Sevgilime haksızlık etmek istemiyorum

blanck

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
90
26
Merhaba, 1.5 yıldır devam eden cok güzel bir ilişkim var iyisiyle kötüsüyle bunca zaman geçirdik onu seviyorum eminim, o da beni çok seviyor bu güne kadar hayatımda 4 kişi oldu hiç böyle bir insan tanımamıştım cok iyi kalpli biri. Fakat sorun bende sevgilimden asla ayrılmak istemesemde kafamdan asla 'o kisiyi' atamıyorum ve yanlış bir şey yapmak istemiyorum elimden geldigince bu düşünceden kurtulmaya çalışıyorum fakat her şey bana onu anımsatıyor, en ufak şey aklıma onu getiriyor en sacma sapan sey bile. O kişi benim 9 yıl önce sanaldan tanıştığım beraber büyüğüm biri 13-14 yaşındaydık şimdi 22 yaşındayım. 9 yıldır hep onu bir kez olsun görme hayali kurardım, ben onu tanidim tanıyalı hep farkliydi benim icin yeri hep özeldi. 2-3 yıl önceye kadar her şey iyiydi arkadaştık daha sonra sevgili olduk bir kaç ay sonra ayrıldık onun sınav zamaniydi ve benimde çok stresli olduğum bir dönemdi ona zarar vermek istememiştim. Sonra yollarımız ayrıldı 1-2 kez konuştuk sadece fakat ne yapiyor nasil diye hep düşündüm, acaba nasıl olurdu dedim. sevgilimi onunla konuşarak rahatsız etmemek icin iletişime geçmek istemedim. Fakat ne yapacağımı bilmiyorum o aklıma gelince içimde bir boşluk oluyor eksiklik hissediyorum belki hersey yarım kaldı diyedir bilmiyorum. Ama sevgilimi seviyorum yani bir kaç ay önce kötü bir durumdaydı ve o öyleyken mental olarak bende çökmüştüm ne yiyebiliyor ne icebiliyordum, o zaman daha iyi anlamıştım değerini fakat şimdi böyle oldu ve ona haksızlık etmek istemiyorum. ne yapmalıyım?

Sevgilinizi sevmediğinizi düşünüyorum. O insanın vaktini çalmayın boş yere.
Yanındakiyle yaşar, aklındakiyle ölürsün gibi bir durum.
O kişiden de size yar olmaz ama şu an hayatınızdaki kişiye yazık etmeyin.
İlişkiler çocuk oyuncağı değil. Bir insanın ruhunda açacağınız yaraları düşünün. Aynısını size yapsalar ne hissederdiniz?

Sevgiliniz yarabandı sizin için. Digeri gelse gözünün yaşına bakmazsınız. Yazık adama. Aldatmak sadece fiziksel olmuyor

Sevgilinizi sevmiyorsunuz, kendinizi kandırmayın. Hoş, kendinizi de kandırdıgınızı sanmıyorum siz de sevmediğinizi iyi biliyorsunuz insan ne hissettiği konusunda kendine yanılmaz. Yani asla eleştirmek olarak düşünmeyin ama şu hayatta en saygı duymadıgım güruh, aklında biri varken baskasıyla sevgili olup bir de ona sevmediği halde “seviyorum” deyip kandıranlardır. Bildiğin o kişiyi yara bandı olarak kullanıyorsunuz.

Ek olarak 13-14 yaşında birini tanıyıp yıllardır ona saplantılı hale gelip (bir şey yaşanmadıgı halde) akıldan atamamak patolojik bir durum. Tedavi olmanızı öneririm.

Sen erkek arkadasini degil, onun seni sevmesini seviyorsun.

Sal cocugu yaziktir, birak da onu gercekten seven kizla beraber olsun.

Bir gun gercekten asik oldugunda unutursun ancak. Belli mi olur belki o yarim kalan sey devam eder

erkek arkadaşını değil onun sana olan sevgisini seviyorsun ve bu yaptığında bir nevi kandırmak. erkek arkadaşını bırak.

diğer adamı ise görsen belki sevmeyeceksin. bak benim de sanaldan konuştuğum kişiler oldu. fakat görüşmeden asla sevgililiği kabul edemem. sevgili olmak için buluşmak görüşmek gerek. adamın oturması kalkması yemek yemesi alışkanlıkları kokusu teni belki seni itecek, kimyanız olmayacak? şuan çok etkileniyor olabilirsin doğrudur ama görmeden karar verme. mümkünse buluşup görüşün. yoksa boşuna çok takıntı yapma, hayatında ve zihninde kalbinde yeni insanlara yer aç.

