SEVGILIME YALAN SÖYLEDİM YARDIM EDER MISINIZ

Merhaba. Burada yeniyim ilk kez bu kadar çaresiz kaldım ve anlayisli empati kurabilen birilerine danışmam gerekiyor. Sevgilimle uzun bi ilişkimiz vardı.bazi sebeplerden ayrıldık hala çok seviyorum canımı onun için verecek kadar. Ve ona hamileyim diyerek yalan söyledim. Benim derdimi paylaşmamış yardımcı olabilecek birileri vars eğer özelden yazabilir mi? Lütfen. Allah rızası için. Düşünmekten kafayı yiyeceğim çünkü.
Beraber olun ve inşallah hamile kalırım diye dua edin. Kalırsanız geç döllenme falan diye yutturursunuz kalamazsanız da filmlerde ki gibi bir kaç gün tlfn açmayın sonrada düşük yaptın depresyondayım dersiniz

Anladığım kadarıyla daha ruhunuz Cocuk. Yaşınız nedir bilmiyorum. Tabiki aşk insana herşeyi yaptırır, fakat yalan içine batarsanız daha çok gözden düşersiniz.
Ayrılma sebeb leri nedir? Kimyasal gebelik yaşadım demeniz daha uygun..

Ayrılığınızın sebepleri çok önemli. Bazı iliskiler çok zorlu ve yıpratıcı olabiliyor. Sebepleri söylemek istemezseniz anlarım ama siz çok iyi düşünün, inanın kimse vazgeçilmez değil ve ondan başkasini sevemem diye de düşünmeyin. Insan gençken sürekli aksiyon olan, git gelli, gerilimli iliskiyi yüklenebiliyor ama yaşınız biraz daha ilerleyince tahammül düzeyiniz de düşüyor.

Ne kadar sevseniz, onsuz yapamam deseniz de eğer birlikteyken sürekli acı çekiyorsanız, birbirinizi daha iyiye doğru tamamlamıyorsanız, huzur yoksa bence zorlamayın.

Kararliysaniz da kimyasalmis diyebilirsiniz. Yalani daha fazla sürdürmeyin.

Merhaba. Burada yeniyim ilk kez bu kadar çaresiz kaldım ve anlayisli empati kurabilen birilerine danışmam gerekiyor. Sevgilimle uzun bi ilişkimiz vardı.bazi sebeplerden ayrıldık hala çok seviyorum canımı onun için verecek kadar. Ve ona hamileyim diyerek yalan söyledim. Benim derdimi paylaşmamış yardımcı olabilecek birileri vars eğer özelden yazabilir mi? Lütfen. Allah rızası için. Düşünmekten kafayı yiyeceğim çünkü.
Hiçte caresiz degilsiniz. Şükür ki gercekten hamile değilsiniz. Sevmek gercekten cok güzel bir duygu. Siz olayi sevmekten cikarip saplanti haline getirmissiniz. Hayatta birilerine bagimli sekilde yasamamayi ogrenmelisin. Bunu bizim icin degil kendin için yapmalısın. Yaşın kac bilmiyorum ve hiç bir yanlışı yaşa baglamayacak biriyim. Insan 90 inda da hata yapar. Ama iliskinin uzun süreli olduğunu soyledigine gore ve cok ayriliklar gördüğüne göre yetiskinsin. Hatalarin olacak, hatalarimiz olacak ama insanlar sana dönsün, sende kalsinlar diye yapmamalisin bunu. Bu hepsinden çok kendi ozbenligine yaptığın en büyük yanlış. Bu yalanin uzerinden ne kadar zaman geçti. Erkek arkadasin nasil tepki verdi bu yalana

Sen bu adamı bu tür yalanlarla mı hep elinde tutacaksın peki? Nişanlanınca ayrılmak istedi evlenince boşanmak istedi.. "Gene ne yalan söylesem de dizimin dibinde olsun" diye mi düşünüp duracaksın hep..🙄

tam olarak neyi danıştığını anlamayan bir ben miyim?

hamileyim dedin diye adam döndü mü? döndüyse şimdi nasıl kıvıracaksın onu mu soruyorsun? istediğin gibi kıvır, hamilesin diye dönen adam hamile değilsin diye yine gitmeyecek mi?

X