Sevgilimi cok tatli ama ayni zamanda cok salak buluyorum..

Canim, yorumlarinin benim icin altin degerinde oldugunu bilirsin.
Benim hayatim gocebe bir insan gibi. Bu bulundugum yerde de yeniyim. 2 sene olacak buraya tasinali ve burdaki tek arkadasim o (is arkadaslarim disinda)
Sanirim yalniz kalmaktan da korkuyorum.. Tekrar o yalnizliga suruklenmek dusuncesi bile icimi urpertiyor. Ama soylediklerinde cok haklisin.

Soylediginiz gibi, beni de sinir ediyor bu davranislari. Birseylere oncu olmaktan, onun eksiklerini kapatmaktan yoruldum artik. Benim hic mi eksigim yok? Tabii ki var. O da muzik ve film kulturu olarak benden cok daha iyidir. Ama yetmiyor. Birbirimizi tamamladigimiza olan inancim koreldikce koreliyor. Bu daha cok birinin sorumlulugunu ustune almak gibi birsey benim icin. Ve u durum cok hos gelmiyor

Hanimlar, gelen ve gelmekte olan yorumlar icin cok tesekkur ederim. Suanda is yerinde oldugumdan vakitlice cevap yazamiyorum.

Onu sevdigimi dusunuyorum. Hayatimdan cikarsa cok uzulurum. Ama sevgimin hayranlik boyutunda olmadigini biliyorum. Belki de buradaki tek arkadasim o oldugu icin boyle hissediyorumdur. Hayatimdan gittigi takdirde yalniz kalacagimdan korkuyorum. Hayatima sosyal anlamda cok sey katiyor. Ama icten ice yetersiz geliyor bazi seyler iste..

Benimkide fazla becerikli,herşeyi çok biliyor. Valla eşimi kıskanıyorum sanırım ben
Sana gelince Olgun bi kişiliğin var,zamana bırak. Bu düşünceyle gidersen zaten soğumaya başlıcaksın ve bu ilişkide bir anı olarak kalıcak sende :)

Kusurları bukadar rahatsız ettiğine göre siz erkek arkadaşınızdan çoktan vazgeçmişsiniz. Tamam sinir bozucu yanları var anlattığınız kadarıyla ama eğer gerçekten seviyor olsaydınız bukadar göze batmazdı. Hiçkimse dört dörtlük değil ancak ben yinede erkek arkadaşıma toz konduramıyorum hataları olsada :))

Yazdıklarını gülerek okudum sevgilin mi diyeyim arkadaşın mı karizmatik değil özgüveni yok onun bir kaç fırın ekmek yemesi gerek daha henüz kendini bulamamış tip erkeklerin olgunlaşma süresi uzun sürer gerçi bazısıda ömür boyu çocuk kalır sanırım sen ona aşık değilsin çocuğuda yara bandı şeklinde kullanıyorsun bence artık fazla sürdürme bu ilişkiyi , insan sevdiği veya aşığı yanında elli ayağı titrer
nasıl davranacağını bilmez ,sonuçta sen onun annesi değilsin
yol ver gitsin zamanını boşaheba ediyorsun bu tiple, ayrıca pinti adamları sevmem

Benimkide bazen boş beyinlilik yapıyo...Ama ben düzelttim o koca kafalıyı
Benim sözüme çok itaat etti düzeldik

ben senin onu sevdigini düsünmüyorum..

seviyorsun belki ama asik gibi degil, bir insan olarak seviyorsun bence..

kendinde farkindasin, yalnizliktan korkuyorsun..

yasim geciyor, birdaha kimseyi bulamam, bulursam tanisma süreci vs. yorar diyorsun..bosluga düsmekten korkuyorsun

seni cok iyi anliyorum.. ayni seyleri bende yasadim..farkli sekilde..

yalnizlik zor, her yigidin harci degil demis tarkan.. koca bir bosluk..

eski sevgilisiyle yasamasina kizmadiniz yada suphe duymadiniz mi ondan en cok bunu merak ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konuyu sadece 'eski sevgilisiyle aynı evde yaşıyor' a kadar okudum. Gerisini okumaya düşünmeye gerek kalmıyor bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

erkeğin cimrisi hiç çekilmez

seven insan sevdiginde kusur gormez, oysa sizin sevgilinizin kusurlari size fazlasiyla batiyor, bence iliskiniz fazla uzun surecege benzemiyor :26:

Temele sormuşlar eşin güzel mi olsun salak mı. Diye
Oda güzellik geçici demiş

Güzel günler göreceğiz...

Salak erkeğe tahammül edilmez yaa,nerede ne yapacağını bilmez etmez.
O yüzden zeki erkekler daha çekici bence

Ne desem bilemedim..

Cocugu versek gırtlaklıcakmış gibi yazmışsınız. Her insanin kusuru mutlaka vardir ama siz en ufak kusru bile kaldiramayacak hale gelmissiniz. Bence her seyi bi gozden gecirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…