Erkek arkadaşına şu an zaten haksızlık ediyorsun ama. Erkek arkadaşından ayrıl unutamadığın insanla bir kere daha şansını dene. Bu şekilde ne sen mutlu olursun ne de erkek arkadaşını mutlu edebilirsin

Ne kadar saçma. Kusura bakmayın da. Bir kere bile görmemişsiniz unutamadim diyorsunuz. Saflık bu bence. Gerçek bir iliskinin kıymetini bilemeyip sanal bir şeye(ilişki bile denmez) takıntılı olmak da nedir?

Çok gençsiniz ve duygusal anlamda stabil değilsiniz. Ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Bir süre ciddi ilişkilerden ve özellikle söz-nişan yoluna girmekten kendi iyiliğiniz için uzak durun.

İlişki yaşamak, bir ilişkinin içinde olmak zorunda değilsiniz yaşınız çok küçük biraz zamana birakin
Hayatınızdaki insana da haksızlık etmeyin
Yalnız kalın tamamen unuttuktan sonra yeni birini hayatınıza dahil edin kimse sizin yara bandınız değil

Aynı anda birden çok kişiye âşık olunmaz ki ondan bile şüpheliyim ben.ama birden fazla kişi, aynı anda sevilebilir.neden yorumlar bu kadar acımasız ve sivri hak veremiyorum.basbaya seviliyor birkaç kişi aynı anda.defalarca da birden çok kişiyi gerçekten içten bir şekilde sevdim.evet belli ki aklı diğer kişide, belli ki ona âşık ama bu âşkı bilinmezlik, ulaşılamamazlık da besliyor olabilir.ne saldırıp duruyorsunuz kıza sevmiyorsun sevmiyorsun diye.herkes birlikte olduğu kişiyi 100 de 100 seviyor sanki.o an ilişki yaşamaya uygun, şartların elverdiği o kişi varmiş.onunla yaşıyor ilişkisini.sanki herkes hayalindeki en bir numaralı kişiyle evli, sevgili falan filan.neler okuyoruz burada.maşallah hem kadın hem erkek herkes hayatinin aşkıyla birlikte heralde burada.saldıran saldırana.o hayalindeki kişi olmazsa ilişki mi yaşamasın kız ?

Volkanın asya ya dediği gibi .. Derine aşığım ama seni de çok seviyorum..

Evet aynı anda birden fazla kişiye aşık olunmaz (olunmaz bunda şüphelenecek şey yok) Birden fazla kişi aynı anda sevilebilir derken ? İnsan olarak aynı anda birden fazla kişiyi severiz zaten. Buradaki sevmek kavramı aşkla değilse insan olarak sevmek kalıyor geriye. Konu sahibinin de aklında kaldıgı kişiyi hiç insan olarak sevdiğini sanmıyorum kusura bakma. Açıkçası ona dürüst bile değil. Geçip de çocugun karsısına “benim hala aklım eskide” dememiş çünkü. Bu bir, ikincisi kimin hayatının aşkıyla oldugu ne yaptıgı ne konu açtığı beni hiç ilgilendirmiyor. Doğru birdir. Millet yanlıs yapıyor diye konu sahibininki doğru olmuyor kusura bakmayın. Hayatta her şey bu kadar gri değil. Bazı konular vardır ya siyahtır ya beyazdır. Bir şeyleri aklayacagım diye komik duruma düşüp tuhaf felsefelere girmeye gerek yok. Hayalindeki kişi hâlâ aklındaysa başka biriyle ilişki yaşamayacak, he yaşayacaksa da en azından o insana dürüst olacak. O insan o sekilde kabul ediyorsa amenna. Etmiyorsa bu alenen yanlışın daniskasıdır. O kadar.

hem sevgilinizi sevip hem eskisini düşünmek çok sevgi barındırmıyor açıkçası çok tezat. Geçmişle olan hesabınızı kapatmadan yeni defter açmaya çalışmışsınız yardım almalısınız takıntı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…