Hanımlar, 1 yıldan uzun süren görüştüğüm biri var hep arada devam ettirdik yeni 1 aydır resmen sevgili olduk.4 5 defa yüz yüze görüştük bi çok şey paylaştık.onu o kadar çok istedim ki 1 yıl boyunca yapmadığım şey kalmadı sabır taşına döndüm bekledim.bizi onun Kuzeni tanıştırdı evlilik amaçlıydı ama çok soğuk ve ağırkanlı biri olduğu için bi yılda ancak sevgili olabildik.sorum şu en son görüştüğümüzde herşey çok çok Güzelken ben daha yanından yeni ayrılmışken (farklı şehirlerdeyiz) kuzeni mesajla nasıl geçtiğini soruyor görüşmemizin. Bakacağız idare eder , ne olur sonu bilemem beni fazla seviyor hayal kırıklığına uğrar , ne olacak bakalım, bazen çöm sıkılıyorum gibi cevaplar vermiş . Bunu duyunca yerle bir oldum bana beni sevdiğini kurbanda evleneceğimizi söyleyen adam benimle uyuyan adam bana bunları söylemiş güvenim kalmadı ona karşı . Ama neyin var diye bile sormuyor ne yapmalıyım bu ayrılmak için geçerli bi sebep mi bi fikir verir misiniz ?bu arada ilk akşam görüştüğümüzde kurbanda evlenelim diyen adam ertesi gün 2 3 kez görüştüğün adamla mı evleneceksin dedi . Zaten 1 yıl boyunca onun dengesizliklerine katlandım ayrıldı 2 ay sonra göndü ayrıldı 1 ay sonra döndü şimdi de bi evlenelim bi yok birbirimizi yaşayalım diyor oynuyor mu benimle düşünmekten beynim çatladı bi akıl verin