• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime ne hediye alabilirim ?

krisopraz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
489
485
108
30
İlk önce umarım hepimizin en büyük derdi bu olur :)
İlişkimiz çok yeni olmasına rağmen o bana hediyeler alıp duruyor. Ufak tefek şeyler bile olsa beni çok mutlu etmenin yanı sıra azıcıkta mahcup ediyor. Şimdi gömlek parfüm saat bileklik dışında ne alabilirim ?

İkimizde öğrenciyiz ve yaşlarımız 21

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim...

İlk önce umarım hepimizin en büyük derdi bu olur :)
İlişkimiz çok yeni olmasına rağmen o bana hediyeler alıp duruyor. Ufak tefek şeyler bile olsa beni çok mutlu etmenin yanı sıra azıcıkta mahcup ediyor. Şimdi gömlek parfüm saat bileklik dışında ne alabilirim ?

İkimizde öğrenciyiz ve yaşlarımız 21

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim...

Ben defter kalem aliyordum universitedeyken :) yada tisort. Sehir disinda okudugu icin bazen cikolata falan alirdim. Ihtiyaci ne ise alirdim aslina bakarsak :)

Ben defter kalem aliyordum universitedeyken :) yada tisort. Sehir disinda okudugu icin bazen cikolata falan alirdim. Ihtiyaci ne ise alirdim aslina bakarsak :)
ikimizde şehir dışında kalıyoruz aslında :) çikolata filan çok sık alıyorum artık o rutine döndü :D üzerinde ikimizin yazılı olduğu bir ajanda mı alsam ?

ikimizde şehir dışında kalıyoruz aslında :) çikolata filan çok sık alıyorum artık o rutine döndü :KK70: üzerinde ikimizin yazılı olduğu bir ajanda mı alsam ?

siz blirsiniz :) bazen erkekler isim yazılı şeyleri kullanmayı sevmeyebiliyorlar.. mesela saman kağıdını seviyor ise o tarz bir defter yada gerçek bir dolma kalem hoş olabilir.. hem kalıcı hem kullanabileceği ;)

Ben o an ne beğendiysem ufak tefek de olsa alıyorum anlamlı şeyler bilmiyorum yoksa saat,gömlek,parfüm döngüsünde gidip geleceğiz gibi..:KK64:

Back
X