- 12 Ocak 2010
- 16.668
- 25.042
- Konu Sahibi Ebrarkrss11
kimyasal gebelıkmiş de
en azından araştırırsa böyle birşeyin gerçek oldugunu ögrenir ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ablacım hadi hadiiii hadiiiiiiiHangi yeşilçam filminin izledin sen bakim
Teşekkür ederim fikriniz icinkimyasal gebelıkmiş de
ablacım sen dizilerini kovalamaya devam etsenebu hangi diziydi diye düşünürken aklıma geldi, Güllerin Savaşı diye bi dizi vardı adınız unuttum Gülrü'nun ablası Gülfem'in erkek kardeşine yapmıştı bunu bi de özelden yazıcaz hmmm oldu
Beraber olun ve inşallah hamile kalırım diye dua edin. Kalırsanız geç döllenme falan diye yutturursunuz kalamazsanız da filmlerde ki gibi bir kaç gün tlfn açmayın sonrada düşük yaptın depresyondayım dersinizMerhaba. Burada yeniyim ilk kez bu kadar çaresiz kaldım ve anlayisli empati kurabilen birilerine danışmam gerekiyor. Sevgilimle uzun bi ilişkimiz vardı.bazi sebeplerden ayrıldık hala çok seviyorum canımı onun için verecek kadar. Ve ona hamileyim diyerek yalan söyledim. Benim derdimi paylaşmamış yardımcı olabilecek birileri vars eğer özelden yazabilir mi? Lütfen. Allah rızası için. Düşünmekten kafayı yiyeceğim çünkü.
Hiçte caresiz degilsiniz. Şükür ki gercekten hamile değilsiniz. Sevmek gercekten cok güzel bir duygu. Siz olayi sevmekten cikarip saplanti haline getirmissiniz. Hayatta birilerine bagimli sekilde yasamamayi ogrenmelisin. Bunu bizim icin degil kendin için yapmalısın. Yaşın kac bilmiyorum ve hiç bir yanlışı yaşa baglamayacak biriyim. Insan 90 inda da hata yapar. Ama iliskinin uzun süreli olduğunu soyledigine gore ve cok ayriliklar gördüğüne göre yetiskinsin. Hatalarin olacak, hatalarimiz olacak ama insanlar sana dönsün, sende kalsinlar diye yapmamalisin bunu. Bu hepsinden çok kendi ozbenligine yaptığın en büyük yanlış. Bu yalanin uzerinden ne kadar zaman geçti. Erkek arkadasin nasil tepki verdi bu yalanaMerhaba. Burada yeniyim ilk kez bu kadar çaresiz kaldım ve anlayisli empati kurabilen birilerine danışmam gerekiyor. Sevgilimle uzun bi ilişkimiz vardı.bazi sebeplerden ayrıldık hala çok seviyorum canımı onun için verecek kadar. Ve ona hamileyim diyerek yalan söyledim. Benim derdimi paylaşmamış yardımcı olabilecek birileri vars eğer özelden yazabilir mi? Lütfen. Allah rızası için. Düşünmekten kafayı yiyeceğim çünkü.
Son kez zorla kimseyi elde edemezsin giden adam sevmeyen adam çocukla da gider hamile iken de dip not diziler de bunlar da veriliyor amaHadi ablacım hadi hadiiii hadiiiiiii