- 19 Nisan 2013
- 442
- 153
-
- Konu Sahibi eternity38
Ayıcık mı 200 tl ?bu ay yıldönümümüz var. ben şu kocaman ayıcıklardan istiyorum çok heves ettim ama fıyatları biraz pahalı onun bütçesine göre. 200 tl civarında. çalışmıyo şu an . ama parası var 300 tl civarında. ailesinden alıyo gerektikçe. ona çarşıda görünce ima ettim aa bak şu ayıcıklar ne kadar tatlı çok güzelmiş diye ama kendi düşünüp almaz asla. ya benim zorla gözüne sokmam lazım ya da açık açık istiyorum demem lazım. ama açık açık istemeyi de kendime yediremiyorum hem açık açık istesem bile param az baska zaman alırım der eminim :/ . napsam ne desem de kendisinin düşünüp almasını sağlasam nasıl ima etsem. önerilerinizi bekliyorumm
Gerçekten sevsen böyle bi beklentin olmazdı işsizmiş. Erkeklere hiç kolay değil canım aileden para istemek yani normal biri ise. Param yok niye dedirtesin ki küçük düşürmeye çalışıyo gibi. Hiç hoş değil.bu ay yıldönümümüz var. ben şu kocaman ayıcıklardan istiyorum çok heves ettim ama fıyatları biraz pahalı onun bütçesine göre. 200 tl civarında. çalışmıyo şu an . ama parası var 300 tl civarında. ailesinden alıyo gerektikçe. ona çarşıda görünce ima ettim aa bak şu ayıcıklar ne kadar tatlı çok güzelmiş diye ama kendi düşünüp almaz asla. ya benim zorla gözüne sokmam lazım ya da açık açık istiyorum demem lazım. ama açık açık istemeyi de kendime yediremiyorum hem açık açık istesem bile param az baska zaman alırım der eminim :/ . napsam ne desem de kendisinin düşünüp almasını sağlasam nasıl ima etsem. önerilerinizi bekliyorumm
Şu sevgi aşk olayını maddiyata dökmeyin nolur ya.. Hep bir beklenti içerisinde olursanız siz zararlı çıkarsınız. Bırakın o düşünüp alsın daha mutlu olmaz mısınız? Zorla aldirdiginiz hediye sizi cok mu mutlu edecek. Sonra hep bekleyeceksiniz ki benim istediğim hediyeyi alsın...bu ay yıldönümümüz var. ben şu kocaman ayıcıklardan istiyorum çok heves ettim ama fıyatları biraz pahalı onun bütçesine göre. 200 tl civarında. çalışmıyo şu an . ama parası var 300 tl civarında. ailesinden alıyo gerektikçe. ona çarşıda görünce ima ettim aa bak şu ayıcıklar ne kadar tatlı çok güzelmiş diye ama kendi düşünüp almaz asla. ya benim zorla gözüne sokmam lazım ya da açık açık istiyorum demem lazım. ama açık açık istemeyi de kendime yediremiyorum hem açık açık istesem bile param az baska zaman alırım der eminim :/ . napsam ne desem de kendisinin düşünüp almasını sağlasam nasıl ima etsem. önerilerinizi bekliyorumm