Sevgilime gelen mesaj

bilemedim zamanında ben de "aldatıyor" sanılmıştım hayatımdaki kişi tarafından
çok saçma bir bağlantı kurmuş zihninde ve o gece onu aldattığımı düşünmüş resmen
ben hemen kendimi açıklamak için koca bir gün boyunca çok çabaladım
ekran görüntüsü falan alabileceğim bir durum yoktu çünkü direkt fiziksel olarak başkasının yanında olduğumu düşünmüştü
hani mesajlık aramalık durumlar olsa kesinlikle mesajı da aramayı da ekran görüntüsü alabileceğim ne varsa alıp gösterirdim
insan yapmadıysa o an ne kadar sinirlense bile kendini açıklama çabasına giriyor
sonradan yapılan açıklamaların bir anlamı yok. senaryo yazılmıştır bile
hanımeli hikayesi de yalan.
uzak mesafedesiniz zaten o sinemle istediği gibi at koşturuyordur
telefon ortada olayına güvenmeyin, mesaj bildirimlerini kapatıp hatta whatsappın internetini falan kapatıp telefonu gayet de ortada bırakabilir insan

Mesajı merak ettim fakat bana göstermedi işte beni en çok yıpratanda bu ona karşı siddet eğilimim oldu şarj aletini farketmeden fırlatmışım o yüzden sinirlendi ikimizde aşırı sinirlendik.
Mesaja görüldü dahi atmadan sildiğini söyledi.
Bende aklımda soru işaretleri kaldığını söyledim mesajı görmeden inanamam dedim. Belki daha farklı bisey yazıyordu sadece başını gördüm dedim.
O da haklısın diyor , ben o kadar yoldan geldim yanına ama sarılmadan yolladın vedalasmadin diyor sadece bu kısma takmış.
Mantıklı düşününce numarasını arayıp mesaj atma fikri yanlış geldi kendimi basit bi konuma getireceğim gerçekten de öyle.
Teşekkür ediyorum farklı açıdan bakmanı sagladiniz.
Seni ailem biliyor herkes biliyor , senden başka kimle konuşabilirim konuşsam neden yanına geleyim uzak yoldan diyip duruyor..

Telefonu hep ortada duruyor. Şifresini filan da biliyorsun. Aldatsaydı o kız telefonda ismiyle kayıtlı olmazdı.
İki tarafta sinirlenmiş ve olay büyümüş. Bence bir şans daha verin.
Aynı şeyi o da söyledi madem korktuğum bir durum var veya konuştuğum biri var telefonumun şifresini biliyorsun , ben uyurken bakacağını düşünür saklarım ulu orta yerde bırakmam diyor bu açıdan bakınca da mantıklı geliyor.
Sadece kafama takılan ne gibi bi samimiyet vardı da akşam 11 de bu mesajı atabiliyor..
Ona bu şekilde sordum ama bi samimiyetim yok demekki konuşmaya çalışıyor diyor ama ben hiçbir şekilde konuşmadım diyor.
Telefonu hiçbir zaman benden saklamaz yanımda telefonundan biseyler de izleriz ama bu kız çok kafama takıldı devam etsem aklımdan çıkmayacak ne gibi muhabbetleri vardı diye.
Ayrılsam aklımda sorular kalacak acaba doğru mu söylüyordu diye bana karşı sevgisinden eminim aşırı hissediyorum..

Bakın işte tam olarak bu istediğim şey mesajı görmek.
Aşırı soğuk yapıyorum sıradan biriymiş gibi davranıyorum farkında zaten benim halimden.
O mesajı çıkarıp seni utandiricam diyip duruyor e hadi bakalım dedim.

Kendini o anda ifade etmesi gerekirdi, ayrılın gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…