- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.590
- 158
- Konu Sahibi cisemmcnsss
-
Rica ederim ne demek, çok sevindimKitaba baktım şimdi galiba tam olarak ihtiyacım olan bir kitap. Hemen sipariş veriyorum çok teşekkür ederim harikasınız
Bilemiyorum maalesef ama dün burada önerilen kitabı online olarak satın aldım son 50 sayfam kaldı ve inanın o kadar faydası oldu ki daha bugünden değiştiğimi hissedebiliyorum hatalarımın farkına varmamı sağladı
Kesinlikle dediğiniz gibi açık olmak o kadar önemli ki içimde yaşadığım için bazı duyguları çok sıkıntı oluyorAh ah. Nişanlımın derdini çözmek için milletle kavga ede ede, her türlü işini çöze çöze, her türlü kahrını çeke çeke Hürrem gibi sosyopat duygusal oldum, cefakar Karadeniz kadını olmak zor. Güneş ve ay burcum yengeç bu arada.
Ha sorarsanız benimkisi daha iyi. Asla değil. Siz böyleyseniz kendinizi zorlamayın. Sadece daha konuşkan olabilirsiniz. Yani nişanlınızın bir derdi olduğunda o derdin ne olduğunu bilmeniz lazım normalde. İlk başta muhabbetinizi artırmak sonra çözebiliyorsunuz çözüm sunmak zaten devamı geliyor.
Gurur gibi bir şey var demişsiniz. Şöyle diyeyim bazen aşırı sinirleniyor benim nişanlım da bir şey yaparken. Valla susuyorum o an tersliyor beni mesela. Sonra yumuşayınca kendi geliyor özür diliyor öpüyor. Tabi ben de üzüldüğümü söylüyorum. Mesela ben buluşmak istiyorum o istemiyor. Tamam diyip geçiyorum. Sonra yok buluşalım diyince de bir iki saat sonra tamam diyorum buluşuyoruz. Ya da ben aynısını yapıyorum o da bana gurur yapmıyor. Açık olmak her şeyi konuşmak çok önemli burada.
Kesinlikle ilgisiz bir insanım sevgilimi bundan dolayı üzgün görünce bende mahvoluyorum böyle devam ederse onu yıpratmamak adına ayrılmayı bile düşünüyorum zaman zamantüm ilişkiler için geçerli empati kurun
size yapılmasını istemediğiniz şeyi yapmayın
beklediğiniz şekilde davranın
sorun çözülür :)
sizinkisi sevgi gösteremek değil belli ki ilgi eksikliği
Aslında öyle değil kesinlikle yaBence Böylesi daha iyi, içindeki sevgiyi de sonuna kadar hissettirince gidiyorlar illa bir darbe oluyor yani ben anlamadım bu işi oyuzden daha iyi geliyor
Sevgilimle 3 yıldır çok güzel ilerleyen bir ilişkimiz var. Sevgilim diye hitap ediyorum ama nişanlım :) Gerçekten beraber çok zor zamanlar altattık hep yanımda olmak için elimden geleni yaptım ben duygularını içinde yaşayan bir insanım ne kadar çabalasam da yansıtamıyorum hiçbir şekilde. Sevgilim de ben senin bir sıkıntın olduğunda bir derdin olduğunda onu çözmek için çok çabalıyorum çözene kadar sen ne oldu diye sormuyorsun bile dedi ve haklı da ben onu çok seviyorum ve değer veriyorum bunu ona göstermek en önemlisi hissettirmek için neler yapmamı tavsiye edersiniz
Yok yok aha bende varimEvet çok etkili olabilir bu yöntem
Dün bu konuyu konuştum ve benden hep adım beklediğini gördüm ve söyledi. Benimle zaman geçirmekten çok keyif alıyormuş ben söylemediğim için onunla zaman geçirmek hoşuma gitmediğini düşünüyormuş. Bugünden itibaren tüm sorunlarımızı çözdük diyebilirim açık açık konuşunca çözülemeyecek hiçbir şey yok gerçekten :) Bu akşam onu yemeğe davet ettim daha sonrasında ikimiz için tiyatro bileti aldım çok güzel bir gece bizi bekliyor diyebilirim keyfim o kadar çok yerinde ki sizin güzel düşünceleriniz fikirleriniz için hepinize minettarım o kadar çok etkisi oldu ki artık duygularımı kesinlikle içimde tutmuyorum. Onunla buluşmak istiyorsam adımı ben atıyorum. ilişkimde ikinci baharı yaşıyorum :)Yok yok aha bende varim
Esim gunde 3949494 kere sevgisini belli eder ben cok siradan bir insanim. Bende dile getirmeye calisiyorum ama oyle zirt pirt aklima gelmez.
Sanki erkek benmisim gibi evde ya
Aslında böyle tanıdı diyemem çünkü ilişkinin başlarında çok ilgiliydim roller değişmişti diyebilirimcisemmcnsss ben de senin gibiyim ve yıllardır evliyim. İlgimi merakımı Kelimelere dökmekte, göstermekte zorlanıyorum. Eşim de bana benziyor ama o daha aktif davranabiliyor. Sizi böyle tanıyıp sevdiyse mesele olmamalı bence
+1Anladım acaba sevgiline güvenmiyor olabilir misin? Mesela işim var dediyse gerçekten işi olduğu içindir, müsait olunca zaten o buluşalım der diye düşünmez misin? Bence ilişkiniz hala oturmamış çok yeni gibi. Ona gerçekten güvenip seviyorsan tamamen açık olmalısın eğer aradığında meşgule attıysa, buluşalım dediğinde olmaz dediyse ne bileyim hastayım konuşmak istemiyorum dediğinde kırılmak veya kendini geri çekmek yerine ona inanıp her durumda yanında olmayı başarırsan ilişkinin daha sağlıklı olduğunu fark edersin. Biz eşimle 8 yıl sevgiliydi 3 yıldır da evliyiz toplam 11 senede en başından beri her konuda açık oldum. Sevdiğim şeyleri hep söyledim, aradığımda açmadığı zamanlar da oldu tekrar da aradım. Bazen özel sebeplerle buluşmak istemediği günler de oldu açık konuşmalar sayesinde sebebini öğrenip buluşmayı tekrar da istedim. Bu sayede aramızdaki bağ güçlendi ona karşı tamamen içimden geldiği gibi davranıyorum o da aynı şekilde davranır. Sana tek tavsiyem ilişkide kendini kapatma bu şekilde davranmak evlilikte daha büyük problemlere sebep olur.
