- 16 Mart 2017
- 40
- 35
- 8
- 32
- Konu Sahibi sokupatader
-
Evet, böyle davranır… Ciddi bir sorun varsa ilgilenir ama böyle moral bozukluğu vs gibi birşeyse konuşmaz, sonra konuşalım der. Sadece arkadaşı illa mesajlaşmak isterse mesajlaşır diye düşünüyorum.Sadece size karşı mı böyle umursamaz tavırları ? Mesela yakın bi arkadaşının aynı şekilde bir sorunu olsa onada mı ilgisiz davranır. Genel huyu mu bu ?
Karakteri böyleyse çok uzatmayın bence değişmesi zor. Ama size kendinizi değersiz gibi hissettiriyorsa da araya biraz mesafe koyun. Kendinizi çekin. Tepkisine bakın .Evet, böyle davranır… Ciddi bir sorun varsa ilgilenir ama böyle moral bozukluğu vs gibi birşeyse konuşmaz, sonra konuşalım der. Sadece arkadaşı illa mesajlaşmak isterse mesajlaşır diye düşünüyorum.
Merhaba ben de aynı sizin gibi düşünüyorum. Çocuğun karakteri bu, ben 2 senedir buna eminim artık. Bu yüzden uzatmayayım onu öyle kabul edeyim çok büyük bir sorun değil diyorum ama elimde değil napayım. Her seferinde bekliyorum çünkü bunu. Çünkü ben de arkadaşla sevgili bir değil, beni el üstünde tutsun diyorum. Ve beklediğim şey fazla birşey değildi. Dün altı üstü bana 5-10 dakikasını ayıracaktı. Bunu yapmadı. Atla deve istemedim benKarakteri böyleyse çok uzatmayın bence değişmesi zor. Ama size kendinizi değersiz gibi hissettiriyorsa da araya biraz mesafe koyun. Kendinizi çekin. Tepkisine bakın .
Bide yanlış anlamayında küstük okul açılınca barıştık falan demişsiniz. Benim üniversitede böyle bi arkadaşım vardı. Kız 4 yıl boyunca her yaz tatilinde sevgilisinden ayrıldı okullar bitince tekrar barıştı. Sırf zaman geçirmek oyalanmak için.
Siz şimdi böyle yazınca aklıma o geldi.yani umursamaz tavırları falan. Ne biliyim arkadaşla sevgili aynı değil ki. Sevgili daha el bebek gül bebek tutulmaz mı .
Önceki ayrılık sebebimiz de çok fazla kavga etmemiz, anlaşamamamız vs idi. Ayrılık düşünmüyorum buna değmez gibi geliyor. Yok işte keşke sürekli morali bozuk biri olsam. O zaman “adam da bıktı hep benle mi uğraşacak napsın” derdim ama öyle değil ki. Ayda-2 ayda birdir anca böyle “benimle ilgilensene” moduna geçmem. Ki onda da ilgilenmiyor işte genelde.önce ki ayrılığınızın sebebi neydi ? böyle sorunlarla mı ilgiliydi ? eğer öyleyse değişmez zaten ki sanmıyorum ayrılık gibi bir düşünceniz yok ise beklentinizi minimuma düşürün. ha bi de sürekli moraliniz bir şeylere bozulur mu sürekli huzursuzluk halinde misiniz ? buda karşı ki tarafı bayıyor aslında. önce ki ilişkimden biliyorum ota b.ka kızıp moralim bozulunca karşı ki tarafa yansıtırdım o da kızardı bıktım bu depresif hallerinden diye.
Çok kavga edip anlaşamamakYazın ayrılma nedeniniz neydi?
umarım barışmak için adımı sen atmamışsındır bu seferde '' ne yapayım kızım sen kendin geldin'' olacak. Kişiler hep değişir ama olaylar hep aynı maalesef hepsi aynı b.kÖnceki ayrılık sebebimiz de çok fazla kavga etmemiz, anlaşamamamız vs idi. Ayrılık düşünmüyorum buna değmez gibi geliyor. Yok işte keşke sürekli morali bozuk biri olsam. O zaman “adam da bıktı hep benle mi uğraşacak napsın” derdim ama öyle değil ki. Ayda-2 ayda birdir anca böyle “benimle ilgilensene” moduna geçmem. Ki onda da ilgilenmiyor işte genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?