Ama hergün olmaz demiş adamSevgilimle birkaç gündür telefonda masturbasyon yapıyoruz ikimizde çok zevk alıyoruz ama bugün şakalaşırken her gün olmaz falan dedi ciddi şekilde bugün benim canım aşırı derecede istiyor ne diyebilirim nasıl söyleyebilirim istediğimi ve nasıl ikna edebilirim ?
Yoksa kız mı demeliyizAma hergün olmaz demiş adam
İnsan gibi sordum düzgün cevap veremiyor musunBir maniniz Yoksa bu akşam sizinle mastürbasyon yapabilir miyiz beyfendiciğim?diye sorun mesela.
Hı bi de bu soru kadar saçma ve fake konunuz
Bugun şakalaşırken "ah yarın olmaz simdii hemen simdi simdii!" deyin.bugün şakalaşırken her gün olmaz falan dedi
Gayet düzgündü aslında,beğenmedin mi?İnsan gibi sordum düzgün cevap veremiyor musun
Merhaba yeni üye. Yeni üye olunca hemen de cinsellik konusu açınca erkek olduğunu düşünüyoruz. O yüzden böyle cevaplar veriyoruz. Açık ve net anlattım. Daha ne yapayımSevgilimle birkaç gündür telefonda masturbasyon yapıyoruz ikimizde çok zevk alıyoruz ama bugün şakalaşırken her gün olmaz falan dedi ciddi şekilde bugün benim canım aşırı derecede istiyor ne diyebilirim nasıl söyleyebilirim istediğimi ve nasıl ikna edebilirim ?
Sevgilimle birkaç gündür telefonda masturbasyon yapıyoruz ikimizde çok zevk alıyoruz ama bugün şakalaşırken her gün olmaz falan dedi ciddi şekilde bugün benim canım aşırı derecede istiyor ne diyebilirim nasıl söyleyebilirim istediğimi ve nasıl ikna edebilirim ?
Ama onunla daha çok zevk alıyorumBu yalnız da yapılabilen bir aktivite?
Masturbasyooooooonnn diye bağırınSevgilimle birkaç gündür telefonda masturbasyon yapıyoruz ikimizde çok zevk alıyoruz ama bugün şakalaşırken her gün olmaz falan dedi ciddi şekilde bugün benim canım aşırı derecede istiyor ne diyebilirim nasıl söyleyebilirim istediğimi ve nasıl ikna edebilirim ?
İyi misiniz siz?Şekeriniz falan mı düştü?Size koca bir sanane demek istiyorum.Belki boşuz,belki kendince buraya dalga geçmeye gelenlerle dalga geçmek hoşumuza gidiyor.Yine söylüyorum sanane!Offf sizde fakeyse neden yorum atıyorsunuz. Valla o boşsa sizde boşsunuz.. işiniz gücünüz dalga geçmek. Erkekse şikayet edin ne bu yok erkeksin bilmem ne gidin siz sizi boynuzlayan kocalarınızın pisliklerini çıkarın