Sevgilimi nasıl ikna ederim masturbayon yapmaya

snksnksnk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
3
-5
25
Sevgilimle birkaç gündür telefonda masturbasyon yapıyoruz ikimizde çok zevk alıyoruz ama bugün şakalaşırken her gün olmaz falan dedi ciddi şekilde bugün benim canım aşırı derecede istiyor ne diyebilirim nasıl söyleyebilirim istediğimi ve nasıl ikna edebilirim ?

Ama hergün olmaz demiş adam

Evet her gün olmaz, olmamalı. İlişkinşz fuckbody ilişkisine dönüşür. Haftada 1 yeterli bence

Merhaba yeni üye. Yeni üye olunca hemen de cinsellik konusu açınca erkek olduğunu düşünüyoruz. O yüzden böyle cevaplar veriyoruz. Açık ve net anlattım. Daha ne yapayım

Masturbasyooooooonnn diye bağırın

Ciddi misiniz bilemem ama mastürbasyon sadece erkek arkadaşınızla yapabileceğiniz bir eylem değildir.. Adamı darlamayın kuşu yoruluyor belli ki

Offf sizde fakeyse neden yorum atıyorsunuz. Valla o boşsa sizde boşsunuz.. işiniz gücünüz dalga geçmek. Erkekse şikayet edin ne bu yok erkeksin bilmem ne gidin siz sizi boynuzlayan kocalarınızın pisliklerini çıkarın

İyi misiniz siz?Şekeriniz falan mı düştü?Size koca bir sanane demek istiyorum.Belki boşuz,belki kendince buraya dalga geçmeye gelenlerle dalga geçmek hoşumuza gidiyor.Yine söylüyorum sanane!

Ayrıca ne kadar çirkin bir üslup ya!yazık diyorum,acıyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…