Valla kesinlikle çok doğru söylüyorsunuz böyle hareketlerin beni de çok fazla yıprattığını neyse ki farkettim :))+1
en ufak reddedişte aman ben bi daha buluşalım demem ya da bi daha aramam demek saçma. en ufak bir güvensizlik de çok yıpratıyor ilişkiyi. benim eskiden görüştüğüm biri bi akşam çat diye görüntülü aradı. açmadım o an mutfakta işlerim vardı. bi de öyle habersiz görüntülü aranmaları hiç sevmem. o zaman da daha yeni tanıyorum. işlerim bitince yazdım buna, dedim mutfakla uğraşıyordum aramışsın, müsaitim şu an sen de öyleysen arayayım dedim. cevap yok. ertesi gün tek satır mesaj yok. dedim bişey mi oldu? eee ben arıyorum telefonlarım açılmıyor bilmem ne başladı saydırmaya. ayy düşündüm de ne toksik hareketler. en ufak bişeyden alınır kırılır. buluşalım görüşelim diyemez neymiş ya hayır dersemmişim. şimdilerde yeni biriyle konuşuyorum, pazar buluşalım diye konuşmuştuk ama rahatsızlanmış başka zaman görüşsek olur mu dedi. tamam dedim. en kötü ihtimal hiç buluşmayız ve biter gider ahahaha onu mu düşünücem.
Çok çok haklısın böyle insanlar beni çok yorar hiç hoşlanmam. Bana özgüvensiz geliyorlar. Kimse 7/24 müsait olamaz veya bir sebepten dolayı o isteğini reddedebilir bunlar çok normal. Aynı hareketi kardeşimiz yapınca nasıl çekinmeyip isteğimizi tekrar dile getiriyorsak diğer kişilere de öyle açık olmalıyız. Zaten buluşmak, konuşmak isteyen o an uygun değilse de farketmez müsait olunca söyleyecektir. En kötü hiç görüşülmez büyütülecek mevzu değil. Daima açık olun toksik insan olmayın+1
en ufak reddedişte aman ben bi daha buluşalım demem ya da bi daha aramam demek saçma. en ufak bir güvensizlik de çok yıpratıyor ilişkiyi. benim eskiden görüştüğüm biri bi akşam çat diye görüntülü aradı. açmadım o an mutfakta işlerim vardı. bi de öyle habersiz görüntülü aranmaları hiç sevmem. o zaman da daha yeni tanıyorum. işlerim bitince yazdım buna, dedim mutfakla uğraşıyordum aramışsın, müsaitim şu an sen de öyleysen arayayım dedim. cevap yok. ertesi gün tek satır mesaj yok. dedim bişey mi oldu? eee ben arıyorum telefonlarım açılmıyor bilmem ne başladı saydırmaya. ayy düşündüm de ne toksik hareketler. en ufak bişeyden alınır kırılır. buluşalım görüşelim diyemez neymiş ya hayır dersemmişim. şimdilerde yeni biriyle konuşuyorum, pazar buluşalım diye konuşmuştuk ama rahatsızlanmış başka zaman görüşsek olur mu dedi. tamam dedim. en kötü ihtimal hiç buluşmayız ve biter gider ahahaha onu mu düşünücem.
Adam hakli ama. Duygularını yansıtmak gerekiyor içinden sevmekle olmaz ki. Siz de ona sorun ilgilenin. Yüzünden mimiklerinden de mi anlamiosunuz sıkıntısı stresi olduğu zaman sorun konusun hissettirin Yanında olduğunuzuSevgilimle 3 yıldır çok güzel ilerleyen bir ilişkimiz var. Sevgilim diye hitap ediyorum ama nişanlım :) Gerçekten beraber çok zor zamanlar altattık hep yanımda olmak için elimden geleni yaptım ben duygularını içinde yaşayan bir insanım ne kadar çabalasam da yansıtamıyorum hiçbir şekilde. Sevgilim de ben senin bir sıkıntın olduğunda bir derdin olduğunda onu çözmek için çok çabalıyorum çözene kadar sen ne oldu diye sormuyorsun bile dedi ve haklı da ben onu çok seviyorum ve değer veriyorum bunu ona göstermek en önemlisi hissettirmek için neler yapmamı tavsiye edersiniz
Bizim ilişkimiz 2 gündür harika durumda toparlandım tamamen diyebilirimm :) İnşallah sizde de düzelme olurben de böyleyim . Çabalayıp , düzeltmeye çalışıyorum ama henüz net bir gelişme olmadı
Konuyu takipteyimm
ben de aynı sizin gibi özlüyorum ama özledim görüşelim diyemiyorum. Gurur da değil bu.Bizim ilişkimiz 2 gündür harika durumda toparlandım tamamen diyebilirimm :) İnşallah sizde de düzelme olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?