- 17 Aralık 2021
- 484
- 2.093
- 43
- 32
- Konu Sahibi cisemmcnsss
-
Şu yazdıklarınla ben bile şüpheye düştüm. Cnm şov değil ki bu içinden geldiği gibi ol. Sen içinden muhakeme yapıp o denmez bu denmez gibi kendini durdurma o zaman. Cool olmak böyle bişey değil. Endişelendiğinde dile getir. Ya da sevindiğinde. Tamamen içinden nasıl geliyorsa koyver gitsin.Hemde nasıll çoook seviyorum
Gerçekten çok haklısınız çok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinŞu yazdıklarınla ben bile şüpheye düştüm. Cnm şov değil ki bu içinden geldiği gibi ol. Sen içinden muhakeme yapıp o denmez bu denmez gibi kendini durdurma o zaman. Cool olmak böyle bişey değil. Endişelendiğinde dile getir. Ya da sevindiğinde. Tamamen içinden nasıl geliyorsa koyver gitsin.
Bende sizin gibiydim önceki ilişkimde ve aynı sözleri de bende işitiyordum. Ama bi taraf çok sevip ilgisini belli edince cepte veya “zaten beni seviyor beni bırakmaz ne zaman istesem hazır” şeklinde düşünüyor insan ve kendini istemsizce geri çekiyor, sevgi ihtiyacım karşılanıyor nasıl olsa şeklinde düşünüyor.Aslında bunlarda duyguların yoğun olmamasından kaynaklanıyor. Yoksa çok sevdiğin bi insan böyle davransa o bir geliyorsa insan koşarak gider. Onun sevgisi kadar sevginiz yok bence ve ilgi sevgi gerçekten içten gelerek oluyor diğer türlü yamalık gibi duruyor.Tabiki kötü olduğunu gördüğüm zaman soruyorum fakat gün sonunda mesela nasılsın diye sormadığımdan yakınıyor ben sormadığım zaman kötüyse bile söylemiyor ben senin kötü olduğunu veya kötü hissettiğini farkedebiliyorum sen nasıl farkedemiyorsun diye söylüyor bazen
Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız gerçekten bu konuyu detaylıca düşünceğim :)Bende sizin gibiydim önceki ilişkimde ve aynı sözleri de bende işitiyordum. Ama bi taraf çok sevip ilgisini belli edince cepte veya “zaten beni seviyor beni bırakmaz ne zaman istesem hazır” şeklinde düşünüyor insan ve kendini istemsizce geri çekiyor, sevgi ihtiyacım karşılanıyor nasıl olsa şeklinde düşünüyor.Aslında bunlarda duyguların yoğun olmamasından kaynaklanıyor. Yoksa çok sevdiğin bi insan böyle davransa o bir geliyorsa insan koşarak gider. Onun sevgisi kadar sevginiz yok bence ve ilgi sevgi gerçekten içten gelerek oluyor diğer türlü yamalık gibi duruyor.
Size tavsiyem; gerçekten tüm özellikleri sizinle uyumlu ise ve sevdiğinizi düşünüyorsanız kendinizi geri çekmeyin çünkü karşı taraf bi zaman sonra artık sıkılacak bu durumdan sevildiğini duymak isteyecek. Ama bana siz sevilmeyi seviyorsunuz gibi geldi.
Sadece kendi düşüncelerimi söyledim, Allah mutluluk versin
Çok teşekkür ederim harikasınız gerçekten de ilişkimin tam olarak bu noktada olmasını istiyorum aslında kesinlikle kendi davranışlarımı düşüneceğim yanlışlarımı düzeltmek için çabalayacağım bugünden itibaren çok büyük yardımınız oldu inanın❤Bence bu tamamen yapı ile ilgili, ben eşimi her zaman çok önemserdim. Sevgiliykende böyleydi evlenince de durum değişmedi. Her ne sorunu olursa olsun bunu kendi derdimden önce dert edinirim. Çok sevme şımarır, kıymet bilmez vs diyenleri hiç ciddiye alamıyorum. Bence dibine kadar sevmeli insan, bu hayata bir defa geliyoruz aşkı da sevgiyi de hem hissetmeli hem hissettirmeliyiz. Karşınızda düzgün ve sevilmeye layık bir adam varsa zaten sevginizi istemesenizde hissettiriyorsunuz. Mesela güzel sözler söylerim, kalbini kırmamaya çalışırım işlerini kolaylaştırmaya uğraşırım sevdiği şeylerle bende ilgilenirim. Sevdiği diziyi izlerken eşlik ederim, bi derdi varsa dinler akıl veririm. Küs uyumamaya dikkat ederim ve o gün ne yaşanmış olursa olsun uyumadan önce barışır onu çok sevdiğimi söylerim. Tabi bu söylediklerim karşılıklı olduğu taktirde güzel. Eşim bugüne dek bir defa bile sen benimle ilgilenmiyorsun beni önemsemiyorsun vs demedi. Bence siz biraz ilgisiz davranıyorsunuz, daha sıcak davranmayı deneyebilirsiniz ilişkiniz de şuankinden daha iyi olur böylece. Mutluluklar dilerim
Düşündüm de gerçekten öyle özlüyorum ama o buluşalım dese daha iyi olur diye düşünüyorum bu gurur gibi değil aslında mesela bana işim var olmaz dese bir daha ona buluşalım diyemem diye düşünüyorumDuyguları içinde yaşamak tam olarak nasıl oluyor ki? Mesela merak ediyorsun ama aramıyorsun, özledin buluşmak görüşmek istiyorsun ama hiçbir şey söylemiyor musun? Bu şekilde ise nasıl içinde tutabilir seven insan bilmiyorum bana çok tuhaf geliyor. İnsan içinden geçtiği gibi yaşamalı, konuşmalı, davranmalı
Hemen bakıyorum çok teşekkür ederim“5 sevgi dili” diye bir kitap var. Mutlaka okuyun işinize yarayacaktır.
