Sevgilime ne hediye alabilirim ?

krisopraz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
489
485
108
30
İlk önce umarım hepimizin en büyük derdi bu olur :)
İlişkimiz çok yeni olmasına rağmen o bana hediyeler alıp duruyor. Ufak tefek şeyler bile olsa beni çok mutlu etmenin yanı sıra azıcıkta mahcup ediyor. Şimdi gömlek parfüm saat bileklik dışında ne alabilirim ?

İkimizde öğrenciyiz ve yaşlarımız 21

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim...

Ben defter kalem aliyordum universitedeyken :) yada tisort. Sehir disinda okudugu icin bazen cikolata falan alirdim. Ihtiyaci ne ise alirdim aslina bakarsak :)

Ben defter kalem aliyordum universitedeyken :) yada tisort. Sehir disinda okudugu icin bazen cikolata falan alirdim. Ihtiyaci ne ise alirdim aslina bakarsak :)
ikimizde şehir dışında kalıyoruz aslında :) çikolata filan çok sık alıyorum artık o rutine döndü üzerinde ikimizin yazılı olduğu bir ajanda mı alsam ?

ikimizde şehir dışında kalıyoruz aslında :) çikolata filan çok sık alıyorum artık o rutine döndü üzerinde ikimizin yazılı olduğu bir ajanda mı alsam ?

siz blirsiniz :) bazen erkekler isim yazılı şeyleri kullanmayı sevmeyebiliyorlar.. mesela saman kağıdını seviyor ise o tarz bir defter yada gerçek bir dolma kalem hoş olabilir.. hem kalıcı hem kullanabileceği

Ben o an ne beğendiysem ufak tefek de olsa alıyorum anlamlı şeyler bilmiyorum yoksa saat,gömlek,parfüm döngüsünde gidip geleceğiz gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…