" cümlesini kurarim ben olsam ama olmadım.Peki diyelim ki o kızla yüzyüze gelmen gerekecek, o zaman napardın?
Feşimitiz miyiz? Ona cevap ver önce sen.Çifter çifter saymış aslında 13
Niye? Ayakları sizin gibilerin aşağılamasından korumaya and içtik kızıaam bizAyak feministi yazan birisinin de bunu demesi hıı?
Her an gelebilirim öfkem buna"O kızla yüz yüze gelmem gerekmezdi" cümlesini kurarim ben olsam ama olmadım.
Geceleri sayma26 mış
Ahhahaha bende de ayak var ama :)))Niye? Ayakları sizin gibilerin aşağılamasından korumaya and içtik kızıaam biz
Feminikiz arkaaşım ne feşimiztiFeşimitiz miyiz? Ona cevap ver önce sen.
Arkadaş feminist değil satanistAyak feministi yazan birisinin de bunu demesi hıı?
Kızın davranışları abartılı o konuda hak veriyorum size ama sizin derdiniz genel olarak dişi sineklerle bence.Aynen anlattığım gibi ciddiyim kız durduk yere o şekilde bağırdı
Değerini bilmiyosun işte, aşağılamışsın ayakları. Alacaz o ayakları senden ihtiyacı olana verecez.Ahhahaha bende de ayak var ama :)))
Gece zaten uyuyoruz bence de sayılmamalı.Geceleri sayma
Valla öyle tipler varki her güm yüz yüze gelmek zorunda kalıyorum. Ben işimde ve çevremde profesyonelim sinirlensem yada nefret etsem bile asla bunu kimseye yansıtmam ve içimdede tutmam. Hayat böyle şeylere kafa takacak kadar uzun degil maalesefPeki diyelim ki o kızla yüzyüze gelmen gerekecek, o zaman napardın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?