- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
- 373
- Konu Sahibi tomvejerry
-
Canim, yorumlarinin benim icin altin degerinde oldugunu bilirsin.'Duygularimi anlamakta zorlaniyorum' demissiniz ama onun yaninda hayatinizin son bulmasini istediginiz adam olmadigi ortada... Bakin abartarak yaziyorum, omrunuzu gecirmekten bahsediyorum yoksa olay cok daha net, yani siz bugun karsiniza eski sevgilinize hissettiginiz tutkuyu yakalayacaginiz bir adam ciksa bu cocugun sizin icin bir kiz arkadastan farkli olmadigini goreceksiniz, sirin ama akli havada bir kiz...
Siraladiginiz ozelliklere bakinca da size hak vermemek elde degil, bu kisi iliski sorumlulugunu alacak olgunlukta degil ve onu bir erkek arkadas olarak gibi degil de yolunda gitmeyen ozel hayatinizda soluklanmak icin durdugunuz bir durakta otobus beklerken tren bileti almis saskinlikta gordugunuz anlasiliyor yazdiklarinizdan... Sizin istediginiz bu degil, siz gerekirse size yol gosterecek yeterlilikte bir adam beklerken bu kiside israr etmek sinemaya giden komsu ciftin cocuguna gonulsuz bakicilik yapmak gibi olur...
'Eninde sonunda bitecek, gittigi yere kadar' derseniz sinir ola ola ama bazen de sirin bula bula gider ama bir iliskinin surmesi ici sevgi kadar saygi da lazim fakat sizinki hayatiniza yon verecek, sizi heyecanlandiran, sizde istek ve merak uyandiran bir sevgiliye duyulan saygi degil, ayni okula gittiginiz ya da beraber buyudugunuz arkadasa karsi hissedilen baglilik sadece ve bu kesinlikle yetmez... Bir yerde duygular sorgulaniyorsa hele bu hesaplasmayi karsinizdakiyle degil kendinizle yapiyorsaniz ortada ask yoktur, ask 'acaba ve keske'lerle degil, 'iyi ki'lerle yasanir ki siz 'iyi ki o hayatimda' yazmamissiniz buraya... Burada eksiklik var, yoksunluk var, yetinmeye calisma ama az gelme var maalesef...
Umarim aradiginizi bulursunuz... Ama bunun icin yeni gelene yer acmak lazim...
Ben biraz itici buldum acikcasi.
ozellikle su hesap olayi.
ne demek tek hesap iki hesap.
ben erkegin hesap odemesine karsiyimdir ama en azindan birinde sen odersin birinde o.bir de odeyecekmis gibi ayak yapması sevimsiz.
bir de bence erkek biraz becerikli olacak.
bir erkek kadindan nasil ev temizlemesini, yemek ve utu yapmasini bekliyorsa ben de ondan basit tamir islerinden anlamasini, arabanin lastigini değiştirebilmesini ya da teknik islerden anlamasini beklerim.
oldu olacak onlari da biz yapalim erkekler iyice kenara cekilsin.
Sevgilimi cok tatli ama ayni zamanda cok salak buluyorum..
Merhaba kizlar,
Yine ben.. Bilenler vardir erkek arkadasimla bir seneden biraz daha uzun zamandir beraberiz. Cok tatli bir insan, cok seviyorum ama bazen onunla bir gelecekten suphe ediyorum. Biraz icimi dokup rahatlamam lazim. Lutfen okuyup, yorumlarinizi ihmal etmeyin.
Bu erkek arkadasimla cikmaya bir onceki erkek arkadasim tarafindan terk edildikten 8 ay sonra basladim. Bu terk edilis bende kocaman bir yara acti. Bu erkek arkadasimla da eski is yerinde tanistim. Onu ilk gordugumde ne kadar cok eski sevgilime benziyor (fiziken) diye dusunup, ondan kacmaya baslamistim. Sonradan cok hoslanmaya basladim, ve nihayetinde cikmaya basladik. Ama her zaman zaman hep dusunurum acaba eski sevgilime benzedigi icin mi bu kadar etkilendim vs diye. Onunla cikmaya basladiktan sonar onun bir cok negatif ozelligini fark ettim. Ozensiz, bosbos bi yasam stili, surekli parasiz olmasi durumu, eski sevgilisiyle hala ayni evde yasiyor olmasi, alkol sorunu, cimri olmasi, okula gitmiyor olmasi, gelecegi icin ugrasmamasi vs vs.. Bunlardan sadece bir tanesi bile onunla iliskimi bitirmek icin yetebilecekken biz 1 seneyi geride biraktik.. Nasil mi? Ne dediysem yapti, sozlerini tuttu. Ickiyi haftasonlarina dusurdu, okula geri dondu, sonar hem okulunu odeyip, hemde ona daha cok odeyen bir yerde ise girdi, anneannesinin yanina tasindi vs vs.
