Merhaba daha önce şu an yaşadığım ilişkiyle alakalı bir konu açmıştım. Şu an başka ihtimalleri düşünmüyorum. Okula başladık ve sürekli beraberiz. Bütün zamanını bana ayırıyor. Dersi olmasa bile beni beklemek için okula geliyor. Hatta benim çok stres olduğum bir gün kendi dersini bırakıp benimle derse geldi. Yani görseniz 20 dakika ders arasında beni görmek için 1 saatten fazla yol geldiği oldu. Bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı beni. Bana böyle uzun uzun bakıp ben ne kadar şanslıyım çok güzelsin diyor o da yetmiyor arkadaşlarımın bile sorunlarıyla ilgileniyor. Daha fazla ayrıntı vermeyeyim ama bildiğiniz bebek gibi ilgileniyor benimle. Yanlış anlaşılmak istemem bunları anlattım çünkü daha önce hayatımda bu kadar ilgi gördüğüm bir ilişkinin içinde olmadım. Aslında etrafımda da görmedim. Ben de ona çok değer veriyorum artık. Yanımdayken çok mutlu hissediyorum ama şöyle bir sorun oldu biz sürekli beraber olduğumuz için ben hiç arkadaşlarımla görüşemiyorum. Onlardan baya uzaklaştım. Bide onlarlayken sürekli bu çocuk çok çirkin biz senin yanına yakıştırmıyoruz deyip duruyorlar. Bu durum beni de etkilemeye başladı. Yanındayken dedikleri aklıma geliyor canım sıkılıyor sebepsiz. Yani açıkçası bende başta görüntüsünden pek etkilenmemiştim ama şimdi önemli değil diyordum. Sizce kafamdaki bu düşünce ciddi bir sorun mu dış görünüş ne kadar önemli? Arkadaş sevgili dengesi nasıl kurulur?