• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGİLİMİ ANLIYAMIYORUM?

Geçen mart sonu ayrıldığım sevgilimi tarif ettin şuan. Adam askerdeydi beni tam 2 ay aramadı, sesimi bile duymak istemedi. Ha yazıyordu işte o kadar.. Dediğin gibi bazen ben yazmasam günaydın bile yazmaz. Haftada bir görüşürüz bazen 10 günde bir. Aynı şehirde bana bu tuhaf geliyor. Ulen insan sevince her an kapısında bitebilir. İnsan özlemez mi... Yanındayken problem yok, yedirir içirir, ilgi alaka güzel. Ha bazen dengesizlikler de var tabi. Sonra ne mi oldu?
Ağır yalancı çıktı. O ayrı. Aldatma yok. Ama eski sevgilileri ekliymiş instada. Neyse.. Balık burcu mu seninki de?

Bence ayrılmalısın, ilişki yaşamak, eş olmak bu değil. Ben ayrıldım. Hoş bende yalanları da vardı, ama ilgisizliği canımı acıtıyordu. Bana göre ilgisiz insan yeterince sevmeyen, değer vermeyen insandır.

Bır ılıskıyı bitirmek ıcın kıstas aldatılmak mi olmalı?
Bana ihanet etmedi oyuzden ayrılmam demek cokta dogru degıl. Sizi sevmiyor. İlgisizlikten mada sevılmıyorsunuz.
Sevmedıgımız ınsanlarla ilgilenmeyiz cunku.
Neden sevgili ozaman benimle diyeceksin emınım, daha iyisi bulunana kadar eldeki bulgurdan olmak istememe olayı.

Adammi gelinlikler içindeydi 🧐 aklimda deli sorular:KK53:
Bilinc alti rüyası bnce . Hayirlisi olsun hakkinda ins 🥴

Son düzenleme:
esimle 18-19lu yaslardan beri beraberiz, o zaman bolca mesajlasirdik.
ama simdi 30 yasinda adami dusunuyorum, mesajlasmaktan hoslanmiyor olusu bana garip gelmiyor.

ayni sehirde iseniz haftada bir iki gorusmeniz sikinti ama, niyetim ciddi diyen, seviyorum diyen kisiler daha cok gorusmenin bir ylunu bulurlar bu yaslarda, hani anam babam aksam evden cikmama izin vermiyor yaslari da degil neticede.

Eger böyle biriysen öpüp başına koysun seni. Daha ne istiyor. O zaman belki bir derdi vardır. Ne bilim evlenmeyi düşünüyordur ama maddi yönden sıkıntı olabilir. Bu da değilse bence kendini yiyip bitirme git konuş olacaksa olsun olmayacaksa hayatına bakman gerek yaşında gelmiş evlenip anne olmaya en güzel zamanlari böyle kendini düşünerek tüketme. Konuş açık acik şimdi böyleyse ilerde düzelmesi düşük ihtimal.
allah şahidim olsun ki böyleyim bak sana herşeyim üzerine yemin ederim ki bacım

Eger böyle biriysen öpüp başına koysun seni. Daha ne istiyor. O zaman belki bir derdi vardır. Ne bilim evlenmeyi düşünüyordur ama maddi yönden sıkıntı olabilir. Bu da değilse bence kendini yiyip bitirme git konuş olacaksa olsun olmayacaksa hayatına bakman gerek yaşında gelmiş evlenip anne olmaya en güzel zamanlari böyle kendini düşünerek tüketme. Konuş açık acik şimdi böyleyse ilerde düzelmesi düşük ihtimal.
zaten evlilik için dedi ki baba olurum eş olurum ama maddi gücüm yok şu anda dedi zaten yeni araba aldı. Evet dediğin gibi yaş 26 evlen evlenesiye 28 olur ben 30 da anne olurum herhalde bakacam zaten biraz daha sabır sonra konuşacam

