- 9 Aralık 2024
- 20
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi halenizzzzj
-
İnanır mısınız bir haftadır o şekildeyim buz gibiyim hatta bitirdim ilişkiyi ama her türlü ulaşıyor ve kendini ifade etmeye çalışıyor.Saklanan sogan elbet bir gün kokar. Simdilik salsanız daha iyi olur. Varsa bir bit yenigi bir sekilde ortaya cıkacaktır. Ama illa bir seye inanmak zorundayım diyorsanız şunu söyleyebilirim uzak mesafe iliskisi 2 kisilik yürümez. İnanıp inanmamakla ilgilenmem ve buz gibi sogur bitirirdim.
Bende aşırı kıskancım benim herhangi bi erkek arkadaşım yok sevgilim dışında, onunla olmasını istemem.Ben de çok kıskancım karşı cinsle arkadaşlık kurmasını istemem. İş arkadaşınsa mesai saatleri içerisinde yazsın bu ne oluyor derdim. Maalesef uzak mesafe ilişkisi güven gerektiriyor. En ufak güven sarsılırsa ilişkiye eski gözle bakamazsın. Sevgilinin içini rahatlaması gerekiyor. Aldatıyor ya da aldatmıyor diyemeyeceğim çünkü konu şuanlık bir mesaj. Sevgilinin hareketlerini bu süreçte biraz gözlemle.
Yeni uyanınca sinirli olabilir ama ağlamanıza tepki vermemesi, önemsiz olduğunu iddia ettiği mesaj için iş arkadaşını engellemesi tuhaf. Sizi aldatmıyorsa da kriz yönetiminin berbat olduğu belli.Merhaba ,
Günlerdir aklıma takılıyor konuşacak kimse de olmadığı için buraya yazip fikir almak istedim kısaca anlatmaya çalışacağım.
Sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz 1,5 yıl oldu.Ayda bir buluşuyoruz vakit geçiriyoruz yan yana.
En son 1 hafta önce buluştuk o geldi yanıma, film izledik telefonundan ki telefonunu benden asla saklamaz şifresini de bilirim ama hiç elime almisligim yoktur telefonunu. Yanımda uyur telefonu hep masadadir saklamaz.
Film izlerken uyuyakaldı , telefonu da şarjdaydı biraz zaman geçtikten sonra uyandı telefonumu uzatır mısın dedi şarjdan çıkarıp uzattim o ara gözüm ekrana takıldı istemsiz bi şekilde.
Sinem diye kayıtlı bi kişiden mesaj gelmişti akşam.
Mesajın sadece ilk kısmını gördüm
Hanımeli bisküvi yazıyordu devamını göremedim o şokla telefonu uzattım kim bu dedim sinirle.
İş yerinden dedi sana ne hakla bu saatte mesaj atıyor dedim bağırdım sinirlendi.
Mesajı göster dedim göstermedi.
Ses tonumu yükselttiğim için sinir olmuş beyefendi,artı uykudan uyanınca çok sinirlidir terstir.
Ben aglamaya başladım tabi yanlış anlıyorum ama o hala mesajı göstermiyor.
Çıktım gittim yanindan vedalasmadim bile o üzüntüyle.
Ben yanına o kadar yol çekip gelmişim sen sarılmadan ayrıldın benden diyip üstüne bana trip atmasın mı ?
Benim hala aklım mesajda.
İş yerinde herkesin ağzında olan bi muhabbetmiş bisküvi getiriyim mi yazmış ne alakaysa.Kizin numarasını ver dedim vericem diyip vermedi olay çıkarırmışım.
Benim kızla hiçbir muhabbetim yok diyip duruyor , hatta mesaja görüldü dahi atmadan silip engelledim diyor.Kafam çok karışık neye inanacağımı şaşırdım..
Bunu bana ispatla diyorum sadece..
Gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, neye inanacağımı şaşırdım..
Korktugum bir şey olsa telefonum açıkta olmaz diyor sadece..
Bende aynennn bu şekilde dedim ,Evlenmeden boşan derim..bir sorun olmasa tel saklamaz al bak istediğin kadar karıştır aklin karismasin sogukluk girmesin diye verirdi telefonu..
Engelleme kısmına bende inanmıyorum mesajı okumadan silmiş olabilir ama engelleme kısmı sırf sakinleseyimm siye söylenmiş basit bir kelime gibi doğrusuYeni uyanınca sinirli olabilir ama ağlamanıza tepki vermemesi, önemsiz olduğunu iddia ettiği mesaj için iş arkadaşını engellemesi tuhaf. Sizi aldatmıyorsa da kriz yönetiminin berbat olduğu belli.
Erkeklere yürüyen kadınlar da oluyor biliyorsunuz. Mesaj atan kadın öyle bir kadın da olabilir. Belki de olayı iş arkadaşlığının dışına çıkarmaya çalışıyordur. (gerçekten iştense tabi)Bende aşırı kıskancım benim herhangi bi erkek arkadaşım yok sevgilim dışında, onunla olmasını istemem.
İçimi rahatlat , bu olayı çöz diyorum yoksa eski beni bulamazsın diyorum sadece..
Numarasını alıp kıza yazmak sormak istiyorum ama bu da çok ergence geliyor sevgilime güvenip konuyu da kapatmak zoruma gidiyor..
İşin içinden çıkamıyorum fikir almak istedim kafayı yiyeceğim çünkü..
Yerimde olsanız napardiniz.
Sosyal medya hesaplarına tarihimizi ve baş harfimi koy her yere yaz dedim hatta profil yap dedim.
