SEVGİLİMİ BEĞENMİYORUM

Evet iste kendinde farkindasin. Ilgisi alakasi seni kendine ozel hissettiriyor. Sevgin aslinda pek belkide hic yok. Ben geleceginizin oldugunu dusunmuyorum acikcasi pek ama belli olmaz Allah yazdiysa olmaz dersin yine olur.

Böyle adamlar zaten sevilmez beğenilmez doğru kişi tam da karşınızda belki de ama yok kaslı tipi on numara altında da lüks aracı olanlar daha bir çekici geliyor anlıyorum sizi

Sevgılıne anlat sureklı beraber olmamız ılıskımıze zarar verır de. Ayrıca guzellık yakışıklılık geçici onemlı olan mutlu huzurlu beraber kımyanızın uyuşması.

Böyle adamlar zaten sevilmez beğenilmez doğru kişi tam da karşınızda belki de ama yok kaslı tipi on numara altında da lüks aracı olanlar daha bir çekici geliyor anlıyorum sizi
Hayır aslında öyle bir durum değil. Maddi durumları son derece iyi arabası var. Beraber olduğumuzda bir defa bile elimi cebime atmama izin vermedi çok kızmama rağmen. Bilmiyorum yani dediğim gibi beni sevdiğine gerçekten inanıyorum zaman geçtikçe bende ona çok değer vermeye başlamıştım. Açıkçası ona baktığımda çok beğenmeli miyim onu yoksa sadece sevmek yeterli mi bunu anlayamıyorum.

Ne güzel işte kıymetini bil burada ne cimri erkek konuları okuyoruz arkadaşlarının da kıskandığını ispatlayamam ama söyleyebilirim.

Serserinin uğursuzun teki olsa beğenirdin:) hep aynı hikaye burda da okuyoruzz. 80 kere aldatılan ayrılmamak için bahaneler buluyor, sevgi gören de ayrılmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…