Sevgilimi cok tatli ama ayni zamanda cok salak buluyorum..

Iliski yada erkekle ilgili en ufak şüpheye düştügünde bence bi ara verip Düşünmekte yarar var. Sevgiden cok bağlılık falanmis gibi geldi bana.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O şapşalliklarini soylenseniz de sinir olsaniz da komik bulup kahkahayla guldugunuzde, ona bakip icinizden "salakliklari olsa da tatlisin seviyorum" dedignizde bu sorulara ihtiyaciniz kalmiyor...

Uzun bir sure birlikte olursunuz da surekli yaptigi kronik seyler gozunuze batar gicik olursunuz...
Fakat o zaman bile hemen sempatik bir haraketi o ofkenizi goturebilmeli bence.
Ustelik 1yil olmus... gecegunduz beraber vakit gecirseniz dahi usanmak icin erken geldi bana acikcasi.

Çok pasif kalıyor yanında... erkek dedigin biraz atik olmalı.
bi grup sizle kavga etse. sanki sen. gec annem arkama ben seni korurum gibi bi potansiyeldesin.
onun pasifliği yüzünden tabikide.

tek arkadaşın oymuş ama onlada tam anlamıyla mutlu sayılmazsın.
adam yoklugunda
cevre edinip bence hayatından cıkarmaya bak...

bencede düşüncelerine haklısın bende nefret ederim böle salaklıklardan erkek dediğin ağır olmal,ı biraz olgun, iş biritici nerde ne söyleyeceğini bilmeli,kadınını rezil değil onure etmeli ,dediğin gibi suya gönderip susuz gelen erkek misali beceriksizsde,şimdiden çileden çıkardıysa sal becede ipini gitsin yoksa sinir hastası olursun.bir iki uğraşırsın nereye kadar seninde bir hayatın sabır taşın var yani .. aşk yetmez ilerisi için daha önemli şeyler var .aşk yetmez ilerisi için evlendiğinde anlıcaksın bunu.ha birde ot mevzusu var...daha ne bekliyorsun??

bi bayan boyle bı ılskıde cok yıpranır sızde oyle olmussunuz anlasılan su kı sızın yazınızı okurken kendı eşimi dusundum ben ondan cok sıkayt eden bırıyım ama ılgısız dıye gordum kı sadece ılgı yetmıyo erkekler bence daha dıslı olmalı kadınlar tabıa geregı yıpranıyo zaten bıde ustune erkek yıpratınca yanı herseyı kadın dusununce daha cok yoruluyosun su da bı gercek ben bunu gırdıgım bı kac ortamda yasadım yanınızdakı kısının durusu cok önemlı sızı kaldırması bu bahsettıgım sosyetıklık degıl tabıkı ama ıcın rahat etmelı bence bakıyorum kı suphen var

İnsan evlenecegi kisinin boyle tuttugunu koparan, is beceren, bir cok seyden anlayan, guclu bir insan olmasini istiyor degil mi
Bu beceriksizlikleri daha da cok gozune batmaya baslayacaktir bence
Ben de laftan anlamayan, espiriden anlamayan, bir sey beceremeyen biriyle yapamam

O nedenle biraz daha ölç tart bakalım davranıslarını
Belki zamanla sogursun iyice

Yukarıdaki arkadasın dedigi gibi sevgilin mi cocugun mu belli degil

Son düzenleme:
Bunca senedir yemege çıkarım. hiç hesabı ortak mı ödeyeceksiniz diyen bir garson görmedim..:44: Kim isterse hesabı getirir onun önüne koyar benim bildiğim önceden ayarlıyor mu garsonları acaba

nasil yani baska hic arkadasiniz yok mu ?
Bu yasadigim yerde yeniyim. Is arkadaslarim var ama ozel hayatimda pek gorusmuyorum. Birde is arkadaslarimin cogu erkek ya da benden 20 yas buyuk insanlar. Neyse sansimi deniycem :)) yeni ortamlara girmem sart.

Verdiginiz ornek beni cok guldurdu :)) bazen sarildigimiz zaman sorar "kendini guvende hissediyor musun?" Diye. Ne yalan soyleyim, pek hissettigim soylenemez

Iliskinin basindan beri onun kotu huylarini duzeltmeye calistigim icin ona karsi ask hissedip hissetmedigimden emin olamadim. Buraya gelen yorumlar sayesinde hissettigimin ask olmadigini dusunmeye basladim. Bu zamana kadar coktan vazgecmem gerekirdi. Belki yalnizliktan, belki de iyi bir iliskiye olan umudumdan..

