Sevgilimi nasıl ikna ederim masturbayon yapmaya

Offf sizde fakeyse neden yorum atıyorsunuz. Valla o boşsa sizde boşsunuz.. işiniz gücünüz dalga geçmek. Erkekse şikayet edin ne bu yok erkeksin bilmem ne gidin siz sizi boynuzlayan kocalarınızın pisliklerini çıkarın
Taaa profil resminden görünüyo boynuzların! Ne buu? Boynuzlanmanin acısı mı? Yoksa sex yoksunluğu mu?

Ayrıca bi işsiz de sen olabilirsin! Durup dururken saldırdığına göre....

İyi misiniz siz?Şekeriniz falan mı düştü?Size koca bir sanane demek istiyorum.Belki boşuz,belki kendince buraya dalga geçmeye gelenlerle dalga geçmek hoşumuza gidiyor.Yine söylüyorum sanane!

Ayrıca ne kadar çirkin bir üslup ya!yazık diyorum,acıyorum!
Çok iyiyim valla, gocundun 😀 sen kimsin ki biriyle dalga geçiyosun ya sen kendinle dalga geç. Bende seninle geçiyorum sanane😀

Taaa profil resminden görünüyo boynuzların! Ne buu? Boynuzlanmanin acısı mı? Yoksa sex yoksunluğu mu?

Ayrıca bi işsiz de sen olabilirsin! Durup dururken saldırdığına göre....
Boynuzlarım şeytanlığım klfldld evli değilim ki 😀 aldatılsam ne yazar siz kendinizi düşünün 😀 ovvv gocundular yazık

Sevgilimle birkaç gündür telefonda masturbasyon yapıyoruz ikimizde çok zevk alıyoruz ama bugün şakalaşırken her gün olmaz falan dedi ciddi şekilde bugün benim canım aşırı derecede istiyor ne diyebilirim nasıl söyleyebilirim istediğimi ve nasıl ikna edebilirim ?
Dişiliğini kullan çıldırt onu💋 Kendi isteyecektir..

X