Merhaba, 1.5 yıldır devam eden cok güzel bir ilişkim var iyisiyle kötüsüyle bunca zaman geçirdik onu seviyorum eminim, o da beni çok seviyor bu güne kadar hayatımda 4 kişi oldu hiç böyle bir insan tanımamıştım cok iyi kalpli biri. Fakat sorun bende sevgilimden asla ayrılmak istemesemde kafamdan asla 'o kisiyi' atamıyorum ve yanlış bir şey yapmak istemiyorum elimden geldigince bu düşünceden kurtulmaya çalışıyorum fakat her şey bana onu anımsatıyor, en ufak şey aklıma onu getiriyor en sacma sapan sey bile. O kişi benim 9 yıl önce sanaldan tanıştığım beraber büyüğüm biri 13-14 yaşındaydık şimdi 22 yaşındayım. 9 yıldır hep onu bir kez olsun görme hayali kurardım, ben onu tanidim tanıyalı hep farkliydi benim icin yeri hep özeldi. 2-3 yıl önceye kadar her şey iyiydi arkadaştık daha sonra sevgili olduk bir kaç ay sonra ayrıldık onun sınav zamaniydi ve benimde çok stresli olduğum bir dönemdi ona zarar vermek istememiştim. Sonra yollarımız ayrıldı 1-2 kez konuştuk sadece fakat ne yapiyor nasil diye hep düşündüm, acaba nasıl olurdu dedim. sevgilimi onunla konuşarak rahatsız etmemek icin iletişime geçmek istemedim. Fakat ne yapacağımı bilmiyorum o aklıma gelince içimde bir boşluk oluyor eksiklik hissediyorum belki hersey yarım kaldı diyedir bilmiyorum. Ama sevgilimi seviyorum yani bir kaç ay önce kötü bir durumdaydı ve o öyleyken mental olarak bende çökmüştüm ne yiyebiliyor ne icebiliyordum, o zaman daha iyi anlamıştım değerini fakat şimdi böyle oldu ve ona haksızlık etmek istemiyorum. ne yapmalıyım?