Haklisiniz hanimlar. Ben de gururla iste bu benim sevgilim veya esim diyebilecegim biri olsun isterim yanimdaki. Ama bu iliskimde o gurur duyma duygusunu hissedemiyorum."o bunu yapar!" Diyemiyorum. Herseyde ona asistanlik etmem, mutlaka ona yon vermem gerekiyormus gibi hissediyorum. Ve tabii ki, bu beni cok yoruyor

Bunca senedir yemege çıkarım. hiç hesabı ortak mı ödeyeceksiniz diyen bir garson görmedim..:44: Kim isterse hesabı getirir onun önüne koyar benim bildiğim önceden ayarlıyor mu garsonları acaba

Her zaman sormazlar, kimi zaman tek cek getirirler o zamanda sorarim "lutfen iki cek getirir misiniz?" Diye. Yoksa beyefendi "ben mi odeyecegim?" Triplerine giriyor :))

ben de bir müddet sevgilime annelik yaptım çünkü üniversite sınavını kazanması gerekiyordu
beni çok uğraştırdı
üniversiteyi kazandı ilk 2 yıl da biraz annecilik oynadım
sadece okul ve ders konusunda böyleydik ama diğer konularda iş beceriyordu
en sonunda isyan bayrağını çektim yeter bee dedim
ben senin annen miyim kendi kendine akıl edemiyorsan okulunu derslerini geleceğini sorumluluğunu bilmiyorsan ben de uğraşmıyorum artık bıktım dedim
sonra hiç sormadım etmedim karışmadım ve
kendisi 3. ve 4. sınıfta disiplin elde etti derslerine çalıştı

senin de bir isyan bayrağı çekmen lazım sanırım :)
biraz da geç olgunlaştıkları doğru
sevgilim şu an 23 yaşında ve olgunlaştığını hissediyorum (sorumluluklar bakımından)
çıkmaya başladığımızda 17 yaşındaydı :)

Son düzenleme:
belli ki sevgilin yabanci.
boyle yabanci birine kendinizi asik edip sonra onu kendi istediginiz gibi birine donusturmeye kalkacaginiza istediginiz gibi birini bulup oyle baslasaydiniz iliskinize.
benim de basimda var sizin gibi mukemmel oldugunu dusunen biri.

Yurtdisinda olup yalniz kalma hissini maalesef cok iyi biliyorum.Seni o kadar iyi anliyorum ki..Bu celiskileri ben de zamaninda cok yasamistim. Ama bu kadar begenmiyorsan er yada gec bitecegi acik. Hemen bitirmenin zor oldugunu biliyorum yalnizliktan dolayi. O yuzden yavas yavas cevre yapabilecegin aktivitelere agirlik vermeni tavsiye ederim..mesela meetup.com daki toplantilara katilabilirsin. Sevgiline ayirdigin zamanin yerine koyabilecegin yeni seyler bulabilirsen senin icin daha kolay olur.

Aslında salaklik deyince kulağa kötü geliyor 1 sene salak bir insanla geçirecek kadar s.... degilseniz eğer o cocukcagizda biraz saftır sadece iyi niyetli anlamında çünkü anlattığınız şeyler salaklik değil her erkeğin yapabileceği odunluklardir dikkatsiz oldukları için. Hesap olayı hariç. benim eşim de herseyi bozar tamir ederken çay bile yapamaz ama salak değildir cunku ben onu seviyorum ve boyle hakaret etmem hakkinda boyle dusunmem.siz sevmiyorsunuz boşuna vakit öldürmeyin

Yardim sormak yok, “ben bilmiyorum, bu nasil yapilir” demek yok.. Sonra tabii babasi gordu “ne yapiyorsun, hic oyle yapilir mi? Araba bi anda dusse oldurur seni” diye normal yolunu gosterdi. Benim ki asiri bozuldu. Ona nasil gosterirmis babasi, o sanki bilmiyormuymus. E bilmiyorsun!! Hic bilmedigini soylemez. Kimseye bisey sormaz. Soru sorunca aptal gibi gorundugunu dusunuyor. Sanki oyle beline kadar arabanin altinda cirpinirken cok zeki gorunuyormus gibi..

bilmez, surekli baskalari yardim etsin diye bekler
Çelişkili buldum seni ...
Bence eski sevgilini unutmuşsun artık bu cocukcağızDanda acısını çıkartmışsın hamur gibi şekil vermiş hevesini almışsın...
Bırak gitsin rahat etsin

Eski sevgilisi ile aynı evde kalmaya devam etti ve siz 1 yıl ilişkinizi sürdürdünüz öyle mi????..
Bence umursamaz ve rahat olmasından daha büyük sorunlar var...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…