Geçen mart sonu ayrıldığım sevgilimi tarif ettin şuan. Adam askerdeydi beni tam 2 ay aramadı, sesimi bile duymak istemedi. Ha yazıyordu işte o kadar.. Dediğin gibi bazen ben yazmasam günaydın bile yazmaz. Haftada bir görüşürüz bazen 10 günde bir. Aynı şehirde bana bu tuhaf geliyor. Ulen insan sevince her an kapısında bitebilir. İnsan özlemez mi... Yanındayken problem yok, yedirir içirir, ilgi alaka güzel. Ha bazen dengesizlikler de var tabi. Sonra ne mi oldu?
Ağır yalancı çıktı. O ayrı. Aldatma yok. Ama eski sevgilileri ekliymiş instada. Neyse.. Balık burcu mu seninki de?

Bence ayrılmalısın, ilişki yaşamak, eş olmak bu değil. Ben ayrıldım. Hoş bende yalanları da vardı, ama ilgisizliği canımı acıtıyordu. Bana göre ilgisiz insan yeterince sevmeyen, değer vermeyen insandır.
evet resmen şu anda karşımda benim kini tarif ettin oda balık burcu aynı ya yediriri içirir heysey aynı

zaten evlilik için dedi ki baba olurum eş olurum ama maddi gücüm yok şu anda dedi zaten yeni araba aldı. Evet dediğin gibi yaş 26 evlen evlenesiye 28 olur ben 30 da anne olurum herhalde bakacam zaten biraz daha sabır sonra konuşacam
Erkekler maddiyati çok kafaya takıyorlar al karşına konuş tüm samimiyetinle baktın hala konuştuğu ile yaptığı bir değil kendini de harap etme. Belki de asıl kısmetin seni bekliyordur biryerlerde.

Balık burçları neden hep böyle 🙄

Ben ilgisizlik nerede göremedim.
Ergen insanlar değilsiniz ki her gün görüşesiniz?
Haftada 1 2 gayet makul süreler.
Gün içinde saatlerce konuşmak da abes, adam 30 yaşında, hormanları başına vurmuş gece gece arayacak tip değildir.
Ne yaptın ettin vs diye 5 dklık konuşmalar yeter de artar.
Ben anlamadım ki herkes dizi aşklarını mı örnek alıyor nedir?

Ben ilgisizlik nerede göremedim.
Ergen insanlar değilsiniz ki her gün görüşesiniz?
Haftada 1 2 gayet makul süreler.
Gün içinde saatlerce konuşmak da abes, adam 30 yaşında, hormanları başına vurmuş gece gece arayacak tip değildir.
Ne yaptın ettin vs diye 5 dklık konuşmalar yeter de artar.
Ben anlamadım ki herkes dizi aşklarını mı örnek alıyor nedir?
tamam da insan biraz bir şeyi belli eder canım ya

tamam da insan biraz bir şeyi belli eder canım ya
Tabi o kısmı bilemeyeceğim ama tüm aile ve dost ortamlarına sokmuş, oralarsa sanmıyorum ki enseye şaplak asker arkadaşı konumunda olsun.
Ha tabi ki beğenisini, sevgisini dile getirmesi güzel olur.
Ama illa direkt söylemeye gerek yoktur, bazen bir an olur ‘ya ne güzel güldün öyle bir daha yapar mısın’ demesi de sevgi gösterme şeklidir.

Tabi o kısmı bilemeyeceğim ama tüm aile ve dost ortamlarına sokmuş, oralarsa sanmıyorum ki enseye şaplak asker arkadaşı konumunda olsun.
Ha tabi ki beğenisini, sevgisini dile getirmesi güzel olur.
Ama illa direkt söylemeye gerek yoktur, bazen bir an olur ‘ya ne güzel güldün öyle bir daha yapar mısın’ demesi de sevgi gösterme şeklidir.
bak yanında iken sarılır saçlarımdan alnımdan öper ama bir günden bir güne güzel olmuşşun demez ve ben hep yanında güzel giyinirm ve aşırı bakımlıyım

Back