SEVGILIME YALAN SÖYLEDİM YARDIM EDER MISINIZ

Ebrarkrss11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
6
0
29
Merhaba. Burada yeniyim ilk kez bu kadar çaresiz kaldım ve anlayisli empati kurabilen birilerine danışmam gerekiyor. Sevgilimle uzun bi ilişkimiz vardı.bazi sebeplerden ayrıldık hala çok seviyorum canımı onun için verecek kadar. Ve ona hamileyim diyerek yalan söyledim. Benim derdimi paylaşmamış yardımcı olabilecek birileri vars eğer özelden yazabilir mi? Lütfen. Allah rızası için. Düşünmekten kafayı yiyeceğim çünkü.

Oncelikle konu yanlis yere acilmis. Konunuza gelecek olursak neden birini geri dondurmek icin boyle tehlikeli yalanlar soyluyorsunuz? Bu yalaniniz sayesinde size donse mutlu olabilecek misiniz sizi aslinda istemeyen biriyle? Derhal yalaninizdan donmelisiniz nasilsa ortaya cikacak kendiniz itiraf edin.

Merhaba. Burada yeniyim ilk kez bu kadar çaresiz kaldım ve anlayisli empati kurabilen birilerine danışmam gerekiyor. Sevgilimle uzun bi ilişkimiz vardı.bazi sebeplerden ayrıldık hala çok seviyorum canımı onun için verecek kadar. Ve ona hamileyim diyerek yalan söyledim. Benim derdimi paylaşmamış yardımcı olabilecek birileri vars eğer özelden yazabilir mi? Lütfen. Allah rızası için. Düşünmekten kafayı yiyeceğim çünkü.
Boşver doğur gitsin 🙄

Cümle kuramıyor ama yalana gelince fırfır
Cümle kuramıyor değilim otomatik tamamlama diye bir şey var. Insanları yargılamak size için ne kadar da kolay hanımefendi. Bir başkasının ne yaşadığını neyi neden yaptığını bilemezsiniz. Herkesin kendine gore sebepleri vardır.

O zaman anlatın neden yaptınız neden hamileyim dediniz
Cidden daha önce birini bütün rezilliklere rağmen her seyi goze alacak kadar sevmediniz mi ? Ben aşık oldum. Çok güzel zamanlarimiz geçti. Bana değer verdiğini biliyorum ama bitti ilişkimiz bazı sebeplerden? Yaptığım tabiki doğru Bir sey demiyorum ama o olmadığında kendime zarar veriyorum defalarca denedim. Eminim siz benden yaşca daha büyük ve olgunsunuzdur sadece birazcık anlayış bekliyorum çok birşey değil. Bütün kötü zamanlarımi onunla geçirmiş biri olarak o olmadığına nefes bile alamıyorum ben. Böyle bir sey düşündüm böyle yaptım. Altı üstü yargısız bir yardim istedim bu forumdan. Bu kadar

Cidden daha önce birini bütün rezilliklere rağmen her seyi goze alacak kadar sevmediniz mi ? Ben aşık oldum. Çok güzel zamanlarimiz geçti. Bana değer verdiğini biliyorum ama bitti ilişkimiz bazı sebeplerden? Yaptığım tabiki doğru Bir sey demiyorum ama o olmadığında kendime zarar veriyorum defalarca denedim. Eminim siz benden yaşca daha büyük ve olgunsunuzdur sadece birazcık anlayış bekliyorum çok birşey değil. Bütün kötü zamanlarımi onunla geçirmiş biri olarak o olmadığına nefes bile alamıyorum ben. Böyle bir sey düşündüm böyle yaptım. Altı üstü yargısız bir yardim istedim bu forumdan. Bu kadar
Yok daha önce rezil birini sevmedim düzgün efendi karakterli birini sevdim ama ona da yalan atmadım bu yaşının altına sığınıp da bile bile yaptığı herşeyi attığı yalanları falan mubah gösterme olayları da çok sıktı artık ya fikir soruyorsunuz size dışardan bakan insan gözüyle yaptığın yanlış deniyor yargısız cevap verin diyorsun ne diyelim o zaman kandır gitsin adamı ortaya çıkınca da bi yalan daha at

Cümle kuramıyor değilim otomatik tamamlama diye bir şey var. Insanları yargılamak size için ne kadar da kolay hanımefendi. Bir başkasının ne yaşadığını neyi neden yaptığını bilemezsiniz. Herkesin kendine gore sebepleri vardır.
Anlatabilirsen, otomatik tamamlama müsaade ederse eğer dinlemek isteriz. Şu an adamı geri döndürmek için çirkin bi yalan atmış, işin içinden sıyrılmak için de yeni yalanlar arıyorsun gibi gidiyor konun.

Buna rağmen erkek kişisi döndümü size?

bu hangi diziydi diye düşünürken aklıma geldi, Güllerin Savaşı diye bi dizi vardı adınız unuttum Gülrü'nun ablası Gülfem'in erkek kardeşine yapmıştı bunu :KK70: :KK70: bi de özelden yazıcaz hmmm oldu

X