Ama su cimrilik ozelliginden bir turlu kurtulamadi 6 ayda bir bi supriz yapar, bi hediye birsey alir ama geri kalan butun zamanlar surekli normal iki arkadas gibi gezeriz. Disarda cok yemek yeriz, garson gelir tek hesap mi olacak diye sorar, benim erkek arkadasim da bana bakar. Cevap vermez.. Bende farkli hesap olucak derim dogal olarak.. Bir kac kez aa niye tek hesap demedin? falan diye bozulur gibi yapti ama sinirden kotu bi sekilde agzinin payini verdim. madem odemek istiyordun adam gibi cevap verseydin benim suratima iki hesap diyeyim diye aval aval bakacagina dedim. Dedim, derim cunku bu konu beni deli ediyor. (onun odememesi degil, aaa ben odeyecektim falan deyip, her seferinde garson hesabi sorunca sessiz kalmasi. Yalandan soyluyor yani)
Neyse, bazen cok salak seyler yapiyor. Ornegin, senelerdir arabasi var. Annesinin babasinin da arabalari var, yani arabalarla bi gecmisi ola bir insan. Gecenlerde lastigi patlamis. Degistirecek diye arabayi kaldiracla kaldirmak icin beline kadar arabanin altina yatip, kaldiraci arabanin ortasina koyup, ordan kaldirmaya calisti arabayi. Yardim sormak yok, ben bilmiyorum, bu nasil yapilir demek yok.. Sonra tabii babasi gordu ne yapiyorsun, hic oyle yapilir mi? Araba bi anda dusse oldurur seni diye normal yolunu gosterdi. Benim ki asiri bozuldu. Ona nasil gosterirmis babasi, o sanki bilmiyormuymus. E bilmiyorsun!! Hic bilmedigini soylemez. Kimseye bisey sormaz. Soru sorunca aptal gibi gorundugunu dusunuyor. Sanki oyle beline kadar arabanin altinda cirpinirken cok zeki gorunuyormus gibi..
Onun disinda mesela bizim eve ayakkabiyla grime yasadi vardir. Nefret ederim ayakkabi pisliginin halilarimda olmasindan. Benimki de dun ne mi yapti? Madem ayakkabi yasagi var diye, iceri disari hep corabiyla cikmaya basladi Ne sinir!! Sonra kucuk yer mangalini, plastic masanin ustunde yakip, orda mangal yapmak istemesi vs vs..
Ve en kotusu.. Konusuyorduk oyle dun. Soyle olursa ne olur boyle olursa ne olur diye. Bana saka olarak soyle bi laf etti. u hafta sonu sen yoksun diye ben bizim arkadastan bir iki ot alayim bari Saka yapiyor aklinca. Ot kullanan arkadaslari var biliyorum. Kendisi gecmisinde de denemis bir insan. Ben istemiyorum diye birakti cikmaya basladigimiz 2. ay. Sonra benim bozuldugumu gorunce yok yok hic yaparmiyim? Icersem sen cok kizarsin. Kizmani istemem Ne??? Sanki annesiymisim gibi! Kizarmismisim! Sinir oldum. Benim icin bu konunun Kabul dilemez birsey oldugunu, kizmamdan korkmamasi gerektigini, eger yapmak istiyorsa yapabilecegini, benim neden birseyleri istemedigimi anlamadigini, altinda yatan sebepleri gormedigini, sadece yap yada yapma olayiyla ilgilenip cocuk gibi sebebini anlamadan davrandigini soyledim. Tartistik tabii ki..
Yani kizlar bilmiyorum. Cok sirin ama bazen salak mi bu acaba diye dusunmeden edemiyorum. Is bitirici bir insan kesinlikle degil. Kimseye soru sormak istemediginden dolayi 50 sefer bi yere gidip gelir, cunku hic bi seferinde gerekli bilgiyi bir seferinde alamaz. Beceriksiz, sifon bozulsa tamir edemez, bilgisayardan anlamaz, mangali kullanmayi bilmez, surekli baskalari yardim etsin diye bekler.
Belki biraz abartiyorumdur sicagi sicagina dunun siniriyle yazdigimdan dolayi ama cok merak ediyorum duygularmi. Anlamakta zorlaniyorum. Seviyor muyum? Aliskanlik mi? hic bilmiyorum. Onunla mutluyum, ama boyle ufak tefek seyler buyuyor cig oluyor. Ne yapmaliyim bilmiyorum. Siz sevgililerinizi, eslerinizi nasil goruyorsunuz? Kendinizden daha akilli ve becerikli goruyor musunuz? Bn goremiyorum. Akil hocasi gibi hisssediyorum kendimi aksine.. Bu normal midir iliskilerde? Lutfen yardim edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?