Sevgilime ondan ayrilmak istedimi nasil demem lazim?

Maydanoz99cuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
37
-5
30
Sevgilimden ayrilmam lazim anlasamiyorus vs diger konuma bakan anlar. 4-5 gundur konusmuyorum onunla. Geceleri sadece ? Ve ismimi yaziyor pek de ilgili degil. Ondan ayrilmak istedimi yazmaya korkuyorum panik atak geciriyorum. Uzun yazmanin anlamida yok ne yazicam. Fikirlerimiz uyusmuyor iki ayri insan gibiyiz. Ben istemiyorum. Uzulcek mi ne olcak cok korkuyorum ben. Ilerisi yok bu iliskinin. Evlensemde bosanirim ve bu iliski beni yordu psikolojim darma duman.

Ayrıldıktan sonra üzülmesi normal ama istemediğiniz bir hayatı da yaşayamazsiniz ki sırf birileri mutlu olsun diye, hatırladığım kadarıyla sizi Bingöl e götürüp orda yaşamak istiyordu .. 9 senelik sadece tatillerde görüşülen bir ilişki bence açık açık yazın "aramızdaki tartışmalardan dolayı birbirimize uygun olmadığımızı ve huzurlu bir gelecegimiz Olamayacagini ön gördüm gördüm bu yüzden burada sonlandırmak istiyorum her şeyi " diyip ayrilabilirsiniz

Sevgilimden ayrilmam lazim anlasamiyorus vs diger konuma bakan anlar. 4-5 gundur konusmuyorum onunla. Geceleri sadece ? Ve ismimi yaziyor pek de ilgili degil. Ondan ayrilmak istedimi yazmaya korkuyorum panik atak geciriyorum. Uzun yazmanin anlamida yok ne yazicam. Fikirlerimiz uyusmuyor iki ayri insan gibiyiz. Ben istemiyorum. Uzulcek mi ne olcak cok korkuyorum ben. Ilerisi yok bu iliskinin. Evlensemde bosanirim ve bu iliski beni yordu psikolojim darma duman.
Her yerden engelle, sonra da bi doktora git. Psikolojikman iyi olmadığın belliydi zaten.

Telefonlarini acma, yazdiginda hemen cevap vermeiden, Baktin darliyo, Ben senin hayallerini gerceklestirmene Engel olurum , Bingölde seninle mutlu Mesut yasayacak veya, yengenlerin sürüsüne katılacak, ve sana para yardımı yapacak bir enayi pardon bir prenses eminim bulursun de engeli bas . Çokmu zor ? İlk haftalar gururuna yediremez seni ikna etmeye çalışır , arada sinirlenir küfürü basar, sonra çok pişmanım öyle demek istemedim seni seviyorum der, geveler bişeyler , sonra hemen nikah yapalım senin istediğin yerde yaşayalım seni kaybetmeye dayanamam der , sende yelkenleri bırakırsın. Ağustosa nikah küçükte bir düğün olur, üç beş ay sonra yanına gider sende buraya ablalarım hata yaptım bana akıl verin diye konu açarsın…

Yeni hat alıyorsun yarın ilk iş, hem annene hem sana.

Sonra bu öküze şunu yazıyorsun. Benim anneme küfür ettin. Benim gözümde her şey bitti.

Biz ailecek düşündük, konuştuk farkettim ki sana güvenmiyorum, seni sevmiyorum, kesinlikle evlenmek istemiyorum. Kendi yoluna bak, bir daha da beni arama. Ben seni sen beni mutlu edecek edebilecek biri değilsin. Biraz onurlu, gururlu, şerefli bir erkeksen bir daha da beni aramazsın. Aramaya çalışırsan da ne kadar beni seviyor demem şerefsiz olduğunu anlarım.

Sonra her yerden blokluyorsun.

Bu kadar.

Alternatif annen çocuğu arasın oğlum benim sana verecek kızım da yok kızım da seninle beraber olmak istemiyor. Bu iş bitti. Bu kadar .

Sosyal medyadan falan da uzak dur. Hesaplarını değiştir.

Hiç korkma. Ne yapabilecek? Vize bile alamaz, ulaşamaz bu kadar.

