Sevgilime Kırgınım

sokupatader

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
40
35
8
32
2 senelik ilişkim var. İlgisizlik sorunumuz yok. Aynı okulda okuduğumuz için haftada 4 kez falan görüşürüz, buluşmadığımız günlerde de haberleşiriz. Ben zaten o arkadaşlarıyla buluştuğunda hiç aramam etmem, mesaj yazmam. O gece bir kere konuşsak yeter mesela. Bu konuda pek bi kavga yaşamadık.

Ama “ben üzüldüğümde yanımda olmama” kavgasını çok yaşadık. Hep. Bu zamana kadar bunun kavgası defalarca kez yaptık. Yanlış anlamayın, öyle tripli, ilgi bekleyen bir insan değilim. Ama bir şeye moralim bozulduğunda (gereksiz bir mesele bile olsa) ve onun desteğini istediğimde genelde yanımda olmuyor. Bende tam tersi, “kötü hissediyorum” dediği an, o an meşgul bile olsam onunla ilgileniyorum.

Dün akşam da ufak bir şeyden tartıştık biz. Tartıştıktan sonra arkadaşıyla buluştu. Bu tartışmayı kafama taktığım için gece uyuyamadım. Ve biz yazın ayrıydık, yaklaşık 1 ay önce barıştık. Bu yüzden kafama yine ayrılık senaryosu fikirleri geldi ve ağladım. Sevgilime mesaj attım, “Uyuyamadım. Biraz moralim bozuk. Bana mesaj atabileceğin bir durumdaysan çok az yazışabilir miyiz, arkadaşına sorun olur mu?”

Mesajımı yarım saat sonra gördü. O görene kadar aramak istemedim, rahatsız etmeyeyim, müsait olduğunda telefonunu görür zaten diye. Yemekten sonra yazacam dedi. Bi yarım saat de yemeği yemesini bekledim.

Totalde 1 saatten sonra “çok mesajlaşabilceğim bi durumda değilim” yazdı ve bana alakasız bir soru sordu, günlük hayatla ilgili.

Ben de “tamam madem öyle yarın konuşuruz ama 1 saattir bekliyordum, neyse napalım, elinde olan bi durum değildir umarım” dedim. Böyle dediğim için bana kızan bir mesaj yazdı…

Ben de uzun bir mesaj attım. “Konuşamamana kızmadım aslında. Ki ben senin yerinde olsam her durumda konuşurdum. Ama önemli değil. Şu an madem konuşamıyorsun, 2 mesaj atacak vaktin varsa onu alakasız bir soru sormak ve beni azarlamak yerine ‘neyi kafana taktığını bilmiyorum ama üzülme bitanem, yarın konuşuruz’ yazmaya harcayabilirdin. Çünkü ben senin yerinde olsam hiçbi şey yazamıyosam azar çekmek yerine ‘seni seviyorum’ derdim. Neyse, 2 senelik ilişkide ne zaman ben ilgi istediğimde gösterdin, ne zaman yanımda oldun ki. Hiç şaşırtıcı değil.” yazdım.

O hiçbir şey yazmadı.
Bugün de yazmadı, aramadı.
Dün, bugün buluşmakla ilgili bi şeyler söylemişti. Arayıp bi şey demedi. O da yalan oldu.

Aynı okuldayız ve yarın sabah beraber dersimiz var. Çıkışta beni bekleyeceğini ve “napıyoruz?” demeye arayacağını düşünüyorum. Çünkü genelde kavgaları uzatmayız.

Ama ben ne yapayım bilmiyorum.
Gerçekten kırıldım. Beklediğim ilginin fazla olduğunu düşünmüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Dediğim gibi, bu durum defalarca kez tekrarlandı. Konuşmakla olmuyor, geçmiyor, düzelmiyor. Milyon kere konuştum, her seferinde “haklısın” diyor. Ama bir kere ilgi istediğimde, konuşmak istediğinde bana 5 dakikasını a-yır-mı-yor!

Tavrım ne olsun, ne diyeyim, ne yapayım?
Dün akşAm ve bugün arkadaşlarıyla buluştuğu için benimle ilgilenmeyen adam, yarın boş kaldığında ilgilenip “canım haklısın. Öyle davranmayabilirdim”e getirecek lafı. Ama bunun değeri var mı? Sadece boş vaktinde, canı sıkıldığında benle ilgilenmiş gibi hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem defalarca tekrarlarmış bu saatten sonra tekrarlanmasın..
Mesela sen artık umursamayabilirsin.. İşim var diyebilirsin.. Milyon kerede aynı şeyi konuşmayabilirsin.. Yokmuş gibi davranman hayrına olur...

Sadece size karşı mı böyle umursamaz tavırları ? Mesela yakın bi arkadaşının aynı şekilde bir sorunu olsa onada mı ilgisiz davranır. Genel huyu mu bu ?