Şu zamana kadar yapmayan kişi ergence geliyor bu tarz şeyler diyen kişi ikiletmeden yaptı sırf içim bi nebze ferahlasın diye..
Kaldırmam hiç dedi.
Bilmiyorum
Böyle bir durumu aldatıldığınızdan eminseniz kullanmanız gerekir şuanlık çok gereksiz olur.Numarasını alıp kıza yazmak sormak istiyorum
Ya aldattı veya aldatmadı diyemem. Ama içinize sinmiyorsa yapılacak şey belli.Engelleme kısmına bende inanmıyorum mesajı okumadan silmiş olabilir ama engelleme kısmı sırf sakinleseyimm siye söylenmiş basit bir kelime gibi doğrusu
Ya Allah sizi napmasinnn kahkaha attım yemin ederim moralim bozuktuuuuu ahahahahahahahahahaHahHhHhahahİmkanınız varsa ve şüphelerinin gerçek olup olmadığını öğrenmek istiyorsan hafta içi o işteyken onun iş yerine git supriz yaptım de gelmişken arkadaslarinlada tanışayim özellikle sinem hanımla debir bardak çay işte cantanda da hanimelini çıkar çaya bandira bandira ye
Ay Allah da sizi güldürsünİmkanınız varsa ve şüphelerinin gerçek olup olmadığını öğrenmek istiyorsan hafta içi o işteyken onun iş yerine git supriz yaptım de gelmişken arkadaslarinlada tanışayim özellikle sinem hanımla debir bardak çay işte cantanda da hanimelini çıkar çaya bandira bandira ye
Kesinlikle bu engelleme kısmına inanmıyorum zaten, o anlık geçiştirmek konu uzayıp daha fazla alevlenmesin diye söylenen bir kelime olduğunu biliyorum engelleme falan yok yani sadece mesaja görüldü atmadan silmiştir bu kadar net :)Ya aldattı veya aldatmadı diyemem. Ama içinize sinmiyorsa yapılacak şey belli.
Zaten aldatmadıysa bile iş arkadaşını engellemesi saçma sapan bir hareket (gevşek olan taraf kızsa gerçekten, beyefendi gibi "x hanım, lütfen gece saatlerinde ve iş konusu dışında bana mesaj atmayın." vesaire diyebilirdi.) engellemediyse de yalan söylemesi berbat bir hareket.
Tek sorunum o mesajı o an göstermemesi oldu haklısınız her insan ayrıdır siz kıskanmazsınız ama ben çok kıskanırım benim hayatımda o dışında karşı cins yoktur onunda olmasın isterim hadi diyelim iş yerinden arkadaşı o an bana bunu açıklasaydı yine olgunlukla karşılama ihtimalim vardı.e sen aldattigina kanaat getirip adami birakip gitmissin. sonrasinda adam ne özür dilemis ne seni ikna edecek bir sey yapmış.
kuyrugunu kistirip geri mi döndün hala sevgilim diyorsun?
madem affedecektin neden atar yaptin da gittin?
madem aldatıldığını düşünüyorsun neden hala konuşuyorsun?
ben hic kiskanc biri degilimdir, gece sevgilime mesaj gelince sinirlenmem. biz de uzak mesafedeydik, yanıma tasindi. Daha yeni eski is arkadaslari christmas eglencesi duzenlemisler. gecenin sonunda - saat 1 gibi foto çekmişler. mudurleri olan kadin da onu ne kadar özlediklerine dair uzun uzun birseyler yazmis. Bu bir kavga sebebi degil benim icin. baska bir arkadasi da mesaj atsa yine kavga sebebi olmazdi.
amaaaa bu adam belli ki hos olmayan seyler karistiriyor. yoksa neden mesajı gece gece gösterip seni fevri hareket ettigin icin utandirmak varken saklasin ki? bunca kavga cikmaya - ayrılmaya falan degmeyecek bir sey değil yani. Saklayacak bir seyi olmasaydı kendini aklamak için gösterirdi.
o yüzden inanma pislige, kes iletisimini de. sana kendini o gün kanitlayacakti. bu saatten sonra numara verse ne olacak ki? allah bilir neyi planlayip kimin numarasını verecek?
Tabii ki de karar sizin. Fakat belirtmeden geçemeyeceğim, size yalan söylediğine bu kadar inandığınız bir insanı kabul etmemelisiniz. Hele de ona "Yalan söylediğini biliyorum." temalı bir tavır sergilediyseniz. Onu kabul ettiğiniz için size minnettar olmayacak; yalanını kabullendirebileceği, kolayca değerlerini aşabileceği bir insan olarak görecek sizi.Kesinlikle bu engelleme kısmına inanmıyorum zaten, o anlık geçiştirmek konu uzayıp daha fazla alevlenmesin diye söylenen bir kelime olduğunu biliyorum engelleme falan yok yani sadece mesaja görüldü atmadan silmiştir bu kadar net :)
hayır ona bu engelleme kısmı hakkında bir şey söylemedim düşüncelerinizde haklısınızTabii ki de karar sizin. Fakat belirtmeden geçemeyeceğim, size yalan söylediğine bu kadar inandığınız bir insanı kabul etmemelisiniz. Hele de ona "Yalan söylediğini biliyorum." temalı bir tavır sergilediyseniz. Onu kabul ettiğiniz için size minnettar olmayacak; yalanını kabullendirebileceği, kolayca değerlerini aşabileceği bir insan olarak görecek sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?