Son düzenleme:
Geceleri sadece ? Ve ismimi yaziyor pek de ilgili degil.
Zaten seni seven biri değildi miş gibi yapıyordu bas tekmeyi. Burdan uzak sen evli olsan bundan çok dayak yerdin. Uzaktan çok kolay. Stres olacak hiç bir şey yok. Yapabilirsin kendin ve annen için yap bunu. Ama son kez konuşmak isteyecek yalvaracak asla konuşmaman lazım. Ben senin yerinde olsam mesaj bile atmam. Direk her yerden engellerim telefon hattımı da değiştiririm . Ortak tanıdık varsa derim bitti kesinlikle ismini bile duymak istemiyorum bir daha bana onun baş harfini bile söyleme

Yeni hat alıyorsun yarın ilk iş, hem annene hem sana.

Sonra bu öküze şunu yazıyorsun. Benim anneme küfür ettin. Benim gözümde her şey bitti.

Biz ailecek düşündük, konuştuk farkettirmeden ki sana güvenmiyorum, seni sevmiyorum, kesinlikle evlenmek istemiyorum. Kendi yoluna bak, bir daha da beni arama. Ben seni sen beni mutlu edecek edebilecek biri değilsin. Biraz onurlu, gururlu bir erkeksen bir daha da beni aramazsın. Sonra her yerden blokluyorsun.

Bu kadar.

Alternatif annen çocuğu arasın oğlum benim sana verecek kızım da yok kızım da seninle beraber olmak istemiyor. Bu iş bitti. Bu kadar .

Sosyal medyadan falan da uzak dur. Hesaplarını değiştir.

Hiç korkma. Ne yapabilecek? Vize bile alamaz, ulaşamaz bu kadar.

Bencede bunu yap. Daha fazlasini hak etmiyor zaten.

Ortada düzgün bir ilişki zaten yoktu ki. Ayrılmak istesen iki kelime yazar bitti dersin engellersin her yerden. Sen ingilteredesin sana sen istemedikçe ulaşamaz zaten. Ama sen ayrılmak istemiyorsun, ayrılmayı bahane ederde ne yazarsam benim şartlarımı kabul eder diye düşünüyorsun. Ama yok öyle bir şey. Adam önünde sonunda sana istediğini yaptırır evlenince bin pişman boşanabilmeye uğraşırsın da bunu anlayamıyorsun.

Zaten seni seven biri değildi miş gibi yapıyordu bas tekmeyi. Burdan uzak sen evli olsan bundan çok dayak yerdin. Uzaktan çok kolay. Stres olacak hiç bir şey yok. Yapabilirsin kendin ve annen için yap bunu. Ama son kez konuşmak isteyecek yalvaracak asla konuşmaman lazım. Ben senin yerinde olsam mesaj bile atmam. Direk her yerden engellerim telefon hattımı da değiştiririm . Ortak tanıdık varsa derim bitti kesinlikle ismini bile duymak istemiyorum bir daha bana onun baş harfini bile söyleme
Yazdm birseyler ben mi seni hasta ettim diyor morali bozuldu agliyor. Bende agladim o kötü bir insan degil. Sadece fikir ayrilimiz cok oldu ve onun yazdiklarida hakaret vardi taniyamas oldum. Cok uzgumum asiri

Yazdm birseyler ben mi seni hasta ettim diyor morali bozuldu agliyor. Bende agladim o kötü bir insan degil. Sadece fikir ayrilimiz cok oldu ve onun yazdiklarida hakaret vardi taniyamas oldum. Cok uzgumum asiri

Kızım şimdi ağlar zırlar yalvarır inanma geç bunları. İsterse dünya pembesi iyisi olsun. Manyak biriydi. Allah başkasının başına bela etsin. Sana ne iyiliğinden. Kendini inek sağarken hayal et, kendine gelirsin. Blokla her yerden ama her yerden. ŞİMDİ

Sevmiyorsanız daha fazla hakkına girmeyin. Düzgün bir dille kırmadan ayrılmak istediğinizi söyleyin. Ve direk engellemek gibi kırıcı bir şey yapmayin bence sizi rahatsız etmediği sürece.

Sevmiyorsanız daha fazla hakkına girmeyin. Düzgün bir dille kırmadan ayrılmak istediğinizi söyleyin. Ve direk engellemek gibi kırıcı bir şey yapmayin bence sizi rahatsız etmediği sürece.
Bunun eski konularını bir okusan aman Allahım karşısındaki tipi ve yalanlarını bir okusan herkes fake hesap zannetti ondan blokla diyoruz, kızı oynatıyor annesine küfür etmiş neler neler

X