- 26 Kasım 2019
- 253
- 99
- 18
- 31
- Konu Sahibi gizemliyollar
Merhaba hanımlar. Yeni kayıt oldum ve benim de bir derdim var. 6 aylık bir ilişkim var. Beni düğünde görmüş aramış bulmuş bir şekilde ulaştı. İlk başlarda çok reddettim istemedim. Daha sonra oda konuşmayı kesti benimle ama hala numarası vardı. Bir gün rüyamda gördüm ben bunu gelinlikler arasından bu çıkıp geliyor. Uyandım mesaj attım ve biz öyle konuşmaya daha sonra görüşmeye ve en sonunda sevgili olduk. 6 aydır birlikteyiz. Beni tüm arkadaş ortamına aile ortamına hep davet etti bende gittim tanıştım görüştüm. Ve her fırsatta niyetinin ciddi olduğunu dile getirir. Bu arada yaşlar ben 26 o 30 yaşında. Ama gel gelelim çok ilgisiz aşırı derece ilgisiz hele ki şu sıralar daha da ilgisiz. Ben yazmasam yazacağı yok. Günde o kadar fazla da konuşmuyoruz. Bazen haftada 1 bazen 2 defa buluşuyoruz. Bu zamana kadar 1 defa ilgisizliğini dedim tamam düzelirim dedi ama aynı. Bu beni yoruyor bazen kendi kendime diyorum varla yok arasında bir ilişki diye. Bir de sosyal medyanın her türlüsünü kullanıyor evet kızları da takip ediyor sil dediğim zaman tamam bir gün beraber oturur temizleriz dedi. Ama bu zamana kadar bir yalanını yada bir ihaneti yakalamadım. Belki de aşırı usta bilmiyorum. Ama benim derdim aşırı ilgisiz bu saat olmuş bir günaydın yok baktım o yazmayınca bende yazmadım. Neden bu kadar ilgisiz neden beni arama gereği duymuyor. Bazen sabahtan akşama kadar yazmadığı bile oluyor ama ben bunlar için hiç kavga etmedim ama yoruldum bu tavrından. Bazen sanki bir yere giderken tek kalmamak adına beni götürüyor yanında gibi. Ve bu zamana ilişkimizin 4. ayına kadar seni seviyorum hiç demedi. Bu zamana kadar 1 kere dedi. Yanında mutluyum huzurluyum ama bu ilgisizliği düzelmiyor. Ne yapmam gerek hanımlar sizce.