- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- 448
- Konu Sahibi gizemliyollar
Geçen mart sonu ayrıldığım sevgilimi tarif ettin şuan. Adam askerdeydi beni tam 2 ay aramadı, sesimi bile duymak istemedi. Ha yazıyordu işte o kadar.. Dediğin gibi bazen ben yazmasam günaydın bile yazmaz. Haftada bir görüşürüz bazen 10 günde bir. Aynı şehirde bana bu tuhaf geliyor. Ulen insan sevince her an kapısında bitebilir. İnsan özlemez mi... Yanındayken problem yok, yedirir içirir, ilgi alaka güzel. Ha bazen dengesizlikler de var tabi. Sonra ne mi oldu?
Ağır yalancı çıktı. O ayrı. Aldatma yok. Ama eski sevgilileri ekliymiş instada. Neyse.. Balık burcu mu seninki de?
Bence ayrılmalısın, ilişki yaşamak, eş olmak bu değil. Ben ayrıldım. Hoş bende yalanları da vardı, ama ilgisizliği canımı acıtıyordu. Bana göre ilgisiz insan yeterince sevmeyen, değer vermeyen insandır.
Ağır yalancı çıktı. O ayrı. Aldatma yok. Ama eski sevgilileri ekliymiş instada. Neyse.. Balık burcu mu seninki de?
Bence ayrılmalısın, ilişki yaşamak, eş olmak bu değil. Ben ayrıldım. Hoş bende yalanları da vardı, ama ilgisizliği canımı acıtıyordu. Bana göre ilgisiz insan yeterince sevmeyen, değer vermeyen insandır.