Kitaba baktım şimdi galiba tam olarak ihtiyacım olan bir kitap. Hemen sipariş veriyorum çok teşekkür ederim harikasınız“5 sevgi dili” diye bir kitap var. Mutlaka okuyun işinize yarayacaktır.
Ben bir insanın her zaman değişebileceğine inanıyorum aynı şekilde bende düzeleceğime inancım sonsuzYapınız buysa ne kadar çabalasanız da biterse kadar ancak düzelirsiniz.
Kesinlikle söylediğiniz her şey çok doğru güzel görüşünüz için teşekkür ederimDozunda olan ilgi herkesin hoşuna gider. Bu illa ki sarılmak öpüşmek zırt pırt aramak değil. Sesi kötü geliyor diyelim misal, hadi kalk kalk çıkıyoruz de mesela : ) İlk sen söylemekten çekinme, o erkek diye her şeyi o yapacak düşünecek değil ki. Gün sonunda günün nasıl geçti diye sormak bile bir incelik. Bu güzel zamanları sevgini ilgini göstermeyerek geçirmen inan ziyan. Tabi ki tüm bunlar dozunda olmalı, her şeyin fazlası gerçekten zarar çünkü.
Anladım acaba sevgiline güvenmiyor olabilir misin? Mesela işim var dediyse gerçekten işi olduğu içindir, müsait olunca zaten o buluşalım der diye düşünmez misin? Bence ilişkiniz hala oturmamış çok yeni gibi. Ona gerçekten güvenip seviyorsan tamamen açık olmalısın eğer aradığında meşgule attıysa, buluşalım dediğinde olmaz dediyse ne bileyim hastayım konuşmak istemiyorum dediğinde kırılmak veya kendini geri çekmek yerine ona inanıp her durumda yanında olmayı başarırsan ilişkinin daha sağlıklı olduğunu fark edersin. Biz eşimle 8 yıl sevgiliydi 3 yıldır da evliyiz toplam 11 senede en başından beri her konuda açık oldum. Sevdiğim şeyleri hep söyledim, aradığımda açmadığı zamanlar da oldu tekrar da aradım. Bazen özel sebeplerle buluşmak istemediği günler de oldu açık konuşmalar sayesinde sebebini öğrenip buluşmayı tekrar da istedim. Bu sayede aramızdaki bağ güçlendi ona karşı tamamen içimden geldiği gibi davranıyorum o da aynı şekilde davranır. Sana tek tavsiyem ilişkide kendini kapatma bu şekilde davranmak evlilikte daha büyük problemlere sebep olur.Düşündüm de gerçekten öyle özlüyorum ama o buluşalım dese daha iyi olur diye düşünüyorum bu gurur gibi değil aslında mesela bana işim var olmaz dese bir daha ona buluşalım diyemem diye düşünüyorum
Çok haklısınız gerçekten teşekkür ederim paylaştığınız için gerçekten çok yardımı oluyorAnladım acaba sevgiline güvenmiyor olabilir misin? Mesela işim var dediyse gerçekten işi olduğu içindir, müsait olunca zaten o buluşalım der diye düşünmez misin? Bence ilişkiniz hala oturmamış çok yeni gibi. Ona gerçekten güvenip seviyorsan tamamen açık olmalısın eğer aradığında meşgule attıysa, buluşalım dediğinde olmaz dediyse ne bileyim hastayım konuşmak istemiyorum dediğinde kırılmak veya kendini geri çekmek yerine ona inanıp her durumda yanında olmayı başarırsan ilişkinin daha sağlıklı olduğunu fark edersin. Biz eşimle 8 yıl sevgiliydi 3 yıldır da evliyiz toplam 11 senede en başından beri her konuda açık oldum. Sevdiğim şeyleri hep söyledim, aradığımda açmadığı zamanlar da oldu tekrar da aradım. Bazen özel sebeplerle buluşmak istemediği günler de oldu açık konuşmalar sayesinde sebebini öğrenip buluşmayı tekrar da istedim. Bu sayede aramızdaki bağ güçlendi ona karşı tamamen içimden geldiği gibi davranıyorum o da aynı şekilde davranır. Sana tek tavsiyem ilişkide kendini kapatma bu şekilde davranmak evlilikte daha büyük problemlere sebep olur.
Düşündüm de gerçekten öyle özlüyorum ama o buluşalım dese daha iyi olur diye düşünüyorum bu gurur gibi değil aslında mesela bana işim var olmaz dese bir daha ona buluşalım diyemem diye düşünüyorum
Bilemiyorum maalesef ama dün burada önerilen kitabı online olarak satın aldım son 50 sayfam kaldı ve inanın o kadar faydası oldu ki daha bugünden değiştiğimi hissedebiliyorum hatalarımın farkına varmamı sağladıNeden ama evliliğe giden bir ilişkide bu kadar gurur? Gurur diye tanımlayabilirim ancak. Yeni bir ilişki değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?