O kadar zor olmamalı bence.
Hem arkadaşlarına vakit ayırıp hem de senin gönlünü yapmak.
İstediğin saatlerce sevgi gösterisi de değilmiş zaten.
Yerinde olsam yarın buluşmazdım,sanırım.
Uzatırdım dargınlığı maalesef.
Bu fayda eder mi,onu da bilemedim. Adamın karakteri bu sanırım. Yanında biri varken diğerini unutuyor sanırım...

Sadece size karşı mı böyle umursamaz tavırları ? Mesela yakın bi arkadaşının aynı şekilde bir sorunu olsa onada mı ilgisiz davranır. Genel huyu mu bu ?
Evet, böyle davranır… Ciddi bir sorun varsa ilgilenir ama böyle moral bozukluğu vs gibi birşeyse konuşmaz, sonra konuşalım der. Sadece arkadaşı illa mesajlaşmak isterse mesajlaşır diye düşünüyorum.

Karakteri böyleyse çok uzatmayın bence değişmesi zor. Ama size kendinizi değersiz gibi hissettiriyorsa da araya biraz mesafe koyun. Kendinizi çekin. Tepkisine bakın .

Bide yanlış anlamayında küstük okul açılınca barıştık falan demişsiniz. Benim üniversitede böyle bi arkadaşım vardı. Kız 4 yıl boyunca her yaz tatilinde sevgilisinden ayrıldı okullar bitince tekrar barıştı. Sırf zaman geçirmek oyalanmak için.

Siz şimdi böyle yazınca aklıma o geldi.yani umursamaz tavırları falan. Ne biliyim arkadaşla sevgili aynı değil ki. Sevgili daha el bebek gül bebek tutulmaz mı .

önce ki ayrılığınızın sebebi neydi ? böyle sorunlarla mı ilgiliydi ? eğer öyleyse değişmez zaten ki sanmıyorum ayrılık gibi bir düşünceniz yok ise beklentinizi minimuma düşürün. ha bi de sürekli moraliniz bir şeylere bozulur mu sürekli huzursuzluk halinde misiniz ? buda karşı ki tarafı bayıyor aslında. önce ki ilişkimden biliyorum ota b.ka kızıp moralim bozulunca karşı ki tarafa yansıtırdım o da kızardı bıktım bu depresif hallerinden diye.

Merhaba ben de aynı sizin gibi düşünüyorum. Çocuğun karakteri bu, ben 2 senedir buna eminim artık. Bu yüzden uzatmayayım onu öyle kabul edeyim çok büyük bir sorun değil diyorum ama elimde değil napayım. Her seferinde bekliyorum çünkü bunu. Çünkü ben de arkadaşla sevgili bir değil, beni el üstünde tutsun diyorum. Ve beklediğim şey fazla birşey değildi. Dün altı üstü bana 5-10 dakikasını ayıracaktı. Bunu yapmadı. Atla deve istemedim ben

Önceki ayrılık sebebimiz de çok fazla kavga etmemiz, anlaşamamamız vs idi. Ayrılık düşünmüyorum buna değmez gibi geliyor. Yok işte keşke sürekli morali bozuk biri olsam. O zaman “adam da bıktı hep benle mi uğraşacak napsın” derdim ama öyle değil ki. Ayda-2 ayda birdir anca böyle “benimle ilgilensene” moduna geçmem. Ki onda da ilgilenmiyor işte genelde.

kendiniz söylüyorsunuz zaten çözümü. hiç zaman harcamaya değmez böyleleri. yaşınız genç, sevgiyi bulursunuz elbet. canınızı sıkan biriyle bir dakika bile geçirmeyin derim ben.

Aradı kızlar bu arada. Açmasam mı yada açıp uzak mı dursam diye düşündüm. Ama en son açtım o da zaten normal konuştu hiçbirşey yokmuş gibi direk naber nasılsın bugün ne yaptın dedi. 10 dakika havadan sudan konuşup kapattık uzak durmadım. Yarın yüzyüze konuştuğumuzda meseleyi açmaya karar verdim şimdi böyle telefonda kavga etmenin ikimize de faydası olmayacak

Sen de onun gibi yap. Her istediginde bulusma mesela. Yarin bulusmazdim ben olsam. Baska arkadaslarima vakit ayirirdim.
Birseye moralin bozuldugunda ilk acilacagin kisi senin icin o ama onun onceligi sen degilsin gibi. Sen sanki onun bos vakitlerini dolduruyorsun. Kimsenin opsiyonu olma. O da senin icun opsiyon olsun. Bos vakitlerini doldurdugun biri ama oncelik kendin olsun.

umarım barışmak için adımı sen atmamışsındır bu seferde '' ne yapayım kızım sen kendin geldin'' olacak. Kişiler hep değişir ama olaylar hep aynı maalesef hepsi aynı b.k

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…